- 13 Ağustos 2020
- 15.687
- 89.094
- 598
- 32
ederiz gonlunu hasbaninYeni aldıysanız o da yaparmış yeri değiştiği için. Nette de öyle yazıyor ceyran ve rüzgar istemezmiş doğal ışık ve havadar olsun istiyormuş haspam
yok pamuklu suyla siliyorum. cesme suyu da degil icme suyuyla hanimefendiyeBir de kimyasal maruz kaldığında da sararırmış yaprakları. Bezde deterjan mı kaldı acaba. Silme bakalım yerini de değişme toparlıcak mı?Aktif Lora
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar
yarın sabah esaslı bi maraton mu yapsakHayırlı akşamlar kızlar
Tam bir hanımefendi.yok pamuklu suyla siliyorum. cesme suyu da degil icme suyuyla hanimefendiye
Ben bugün çok yoruldum bence sizde yapmayınyarın sabah esaslı bi maraton mu yapsak
doğru haftasonu geldi. herkes üst üste aynı tezgahim gibiBen bugün çok yoruldum bence sizde yapmayınzaten hafta sonu geliyor yine pislenir
Kelle fazla sendedoğru haftasonu geldi. herkes üst üste aynı tezgahim gibi
haftasonu sende de sorun teşkil ediyor mu acabaaaİşte aradığım kan
Kusura bakma canım laf ağızdan bir kere çıkardoğru haftasonu geldi. herkes üst üste aynı tezgahim gibi
yarin son şeysimi yapiyim o halde. haftasonuna Allah kerimKusura bakma canım laf ağızdan bir kere çıkar
Kaynanam geliyor kızım bende gece gündüz bile sorun teşkil etmiyor bu arahaftasonu sende de sorun teşkil ediyor mu acabaaa
Hafta sonu temiz temiz oturursun işteyarin son şeysimi yapiyim o halde. haftasonuna Allah kerim
heee ondaaaanKaynanam geliyor kızım bende gece gündüz bile sorun teşkil etmiyor bu ara
Hafta sonu temiz temiz oturursun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?