Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kamu spotu erken kalkan yol alır. Bugün yattım oyalandım ve her işim aksadı
Erken kalkın adamı hasta etmeyin uleeeen
Erken kalktim ama sabah 7den beri mal gibi halilari inceliyorum duvarları izliyorum nego
Ben gidiyorum namazı kılıp işlere bakayım olduğu kadar hadi. Yine aklımda bir sürü iş darlandım
İnsanlar isleri düşünüp kendini darliyo ve isleri yapmaya gidiyo. Ben de kendimi darlayip oturmaya devam ediyorum aramizdaki fark bu iste
Evi yıkamam lazım evi sabah kocama diyorum ki bu sandalyeler koltuklar hepsi silincek havalandır yeter diyo
Hee onlara kalsa zaten yatak düzelmese de olur bu kadar olay yapacak bir sey yok. Esyalarin tozu alinmasa da olur nolcak. Bulasiklari zaten makine yikiyo
Picak yicekler haberleri yok

Yok yok benimki titizdir .....mın kenarı tozu mozu affetmez hastalıktan işte yapamayınca henüz sesi çıkmıyo

İnsanlar isleri düşünüp kendini darliyo ve isleri yapmaya gidiyo. Ben de kendimi darlayip oturmaya devam ediyorum aramizdaki fark bu iste
Bizde gidelim sabahtan beri bişey yapmadım bende mutfak ağzına kadar dolu duruyo.
Kızım kitap okusun diye yanında durdum ödev kontrol falan a bu saat oldu.

Nego namaz kılim gidim dedi sen kıldın mı?

Bizde gidelim sabahtan beri bişey yapmadım bende mutfak ağzına kadar dolu duruyo.
Kızım kitap okusun diye yanında durdum ödev kontrol falan a bu saat oldu.

Nego namaz kılim gidim dedi sen kıldın mı?
Ben kilamiyorum su an regl dönemi
Dengesiz ruh halimin nedeni cok acik iste
Aynen hadi gidelim otur otur anca toto büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…