Düzenli Evimiz & Hayatımız

Önden yaptırmak gibi bir durum olamaz bizde okulda işleyebilir o sayfayı o zamanda çocuk desrten kopuyor. Günlük veriyor zaten haftasonu ödevini o da nerden belli olmaz, bazen kendi atıyor fotokopi okutup yazdırın diyor.

Bizde fasikül var. Belli hangi harfe geçeceği. Aman zaten önemli olan çocuğun öğrenmesi. Tüm ödevi yapmak zorunda değil bence.

Merhaba günaydın. İyi pazarlar diliyorum.
Ütüyü dün akşam yaptım. Cuma günü de eşim gardrop üstünü silip, oradaki birkaç parça eşyayı düzenlemişti. Yapabilirsem buzdolabı temizliğine ihtiyacım var.

Bizde fasikül var. Belli hangi harfe geçeceği. Aman zaten önemli olan çocuğun öğrenmesi. Tüm ödevi yapmak zorunda değil bence.
Ay odev benim kanayan yarama atladım ama kızım 4 bucuk yaşında kreşe gidiyor
O kadar çok ödev geliyor ki
Rakamlar falan var ve kendisinin rakam çizmesi isteniyor cocuk yapamıyor.
Ben de sizin gibi düşünüp fazla zorlamiyorum umarım doğru olanı yapiyorumdur

Zorlayınca soğuyorlar. Eninde sonunda öğrenecek zaten. Daha çok küçükmüş. Aynı yaşta benimkide kreşte. Ama o kadar ödevle gelmiyor. Hergün okulda bir rakam yapıp geliyor.

Zorlayınca soğuyorlar. Eninde sonunda öğrenecek zaten. Daha çok küçükmüş. Aynı yaşta benimkide kreşte. Ama o kadar ödevle gelmiyor. Hergün okulda bir rakam yapıp geliyor.
Hafta sonu odev geliyor
Çizgi calismasi rakam boyama kesme falan
Bazen hafta içi de geliyor onlari yaptirmiyorum bile zaten cocuk sabahtan akşama kadar okulda az dinlensin diye
Ben de öyle düşünüyorum elbette öğrenir

Günaydınlar
Dün nevresimleri değiştirdim. Çamaşır ile uğraştım. Sonra aniden misafir geleceğini öğrendim. Hızlıca salon ve mutfağı süpürüp kek ve kurabiye yaptım. Misafirim gidince de yemek faslı, ortalık toplama, çocukları yatırma ile günü bitirdim. Sabah büyük oğlan öksürerek ve ateşli uyandı Benim moral yerlerde. Daha tam anlamıyla iyileşemedik 2 aydır.
Kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Makineye çamaşır attım. Çocuklarla ilgileniyorum sanırım yemek dışında başka iş yapamam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…