- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
Kesinlikle tabi yaptır eşine alışsın hemCanımcım normalde ben de tutuşurum ama kolum ağrıyor ya bu hakkımı kullanmalıyım
Yaaa çok tatlıSelamlarEki Görüntüle 2942433
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
Koronadan sonraki klasik sonHerrr şeyleri yıkıyorumdur
Yok abes olmaz benceYarın görümcemin bebeğinin ilk yaş günü. Hediye almaya gittik, ne gösterdiysem eşim beğenmedi. En iyisi 200 TL verelim ne isterlerse onu alsınlar dedi. Doğum günü olduğu için para abes olacak. Sinir oldum
Artık mecbur öyle olacak. Eşim yarın işte, partiye ben tek gideceğim, bu ulvi görev bana aitYok abes olmaz bence
Benim çoçuklara para verende oluyordu sen istediğini al diye, gayet işime geliyordu
Zarfa koyacağım,düğün gibiC Capanin Gururu Teyom uygun olur canım hiç öyle düşünme
Dersin kardeşin hiçbirşeyi layık göremedi artık prenses mi prens mi neyseArtık mecbur öyle olacak. Eşim yarın işte, partiye ben tek gideceğim, bu ulvi görev bana ait
Dayısından en sevdiği yiğenine falanZarfa koyacağım,düğün gibi
Hoşgeldin ballılokmam, nerdeydinben geldim temiz titiz kadınlar
Hoşgeldin ballılokmam, nerdeydin
Bence de abes değil canım ihtiyacı olan bir şeyi alırlar daha makbule geçerYarın görümcemin bebeğinin ilk yaş günü. Hediye almaya gittik, ne gösterdiysem eşim beğenmedi. En iyisi 200 TL verelim ne isterlerse onu alsınlar dedi. Doğum günü olduğu için para abes olacak. Sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?