Çok bi şey yapamayabilirim ama kalkacağım ben de13.00 için maratona gelen var mı
Kalkıyor muyuz bonuscumHer oda dağınık şu an sabah çıktığım gibi duruyor. Dinlendim çay içtim boyundan asılan çantam vardı biraz fazla durunca çok ağrı yaptı sırtıma.
Odalar yataklar ıvır zıvır tek tek toplanacak
Yatak odası halılarını yıkamaya vermek için kaldırıcam
Ev süpürülcek
Yerler silinicek
Kapılar silinicek
Wc banyo temizlenicek
Mutfak bi toparlanıcak yemek işi yok
Yağmur yağıyo camlar beklemede
Aynı işleri yapıcaz çok romantikBenim tüm odalar yatak dahil toplanacak
Mutfak kahvaltı sofrası ve mutfak toplanacak yanık tencere temizlenece akşama yemek yapılacak
İki banyo yıkanacak misafir lavabosu ovulacak
Balkonlar yıkanacak
Yerler süpürülüp silinecek toz alacağım
Çamaşır makimeye atılacak
3 5 10 başla
Maşallah çok güzeller. Bende yapraktan ayırdım kök vermiş 1 tanesini.Dün o sıkışanları yeni saksıya geçirdim resimde çektim bakalım nasıl büyüyecekler M Musluk Suyu bütün bebekleri aynı yere diktim toprakla temas etmeliki kök versin. Mesela o bebeklerin en büyüğünde hiç kök yok
Eki Görüntüle 2943484
Oluyo o bazen ya suyun kirecinden de olabiliyo arıtma varsa arıtmadan koy yoksa kaynamış dinlenmiş bi tencere su baya gider onlara.Maşallah çok güzeller. Bende yapraktan ayırdım kök vermiş 1 tanesini.
Arajmanda üstü sanki küf gibi böyle duman gibi bir şey olmuş neden olur ki biliyon mu
Aa evet arıtma dan almadım bunları sularken. İçinde perlit ponza taşı vermikülit var karıştırıp normal toprakla öyle ektim.Oluyo o bazen ya suyun kirecinden de olabiliyo arıtma varsa arıtmadan koy yoksa kaynamış dinlenmiş bi tencere su baya gider onlara.
İçine perlit falan karıştırdın mı
Oh hadi bakalım
ask olsun yav. dur daha yeni basliyom ben ise kocam evde tüm düzenim kacti
Gel datlum ben devam edicem oda oda gidicem hadi. Oturma odasına başlıyorum.ask olsun yav. dur daha yeni basliyom ben ise kocam evde tüm düzenim kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?