Eki Görüntüle 2943167
Bak bu yapay çiçek gibi duruyor sarmaşık gibi balkona istedim
Ablam yaKim büyüttü kız onu
Çok çok güzel kokuyor biraz narin bir çiçek buna çok heves ettimde çok kendime güvenemedimbu çok güzel ya
ben kendi evim olunca anca girebilirim bu işlere. şimdilik daha portatif takılmam lazım:)
Ayyy çok nazlı olurmuş bu çiçek. Çiçek açsın diye bekliyor insanlarEki Görüntüle 2943167
Bak bu yapay çiçek gibi duruyor sarmaşık gibi balkona istedim
Ahahahha iyi ki tutmaz demişAblam ya
Ahahha biliyom bunu ya
Büytüne kadar kırarlarbenim kızda top oynuyor
Sakladım bir tane top var. Sorduğunda da salonda oynadığın için gittiler dedimhay ben onların topunu keseyim
Normal bir şey sevmemAyyy çok nazlı olurmuş bu çiçek. Çiçek açsın diye bekliyor insanlar
Sakladım bir tane top var. Sorduğunda da salonda oynadığın için gittiler dedimtop girişte ve sokakta oynanır dedim kalan topuyla girişte oynuyor
Ev işi yapamayınca ev dandini olunca tek ben rahatsız oluyorum evde. Keşke başkaları da rahatsız olup toplasa idi aşırıya kaçmadan.Senden farkım sadece ev işleri yarım yamalak kalmıyor çünkü ben evdeyim sen iştesin çok normal. Ha evdeyim diye yarım kalsa ne olur ölür müyüm ki?? Kimin umrunda ki dört dörtlük yapmışım her şeyi. Kendim rahatsız olmasam yapmam gerçi, ben duramıyorum
Eşimin hiç bir katkısı yok. Sadece ilk üç yaş çocuk bakımına yardım eder o sonra oh anneleri var nasılsa. Aman neyse sinirlerim acayip bozuk bu günlerde.
Yok canım estağfurullah. Sardunyada olur tabiNormal bir şey sevmem
Desene senin neyine git sardunyanı salca kutusuna ek
Ahahahha napayım kız kafama dan dan top yemekten beyin sarsıntısı geçircektim.ulan tenha
bildiğin yemiş çocuğu
Baktıç hiç öyle hoş bişey değilYa ben zencefili dolaba koymadım poşetin içinde mutfakta duruyo hafif pembelenmiş kenarları filizlenirae pattis gibi toprağa mı ekilcek acaba kim paylaşmıştı zencefilin çiçeği çok güzelmiş
Toprağı değişik oluyor zaten kendi karışımını yaparsın zor değil inan. İnsan mutlu oluyor. Kafası dağılıyor. Bir bakmaya başlasan anlıyorsun neden bağımlılık yapıyor
Yok canım estağfurullah. Sardunyada olur tabi
Ahahahha napayım kız kafama dan dan top yemekten beyin sarsıntısı geçircektim.
Benimde çiçekler fazla olmuyor nedenseDikkat etmedim almadımda çicek konusunda kendime güvenmiyorum çok bakamıyorum bonusdan heveslendim o iki çicegi aldım büyüdürsem alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?