Benzer hikaye bende de var. Eşim eşarp almış doğum günüme. Ama görsen yaşlı nine eşarbı. Ben zaten esmerim, adam gitmiş siyahı ağırlıklı, içinde hiçbir canlı renk olmayan eşarp almış. Ve aşırı hayran olmuş hediyesinehadi zevkimi bilmiyorsun, evdeki eşarplarımı da mı görmüyorsun bundan sonra bana eşarp alma dedim
Sonra adamlar hediye almüyüüüüürrr oluyor işteMalesefKitap da çok severim. Sevgiliyken iddiaya girdik kazandım kitap alacaktı ben seçcem dedi seçtiği kitap benim tarzıma çok uzaktı okudum ama bana sor bi de evlendikten sonra ilk doğum günümde kitap aldı o da çok saçma bi kitaptı ondan sonra dedim sen bana bi daha kitap alma
Ben bunu yerimSelamlarEki Görüntüle 2942433
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
Alerji şurubu iyi geldi abla sağolHasta olanlar nasıllar jes bonus nego iyisinizdir inşallah ❤
dün cuma mesajı yollayan arkadaşıma yanlis yolladin bugün cumartesi dedim havalı havalı
Aynı ev pislik içinde iki gün süpürmedim sadecedün rahatsizdim bisey yapmadim yemeklerini kendileri yapti yediler. ben hallederim dedi koca kişisi hicbisey halletmemis heryer leeşş igrenc bi sabaha uyandim zaten tam kendime gelememisim
Pazartesi hep beraber dip köşe başlasak mı neGünaydın kızlar
Bu aralar yine saldım çayıra ne evi topluyorum dogru duzgun ne ders çalışabiliyorum spor yapabiliyorum
Bi toparlansam iyi olcak hic memnun degilim kendimden
ben dedim valla temiz geciniyorsun bu mu dedim pasakli pislikler dedim hepsi dagildiAynı ev pislik içinde iki gün süpürmedim sadeceev süpürmeyi sadece kırıntı dökülen yeri süpürmek sanıyor offff çok sinirliyim bugün
Oğullarını prenses gibi yetiştiren kaynanama selamlar
Geçmiş olsun canımEtrafımdaki herkes hastaydı zaten. Kızımda 1 haftadır hasta daha toparlanamadı. Oğluma da geçmesin diye dua ediyorum.
Haydaa tühCanlar veNego net komple değişecekmiş birazdan gelecekler. Haberiniz olsun beni merak etmeyin. Bir süre olmayacağım gibi. Zaten hastayız birde bu çıktı başımıza. Neyse sıkmayacağım canımı artık susayım diyorum duanızda beni unutmayın canlar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHanımlar merhaba
Biz maalesef yine hastanelere düştükbebekte öksürük ve hırıltı var. Kulakta da enfeksiyon. Hava veriyorlar. Dua edin
Kalk zaten kız öyle durdukça daha kötü olursun pazartesi başgan bize ödüllü maraton yapsın bende katılırım belki5 dk sonra kalkiyorum. hangi kilikla bilmiyorum ama bi denicem
Bende seni yerimBen bunu yerim
Ben denedim5 dk sonra kalkiyorum. hangi kilikla bilmiyorum ama bi denicem
Erken kalkıyorumda yol uzun bitmiyor bende sanırımKamu spotu erken kalkan yol alır. Bugün yattım oyalandım ve her işim aksadı
Erken kalkın adamı hasta etmeyin uleeeen
Ben de 11 buçukta kalktım sadece çamaşır ve bulaşığı halledebildimKamu spotu erken kalkan yol alır. Bugün yattım oyalandım ve her işim aksadı
Erken kalkın adamı hasta etmeyin uleeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?