- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
makineye sen koyacaksın, sen çıkaracaksın yinebir gün cok zengin olursam eve 4 5 makine ve kurutmalik olan bir çamaşırhane yapıcam. yeter ulan bitmiyo
ya ona raziyim o yormuyo. tek seferde hepsini atardım cikarirdim bu kadarmakineye sen koyacaksın, sen çıkaracaksın yine
Tlc de tadilat programlarında çamaşır odaları oluyor yabir gün cok zengin olursam eve 4 5 makine ve kurutmalik olan bir çamaşırhane yapıcam. yeter ulan bitmiyo
İnşallah listen dolu olur cici kızhele sessizliğe herkes işe gitmişkendimi boş salonda gibi hissettim arada nego kapidan bakip cikiyo
Derede yıkayan kadınların kemikleri sızlar bizi duysalarmakineye sen koyacaksın, sen çıkaracaksın yine
gerçi yardımcı da çalıştırırdın o zamanya ona raziyim o yormuyo. tek seferde hepsini atardım cikarirdim bu kadar
bir gün cok zengin olursam eve 4 5 makine ve kurutmalik olan bir çamaşırhane yapıcam. yeter ulan bitmiyo
Negom ben çamaşır katlama ve ütü yapayım, kendileri olmuş ağrı dağı kadar2 kasım ödevi
Tost makinesi, ketıl, çaycı vs gibi eloktronik eşyaları silmek
Telefon galeri, mesaj vs temizlemek
Çamaşır katlamak, hep biriktiriyorsunuz
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Ben istemem ya. O zaman bütün çamaşırlar kalır. Şimdi en azından gözümüzün önünde olunca mecbur toplanıyorTlc de tadilat programlarında çamaşır odaları oluyor ya
Samdanım bizim ruhumuz fakirlora kızım sen fakir misin tut birini yıkasın asip utulesin
ya da herseyi kurutemizleme olacak şekilde al
gerçi yardımcı da çalıştırırdın o zaman
ulan nasil güldum ya. zengin olayim diyorum camasirin kolayligini hayal ediyorum da bi yardimci düsunmedimlora kızım sen fakir misin tut birini yıkasın asip utulesin
ya da herseyi kurutemizleme olacak şekilde al
insallah sızmamışlardır bir yerdeBizim hatunlar maratondan dönemediler. Çok sevdilerse tabi
Bende kalmazBen istemem ya. O zaman bütün çamaşırlar kalır. Şimdi en azından gözümüzün önünde olunca mecbur toplanıyor
Yarım bıraktığım film hala izliycem
merak edenler için
bence karakter tam bir terazi burcuydu. romantik naif mantıklı adaletli merhametli zarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?