Altını delmen gerekmez miEn sevdiğim a101 kupam kenarı attı saksı yapıcam bunu
Yok ya az su koyarsın derin zaten altına iki sıra lav taşı koyarım olaki fazla su oldu orda kalır tesbih büyüsün hele buna tesbih dikicemAltını delmen gerekmez mi
güzel fikir benimde evde çıkarsa yapayımYok ya az su koyarsın derin zaten altına iki sıra lav taşı koyarım olaki fazla su oldu orda kalır tesbih büyüsün hele buna tesbih dikicem
Yada altı delik ufak bi saksıyı bunun içine oturtucaz oda bi yöntem altı delik olmayanlara içinde delikli saksıyla bakın diyodu ev yeşilindeki kadıngüzel fikir benimde evde çıkarsa yapayım
Oda güzel fikir fincanları atmayınYada altı delik ufak bi saksıyı bunun içine oturtucaz oda bi yöntem altı delik olmayanlara içinde delikli saksıyla bakın diyodu ev yeşilindeki kadın
Çok mu kötü yandı yasinirim bozukbu sabah hiçbir şey yapamadığım gibi birde tencereyi yaktım iyi mi
O dibindeki kahverengi topcuklar taş mı ?Dün o sıkışanları yeni saksıya geçirdim resimde çektim bakalım nasıl büyüyecekler M Musluk Suyu bütün bebekleri aynı yere diktim toprakla temas etmeliki kök versin. Mesela o bebeklerin en büyüğünde hiç kök yok
Bir sıra tutmuş suyuda boldu duşa girdim çıktım sadeceÇok mu kötü yandı ya
Kil bilyesi onlar hem soğuktan sıcaktan koruyo hemde toprak çok ince uçuşmaması için çok iyi oluyo ince kırık lav taşıda oluyo böyle üstlerine altlarına besliyomuşta aynı zamanda.O dibindeki kahverengi topcuklar taş mı ?
Bende de fasulye var. Ben sana kendi fasulyemden veririm gelFasülyeyi haşlarken yaktım akşama ne yiyeceğiz
Senin adın botanik bunus olsunKil bilyesi onlar hem soğuktan sıcaktan koruyo hemde toprak çok ince uçuşmaması için çok iyi oluyo ince kırık lav taşıda oluyo böyle üstlerine altlarına besliyomuşta aynı zamanda.
Lav taşı tozunu yavru dikerkende koyuyolar kök gelişimi için iyiymiş
Bende de fasulye var. Ben sana kendi fasulyemden veririm gel
Sanırım ben13.00 için maratona gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?