Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç abes olmaz daha iyi olur bence

Ödevlerden nefret ediyorum yeter artık ya yeteeeerr
Ben de aynnı pisikolojideyim. Hatta çocuk da. Ben hafta içi vereceğini düşündüğüm ödevi hafta sonu önden yaptırıp hafta içine az bıraktırıyorum. Geçen pazartesi 15 sayfa vardı şaka gibi. Çocuğun uykusu gelene kadar yaptı. En iyisi böyle önden yaptırmak.

Öyle böyle öğreniyolar işte. Matematik dersinde napıyosunuz siz?
Onu da deftere yazdırıyoruz. Ritmik saymalar,rakamlar vb. Ben geçen yıldan hep öğrettim toplama çıkartmayı. Bizimki öylesine gidiyor okula. Öğretmesem işim zormuş. İyiki öğretmişim. Şimdi küçüğe de öğretiyorum.bide öyle zor matematik soruyorumki.. Toplayıp duruyoruz ağaçtan elmaları,hayvanların bacaklarını ayaklarını, kulaklarını. Ben pandemiden kapanır diye öğrettim. Bu sene kapatmayacaklar sanırım. Hayırlısı.

Ha ha onu ben diğer günler yaptiydimdi
Akşamdan yemek demisken yarının yemeğini de pişirdim bu akşam ama çalışkanlıktan değil tembellikten.

Gündüz eti çıkarıp pişirmeye doğramaya üşendim bozulmasın diye bugün planladığım yemeği anca yarın için akşam pişirdim

Öyle böyle öğreniyolar işte. Matematik dersinde napıyosunuz siz?
bende onu size sorucaktım. Matematik ödevleriniz oluyor mu diye? matematigin m si yok bizde
Şu saate aklıma geldi haftalık maratonlarla ayın birincisini seçsek turnuva falan işi ilerletsek keşke
yaa bu cok iyi fikiiir

Kızı uyutamadım tabi ki
Süpürdüm sildim
Allahtan yapmışım misafir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…