golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Hiç abes olmaz daha iyi olur benceYarın görümcemin bebeğinin ilk yaş günü. Hediye almaya gittik, ne gösterdiysem eşim beğenmedi. En iyisi 200 TL verelim ne isterlerse onu alsınlar dedi. Doğum günü olduğu için para abes olacak. Sinir oldum
Valla olablr ya anca toparlaniriz hepmzPazartesi hep beraber dip köşe başlasak mı ne
Bunu diyen nego kendine güldü
Ben de aynnı pisikolojideyim. Hatta çocuk da. Ben hafta içi vereceğini düşündüğüm ödevi hafta sonu önden yaptırıp hafta içine az bıraktırıyorum. Geçen pazartesi 15 sayfa vardı şaka gibi. Çocuğun uykusu gelene kadar yaptı. En iyisi böyle önden yaptırmak.Ödevlerden nefret ediyorum yeter artık ya yeteeeerr
Hepimiz aynı.Cümle yazdırıyorum gelecem
Hepimiz aynı.
Onu da deftere yazdırıyoruz. Ritmik saymalar,rakamlar vb. Ben geçen yıldan hep öğrettim toplama çıkartmayı. Bizimki öylesine gidiyor okula. Öğretmesem işim zormuş. İyiki öğretmişim. Şimdi küçüğe de öğretiyorum.bide öyle zor matematik soruyorumki.. Toplayıp duruyoruz ağaçtan elmaları,hayvanların bacaklarını ayaklarını, kulaklarını. Ben pandemiden kapanır diye öğrettim. Bu sene kapatmayacaklar sanırım. Hayırlısı.Öyle böyle öğreniyolar işte. Matematik dersinde napıyosunuz siz?
Ha haŞu an cok pis gaza geldim her an yarinin yemegini simdiden yapabilirim
Yalniz olmadığıma sevindim demek kimsenin bir sey yapasi yoktu bu haftasonu
Sonbahar havasi carpti ellam
Haline şükret aramizda tüm gün duvarlari izleyenler vardi bugün
İş görmekten canımız mı çıksın, bu korona yaramadı sanaŞu saate aklıma geldi haftalık maratonlarla ayın birincisini seçsek turnuva falan işi ilerletsek keşke
Uyumirsin demekİş görmekten canımız mı çıksın, bu korona yaramadı sana
Yoo teftiş yapiyorumUyumirsin demek
bende onu size sorucaktım. Matematik ödevleriniz oluyor mu diye? matematigin m si yok bizdeÖyle böyle öğreniyolar işte. Matematik dersinde napıyosunuz siz?
yaa bu cok iyi fikiiirŞu saate aklıma geldi haftalık maratonlarla ayın birincisini seçsek turnuva falan işi ilerletsek keşke
ne yedinŞu yediğim şey bitince saydırıcaktım zaten nerdesiniz diye
Sonra yaptırcaktır garışma örtmenin işine bizimki şu an yaptırıyoda noluyo sevemiyo çocuklarbende onu size sorucaktım. Matematik ödevleriniz oluyor mu diye? matematigin m si yok bizde
yaa bu cok iyi fikiiir
Kızı uyutamadım tabi kiYatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Yemek yaptım
4 maklne çamaşır katladım yerlerine koydum
O ara ev yine dağılmış
Şimdi kızı uyutuyorum uyursa toparlama ve spğrme silme yapıcam.
karismayim dimi bende pazartesi söyleyim diyordum.Sonra yaptırcaktır garışma örtmenin işine bizimki şu an yaptırıyoda noluyo sevemiyo çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?