- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçenlerde toprak değişiminde bende bi mutluluk geldi anlatamam. Mutluluk veriyorYa bugün daldım hepsine nasıl mutlu oldum
Annem çiçeğe genel anlamda havan (estağfurulllah )derYok canım estağfurullah. Sardunyada olur tabi
Ahahahha napayım kız kafama dan dan top yemekten beyin sarsıntısı geçircektim.
Ben bir kere yaptım aldım boyumun ölçüsünübonusun ödüllu turnuvali yarisina neden kimse sicak bakmadi yav cok iyi olurdubi ben atlamisim
Ben bir kere yaptım aldım boyumun ölçüsünü
Geçenlerde toprak değişiminde bende bi mutluluk geldi anlatamam. Mutluluk veriyor
kk birinci noteri duy duy
Perişan oluruz.bonusun ödüllu turnuvali yarisina neden kimse sicak bakmadi yav cok iyi olurdubi ben atlamisim
Noldu bonusum ama yalan mı ezdin geçtin :) sana çiçek sorusu soracağım ama sonraZaten canım dar hele ettiklerine
Perişan oluruz.
Düşünemedim bi an.
Halı yıkayan cam silenler...
Kesin nego kazanır zaten
perişan oluruz ne demek yaa ne bu gönülsüzlük
Elimden çiçek tutar ama sorumluluk kısmında eksiğim birazBenimde çiçekler fazla olmuyor nedense
Ben bardakla içerim ya masrafa gerek yokseramik cay fincanı takımları daha ucuz
Ben bardakla içerim ya masrafa gerek yokhiç olmadı demlik de işimi görür
Ben de hiç çiçek yok, bakamam diye heves etmiyorum. Bakabilir miyim acaba
Yok böğün görümcemin kızının doğum günüsü vardı 5te oraya gittim, az önce geldim. Artık köy sezonu bitti, annemler de şehire geldilersen köye gitmedin mi teyo
sana kamp usulü emaye kupa alacam
Yok böğün görümcemin kızının doğum günüsü vardı 5te oraya gittim, az önce geldim. Artık köy sezonu bitti, annemler de şehire geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?