Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Pikeleri balkona astım havalansınlar
Dünden kuruyanları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım ocağın demirlerini makinaya attım
bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Ocağı sildim
Banyodaki rafı düzenledim, bitmiş kutuları attım
Balkonu yıkadım
Ayakkabılığı temizledim (ödev)
Çamaşırları astım
Salonu süpürdüm
Halı örtüsünü serdim
Kızımın masasını sildim
Duvardaki lekeleri sildim
Banyo dolabını sildim
Banyo ve mutfağın çöpünü boşalttım

Şimdilik bu kadar devamı gelecek

Günaydın kızlar

Ayy kahvaltıya pogaca yapiyim dedm hamuru da aksamdan yogurdum aslinda ama yine de yoruldum butun gunun enerjisini pogacaya harcadim çünkü obur olmak bunu gerektirir
JES in kulaklari çınlasın
Ben hiç sevmiyorum biliyor musun hamur işiyle uğraşmayı sıkılıyorum

Ay bir anım geldi aklıma. Kv me bayramda misafir gelmişti yıllar önce bayramda. Gelin kv beraber yaşıyorlar gelenler. İkramlık hazırladık hadi buyrun yiyin dedik, gelin duruyor öyle dedim yesene x ses yok. Sonra kv si hadi sen ye çocuklara da yedir diye talimat verdi gelin yemeye başladı ben kaldım öyle
Kadına bir bakışım oldu hiç sevmezdim çok eziyet etmişti o geline zaten.

Selam kızlar
Çok işim var çok. Bugün yapabildiğim kadar çok yapmalıyım. Ama aynı zamanda oğlum hastalandı. Sabah kustu ateşi vardı. İnşAllah daha kötü olmaz
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Bilimiyorum sizde var mı?buranın adetin gelinler aile büyük erkekleriyle konuşmaz sorulana işaret eder ya evet der yada hayır bunu adı gelinlik annem anlatır ben kp 3 4 yıl gelinlik ettim
Allahım çok sorguladım nedeeennn yav nedeeeeen.... kendini bilen bir insan kayınpederlede ne konuşaşacağını bilir yav ne kadar içli dışlı konuşabilirsinki samiyet denen şeyde 3 4 yılını alır zaten

Allahim yarabbim daha neler okucam yaa bu insanlarla ayni havayi soludugum icin kendimden bile nefret edesim geliyo.
Leş zihniyet leş insanlar. Keske yok olsalar.

Neyse insallah gittikce azaliyolar bizden sonraki nesille daha da azalcak gbi bu dusunceler. Bunun adini da saygi koyuyolarya bayilazaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…