Bir ay sonra bir bakacaksın sende bu moddasınBen daha oturuyommaşallah
Son on dk bi çay daha içimVallah kalkamıyom
Hey masallah nego yani ben oturdukca sen bir seyler ekliyosunBu saate kadar
Banyo lavabosunu ovdum
Yatakları düzelttim
Havlular kurumuş katladım yerleştirdim
Kahvaltı, beslenme hazırladım
İki saksım devrilmiş toprağı süpürdüm, mecburen sildim salonu
Ev halkını uğurladım(bu başlı başına enerji tüketen bir eylem )
Kahvaltı sofrasını topladım kendime tv önüne koydum
İnşallahBir ay sonra bir bakacaksın sende bu moddasın
Hey masallah nego yani ben oturdukca sen bir seyler ekliyosunben battikca sen cikiyosun da diyebiliriz
Hic kalkasim da yok kaldim böyle karsimda bi yıgın çamaşır
Ayy bu arada bir sey sorcam ya gecen burnum kanadi uyurken her yere akmisleke cikarici surdüm citiledim sonra makineye attim yok bana misin demedi. Ben bunu nasıl cikarcam ya iki gundur ugrasiyorum tekrar kosla döktüm beklettim ama hala orda
aha vaktim tamam ben kactim
Bende geldim
Canım bende kocayı da sayarsak üç erkek uşağı, mont giy maske tak hadi ayakkabı giy tek tek ömrüm tükeniyor. Öyle camdan minnoş minnoş el sallayasım kalmıyorBen kızımı kapıdan uğurlayıp sonra bide balkondan el sallıyorumyani evet o da bir iş olarak sayılmalı
Ay maraton mu var. Bende kalkayım yatak matak toplayayım en azından
Yalniz degilsinBen daha oturuyommaşallah
Bence deNego Bi etiketle şutlasana hepimizi
Nevresime mi akmış?Hey masallah nego yani ben oturdukca sen bir seyler ekliyosunben battikca sen cikiyosun da diyebiliriz
Hic kalkasim da yok kaldim böyle karsimda bi yıgın çamaşır
Ayy bu arada bir sey sorcam ya gecen burnum kanadi uyurken her yere akmisleke cikarici surdüm citiledim sonra makineye attim yok bana misin demedi. Ben bunu nasıl cikarcam ya iki gundur ugrasiyorum tekrar kosla döktüm beklettim ama hala orda
Nego Bi etiketle şutlasana hepimizi
Vallah kalkamıyom
Şutluycam sizi şimdiAy maraton mu var. Bende kalkayım yatak matak toplayayım en azından
Okuyunca bile sıkıntı bastı negomCanım bende kocayı da sayarsak üç erkek uşağı, mont giy maske tak hadi ayakkabı giy tek tek ömrüm tükeniyor. Öyle camdan minnoş minnoş el sallayasım kalmıyor
Renkli diye camasir suyu degdirmemistim. Agartmayan yok evde aliyim o zaman.Bulaşık makinesi parlatısıcı dene bide çamaşır suyu ağartmayandan .
Geçmiş olsun tansiyonunu kontrol etsene
Tansiyondan olur burun kanaması yükselince.Renkli diye camasir suyu degdirmemistim. Agartmayan yok evde aliyim o zaman.
Makine parlaticisi niye aklima gelmemişdeniyim bugün onu da bonusum cikarsa sene cok dua ederim çıkmazsa düşünürüz
Nevresime de pijamama da damla damlaNevresime mi akmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?