Seni ayıltmanın yolunu bulmak lazımErken kalkıyorumda yol uzun bitmiyor bende sanırım
Baslasak iyi olur dicem de sizinki pek baslamak sayılmaz masallah arı gibi calisiyonuz zatenPazartesi hep beraber dip köşe başlasak mı ne
Bunu diyen nego kendine güldü
Piii al işteBen de 11 buçukta kalktım sadece çamaşır ve bulaşığı halledebildimama gene kendimlen gururluyum
Hasteyim ben artık mütemadiyenBaslasak iyi olur dicem de sizinki pek baslamak sayılmaz masallah arı gibi calisiyonuz zaten
Bu hafta sıkı bi temizlik yapalim
Baslasak iyi olur dicem de sizinki pek baslamak sayılmaz masallah arı gibi calisiyonuz zaten
Bu hafta sıkı bi temizlik yapalim
Adam haklı dağılınEvi yıkamam lazım evi sabah kocama diyorum ki bu sandalyeler koltuklar hepsi silincek havalandır yeter diyo
Adam haklı dağılın
Erken kalktim ama sabah 7den beri mal gibi halilari inceliyorum duvarları izliyorum negoKamu spotu erken kalkan yol alır. Bugün yattım oyalandım ve her işim aksadı
Erken kalkın adamı hasta etmeyin uleeeen
İnsanlar isleri düşünüp kendini darliyo ve isleri yapmaya gidiyo. Ben de kendimi darlayip oturmaya devam ediyorum aramizdaki fark bu isteBen gidiyorum namazı kılıp işlere bakayım olduğu kadar hadi. Yine aklımda bir sürü iş darlandım
Hee onlara kalsa zaten yatak düzelmese de olur bu kadar olay yapacak bir sey yok. Esyalarin tozu alinmasa da olur nolcak. Bulasiklari zaten makine yikiyoEvi yıkamam lazım evi sabah kocama diyorum ki bu sandalyeler koltuklar hepsi silincek havalandır yeter diyo
Erken kalktim ama sabah 7den beri mal gibi halilari inceliyorum duvarları izliyorum nego
İnsanlar isleri düşünüp kendini darliyo ve isleri yapmaya gidiyo. Ben de kendimi darlayip oturmaya devam ediyorum aramizdaki fark bu iste
Hee onlara kalsa zaten yatak düzelmese de olur bu kadar olay yapacak bir sey yok. Esyalarin tozu alinmasa da olur nolcak. Bulasiklari zaten makine yikiyo
Picak yicekler haberleri yok
Heryer derken koltuklara mı bulaştırdın bacımFirüs var fışkı yiyen her yere yayıldı
Bizde gidelim sabahtan beri bişey yapmadım bende mutfak ağzına kadar dolu duruyo.İnsanlar isleri düşünüp kendini darliyo ve isleri yapmaya gidiyo. Ben de kendimi darlayip oturmaya devam ediyorum aramizdaki fark bu iste
Harbi mi ne iyiymisYok yok benimki titizdir .....mın kenarı tozu mozu affetmez hastalıktan işte yapamayınca henüz sesi çıkmıyo
Heryer derken koltuklara mı bulaştırdın bacımhele bi sen iyileş koltukları da iyileştirirsin sonra
Ben kilamiyorum su an regl dönemiBizde gidelim sabahtan beri bişey yapmadım bende mutfak ağzına kadar dolu duruyo.
Kızım kitap okusun diye yanında durdum ödev kontrol falan a bu saat oldu.
Nego namaz kılim gidim dedi sen kıldın mı?
Ben kilamiyorum su an regl dönemi
Dengesiz ruh halimin nedeni cok acik iste
Aynen hadi gidelim otur otur anca toto büyüyo
Bulaşmaz o kadar pimpiriklenme. İçine sinmiyosa hafif hafif sil gene istiyosan ama pinçikleme kendiniBulaşmıştır belki ne bilim ya ben iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?