Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız sukulent en kolay bakılan en dayanıklı bitki. Sadece suyu geç vericen. Bir de fazla güneş görmüxekler. A101 e gelmiş kalanşo onlarda dayanıklı bak çokta güzel çiçek açarlar

balkonda bi kaktüs var. Bi tane daha çiçek var adını unuttum. onlara eşim bakiyo.

ben salonum yesillensin istiyorum bonusum. gözümün önünde dursunlar
Hah işte bende istiyorum

Ablam bana imreniyodu sende olur güneş alıyo burası bende olmaz diyodu şimdi deve kadar bi monsterası var

Kız sukulent en kolay bakılan en dayanıklı bitki. Sadece suyu geç vericen. Bir de fazla güneş görmüxekler. A101 e gelmiş kalanşo onlarda dayanıklı bak çokta güzel çiçek açarlar

valla kaç kere denedik canım. ama ben evde yokken eşim oluk oluk su vermiş olabilir.
durup durup su veriyo inkar ediyo sonra da ya da toprak kötüydü bilmiyorum.

kalonso vardi o da hastalandı öldü. eşim bakıyodu ona da. su an kasimpati var galiba

Toprağı değişik oluyor zaten kendi karışımını yaparsın zor değil inan. İnsan mutlu oluyor. Kafası dağılıyor. Bir bakmaya başlasan anlıyorsun neden bağımlılık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…