ne yedin
olsun ye ya. ben hastayken diyet yapinca tüm cöktüm. yemeye baslayinca kendime geldim.Yedim bi fışgı boşver gündüz iyi gittim de az önce gitti.
Bugün dedim ya başlıyorum diye evde günlerdir duran yemediğim şeyleri canım istedi
Ne iyi insansınolsun ye ya. ben hastayken diyet yapinca tüm cöktüm. yemeye baslayinca kendime geldim.
bende ne güzel sızmışım oglan uykum geldi dedi gitti uyudu beni niye uyandiriyon esek sıpasıOğlanı uyutayım derken ben uyumuşum ya numara yapıyordum en son uyusun diye nasıl uyudum anlamadım
Yok ya neden abes olsun ki? Eşimin köyünde doğum gününde hep para verirler. Hatta görümcem kızının doğum gününde gelen parayla bilezik yapmıştı kendine.Yarın görümcemin bebeğinin ilk yaş günü. Hediye almaya gittik, ne gösterdiysem eşim beğenmedi. En iyisi 200 TL verelim ne isterlerse onu alsınlar dedi. Doğum günü olduğu için para abes olacak. Sinir oldum
ahahaaha ulan yaaYok ya neden abes olsun ki? Eşimin köyünde doğum gününde hep para verirler. Hatta görümcem kızının doğum gününde gelen parayla bilezik yapmıştı kendine.
O doğum gününe bizde gitmiştik annemle hediye alıpiçlerinde nasıl sırıttık nasıl sırıttık anlatamam herkes bize baktı
meğer adetleri öylemiş. Eşim bey utanmış diyememiş nişanlıydık o zaman. Çok düşüncelidir kendisi
Elimizde janjanlı paket nasıl parlak amaahahaaha ulan yaa
Yok ya neden abes olsun ki? Eşimin köyünde doğum gününde hep para verirler. Hatta görümcem kızının doğum gününde gelen parayla bilezik yapmıştı kendine.
O doğum gününe bizde gitmiştik annemle hediye alıpiçlerinde nasıl sırıttık nasıl sırıttık anlatamam herkes bize baktı
meğer adetleri öylemiş. Eşim bey utanmış diyememiş nişanlıydık o zaman. Çok düşüncelidir kendisi
ya dur hayal ettim ahhahElimizde janjanlı paket nasıl parlak amaöffff bak yine hatırladım
Bu bilezik işi iyiymiş yaYok ya neden abes olsun ki? Eşimin köyünde doğum gününde hep para verirler. Hatta görümcem kızının doğum gününde gelen parayla bilezik yapmıştı kendine.
bonus anons etsin kimin ne taktiginiBu bilezik işi iyiymiş yaocakta doğum günüm var, hepinizi bekliyorum
bonus anons etsin kimin ne taktigini
Kaç ocak benim de ocaktaBu bilezik işi iyiymiş yaocakta doğum günüm var, hepinizi bekliyorum
16sıKaç ocak benim de ocakta
Aynı bizim ev bu
Öffff ben o anı yaşadım yaaaaya dur hayal ettim ahhah
Ahahha altın pahalı bacım eş ailesi zengin ben eşimle fakirimBu bilezik işi iyiymiş yaocakta doğum günüm var, hepinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?