golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben bu hafta halıları vereceğim. Öyle bir niyetim var ama yaparım inşallahPazartesi hep beraber dip köşe başlasak mı ne
Bunu diyen nego kendine güldü
Bulaşmaz o kadar pimpiriklenme. İçine sinmiyosa hafif hafif sil gene istiyosan ama pinçikleme kendini
Hiç yoktan iyidirBu da mı gol değil bee
Seni de havalandıracam şöyle ayaklarından aşağı balkondan sallıyım diyorum ne dersin deEvi yıkamam lazım evi sabah kocama diyorum ki bu sandalyeler koltuklar hepsi silincek havalandır yeter diyo
Sen kiiii öğleden önce yemeklerini pişiren cüvcüv kendine gelllllErken kalktim ama sabah 7den beri mal gibi halilari inceliyorum duvarları izliyorum nego
İnsanlar isleri düşünüp kendini darliyo ve isleri yapmaya gidiyo. Ben de kendimi darlayip oturmaya devam ediyorum aramizdaki fark bu iste
Hee onlara kalsa zaten yatak düzelmese de olur bu kadar olay yapacak bir sey yok. Esyalarin tozu alinmasa da olur nolcak. Bulasiklari zaten makine yikiyo
Picak yicekler haberleri yok
ikiside mubahtir o piti piti yapSelam kızlar
Kayınvalidem gelecekmiş camları ona mı sildirsem yoksa o gelmeden oğluna mı sildirsem acaba
Akıllı kadının hali bir başkaSelam kızlar
Kayınvalidem gelecekmiş camları ona mı sildirsem yoksa o gelmeden oğluna mı sildirsem acaba
Allahım hasta olup dinlenme diye komplo düzenlemişlermisir patlatmislar aksam su an göruyorum ki misir kalmamis bunlara hepsini ocagin arkasina ve dolabin altina koymuslar
Oğluna sildir bence. Kv başka işler yapar zatenSelam kızlar
cocuklara kiyafetlerini oyuncaklarini toplattim valla mutfagi da temizledim. süpürge ve viledayi hazirladim isten kaytaran adami bekliyo kapinin onundeAllahım hasta olup dinlenme diye komplo düzenlemişleronlara da iş yaptır lora toplasınlar dağıttıklarını yok öyle beleş yaşamak
iyi fikir canımikiside mubahtir o piti piti yap
Canımcım normalde ben de tutuşurum ama kolum ağrıyor ya bu hakkımı kullanmalıyımAkıllı kadının hali bir başkaBen olsam şimdi tutuşmuştum
Ya aslında oğlu her zaman cam silmeye yardım ediyor bu sefer annesini mi çalıştırsam acabaOğluna sildir bence. Kv başka işler yapar zaten
Oğlu çalışsın bence eğer oğlunu şımartan biriyse annesi çalışsıniyi fikir canım
Canımcım normalde ben de tutuşurum ama kolum ağrıyor ya bu hakkımı kullanmalıyım
Ya aslında oğlu her zaman cam silmeye yardım ediyor bu sefer annesini mi çalıştırsam acaba
Oğlunu kendi şımartan bana çalıştır onu diyen bi anneOğlu çalışsın bence eğer oğlunu şımartan biriyse annesi çalışsın
Oyyşş yumuş yumuş oldumSelamlarEki Görüntüle 2942433
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
Sağol negomGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?