Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tatilde annemin yanına gittik,
Dün akşam geç döndük, anca çantaları boşalttım eşyaları yerleştirdim.
Sabah çamaşır astim ve oğlanın kıyafetlerini yıkadim. Bugün de bir saat erken çıktım ise geldim, evde durasim yok.

Çocuk diş çıkarıyor, çok huysuz bir de keyifsiz gibiydi biraz bir haftadır.
Uc gün annemde kaldık, eşimin anneleri de kendi akrabalarına gitti bizimle aynı şehre.
Çocuğun daha gitmeden hasta oldugunu bildikleri halde sanki çocuğu biz annemde hasta etmişiz gibi saçma sapan imalar yapıyorlar aşırı doldum. Babaannemi görmeye gittik çocukla köye, ya buna bile laf yaptılar düşünebiliyor musunuz, kadın 90 kusur yaşında, Allah gecinden versin de bir daha ne zaman görüşeceğiz belli değil.

Esime anlatamıyorum, artık hasta olacağım sinirden.

Ayy cok pahali
Porselen memleketinde yaşayan biri olarak soyleyeyim burda tanesini 5-10 arasında bulursunuz
Hele bir de seramikmis seramik hiç tercih edilmiyor
Bende inanıyorum sizden yola çıkkan ürün buraya gelene kadar işte bu fiyat oluyor üstelik burası bir yapı market

Ayy cok pahali
Porselen memleketinde yaşayan biri olarak soyleyeyim burda tanesini 5-10 arasında bulursunuz
Hele bir de seramikmis seramik hiç tercih edilmiyor
Bende inanıyorum ordan yola çıkkan ürün buraya gelene kadar işte bu fiyat oluyor üstelik burası bir yapı market

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Geçen hafta hastalık ve yoğunluktan giremedim. Zaten canım aşırı sikkindi, hala da öyle de. Devam ediyoruz iste. Dualarınıza talibim su sikintili durumdan kurtulmak için.
Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah.Hepimize ferahlık versin Amin.

Dün yapamamıştım buzdolabını sabah raflarını çıkardım yıkadım. İçini sildim yerleştirdim
Oğluma kahvaltı yaptırdım
Evi topladım süpürdüm
Menekşelerimi suladım kuruyacaklar gibi
Oğlumu yıkadım uyutacağım

Bir şeyler yiyip bi kahve içicem sonra kova hazırlayıp toz alınacak
Wcbanyo temizlenecek
Orkideler sulanacak
Yapabilirsem yatak odasının arka tarafını yüklüğü indirip sileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…