Sabah kahvaltısına misafirim var
Bizimde aynı canım üste üste atıyorlargünaydın herkese:)
ben her zamanki gibi ayakkabıligi düzelteyimNego bir gün derli toplu durmuyo maalesef
Ben hiç sevmiyorum biliyor musun hamur işiyle uğraşmayı sıkılıyorumGünaydın kızlar
Ayy kahvaltıya pogaca yapiyim dedm hamuru da aksamdan yogurdum aslinda ama yine de yoruldumbutun gunun enerjisini pogacaya harcadim çünkü obur olmak bunu gerektirir
JES in kulaklari çınlasın
Ay bir anım geldi aklıma. Kv me bayramda misafir gelmişti yıllar önce bayramda. Gelin kv beraber yaşıyorlar gelenler. İkramlık hazırladık hadi buyrun yiyin dedik, gelin duruyor öyle dedim yesene x ses yok. Sonra kv si hadi sen ye çocuklara da yedir diye talimat verdi gelin yemeye başladı ben kaldım öyleGelinler uyumaz
Gelinler konuşmaz,oturmaz,kimsenin yanında yemek yemez,çoçuğunu başkasının yanında sevmez,nefes almaz,susamaz,acıkmaz
Babanemin idal gelin tipi benim kv de istedi eline geçmedi artık elindekilerle idare edecek
Aynı görümcemi başka mı buTünaydınnnn
Nego m negom görümcem 1 günlüğüne gönül turizmi için geliyor yine misafirden kaçamadım ya ben
Aynı aynı 1 taneAynı görümcemi başka mı bu
Bencede dışarda daha iyi olurAynı aynı 1 tane
Damat adayı ile tanışacağız ben evde olmaz dedim iyi yapmışım dimi
Geçmiş olsun canım şimdi nasılSelam kızlar
Çok işim var çok. Bugün yapabildiğim kadar çok yapmalıyım. Ama aynı zamanda oğlum hastalandı. Sabah kustu ateşi vardı. İnşAllah daha kötü olmaz
Bilimiyorum sizde var mı?buranın adetin gelinler aile büyük erkekleriyle konuşmaz sorulana işaret eder ya evet der yada hayır bunu adı gelinlik annem anlatır ben kp 3 4 yıl gelinlik ettimAy bir anım geldi aklıma. Kv me bayramda misafir gelmişti yıllar önce bayramda. Gelin kv beraber yaşıyorlar gelenler. İkramlık hazırladık hadi buyrun yiyin dedik, gelin duruyor öyle dedim yesene x ses yok. Sonra kv si hadi sen ye çocuklara da yedir diye talimat verdi gelin yemeye başladı ben kaldım öyle
Kadına bir bakışım olduhiç sevmezdim çok eziyet etmişti o geline zaten.
Sabah 5 te kalkarım artıksabah kahvaltısı hazırlamayı sevmiyom. Hele misafir varsa kolay gelsin
Biraz öyle eşim hazır alalım boş ver dedi benim aklımda kırk tilkiAbooo işin zor
Kolay gelsinBiraz öyle eşim hazır alalım boş ver dedi benim aklımda kırk tilkibakalım
ne zaman insan olcak bunlarBizimde aynı canım üste üste atıyorlar
Allahim yarabbim daha neler okucam yaaBilimiyorum sizde var mı?buranın adetin gelinler aile büyük erkekleriyle konuşmaz sorulana işaret eder ya evet der yada hayır bunu adı gelinlik annem anlatır ben kp 3 4 yıl gelinlik ettim
Allahım çok sorguladım nedeeennn yav nedeeeeen.... kendini bilen bir insan kayınpederlede ne konuşaşacağını bilir yav ne kadar içli dışlı konuşabilirsinki samiyet denen şeyde 3 4 yılını alır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?