golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Benim de oğlan uyumamak için inat ediyor bugün bide yüzümü tırmalamaya kalktı. Çok sinirlendim. Kızıyorum gülüyor karşımdaBugün canım dışarı çıkmak istedi. Fakat kız uyumuyoruyumadan çıkarsak burnumdan getirir. Çıkmazsak da söyledim yine burnumdan getirir. Şuan uyusun diye takla bile atabilirim.
Allah sabır versin karşim. İnat çocuk zorBenim de oğlan uyumamak için inat ediyor bugün bide yüzümü tırmalamaya kalktı. Çok sinirlendim. Kızıyorum gülüyor karşımda
Cam mı silcenGüneş açıyor bu ne demek benim için?
Sorma çocugunu uyuyamayan ev garısı
Çamaşır yıka? Cam sil? Perde yıka?
Akşama yağmur gösteriyor buraTabiki cam musluk 2 haftadır gohtu o salonun camı
AminAllah sabır versin karşim. İnat çocuk zor
Ne kadan sevgi dolu bir eş. Tıpkı benÜstümü falan sıkı giyineyim tam eşimin oturduğu yerde açıp sileyim o üşüsün
Ne kadan sevgi dolu bir eş. Tıpkı ben
Uyudu mu senin kızNe kadan sevgi dolu bir eş. Tıpkı ben
2 sebebi var:Curly Yukardaki ziyaretçi sayısı ile sayfanın altındaki neden farklı?
üstümüze mi giyiniyoruz camı, boş ver yorma kendiniTabiki cam musluk 2 haftadır gohtu o salonun camı
Simetrik olmamış yine
2 sebebi var:
1- Arama motoru sayfada geziniyor olabilir
2- Kendini gizlemiş üyeler olabilir.
Yukarıda yazan toplam ziyaretci sayısı = Arama moturu botu + Üyeler (Gizli+Açık) + Ziyarteciler
Aşağıda yazan = Üyeler(açık)+Ziyaretciler
Perde biraz açık model teyo çok fena görünüyor yani aslında görünmüyor dışarısıüstümüze mi giyiniyoruz camı, boş ver yorma kendiniÇok şükür yağmurlar geldi de bahanem oldu
Gizli aşağıda görünse gizli olmaz !Kendini gizleyen üye zaten KK üyesi değil mi onlar sayı olarak görünüyor aşağıda ama kim olduğu görünmüyor yukardakiler arama motoru demek ruh gibi geziniyolar
Gizli aşağıda görünse gizli olmaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?