Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlaaarrr. Son dakika haberi ile kayınvalidemlerin geleceğini öğrendim. Hem de yatılı. İki saate burada olurlar. Ev pis, ben pis. Çocuk emiyor bırakamıyorum. Bişey söyleyin. Telaş yaptım.
2 saat çok az değil panik yapma. Bi sepete fazla olan şeyleri doldur kaldır bi köşeye. Dağınıklık gitsin yeter.

kk birinci noteri samdanım nasılsın sen şimdi yaz gelince yazayım çok işim var çok

iyiyim limonsuzum pek hızlı gördüm bugün seni:)
diziye mi yetişmeye çalışıyosun

Sağol canım benim inşAllah
Sevinmiştim aslında ablasından bu defa geçmedi diye. Sabah ateşli görünce hevesim kursağımda kaldı

kardeş olunca böyle oluyo limonsuzum inşallah tekrar tekrar bulaşmaz.
ablası gidiyo mu okula

Eşin yok mu kuzum evde
Neyse ki eşim evde. Bugün işten biraz erken geldi. Yemekten sonra mutfağı toplayıp, makinayı çalıştırdı. Sığmayanlar lavaboda duruyor.
2 saat çok az değil panik yapma. Bi sepete fazla olan şeyleri doldur kaldır bi köşeye. Dağınıklık gitsin yeter.
Evi biraz toparladım. Şu an her şey yolunda gibi. Kayınvalidem öyle hizmet bekleyen veya laf söyleyen biri değil. Onlara gittiğimizde de bize geldiğinde de bana yapacak iş bırakmaz ama nedense her geldiklerinde stres oluyorum.ev dağınık ve pis olduğunda sanki onlara hakaretmiş gibi geliyor. Belki de kendisi çok titiz olduğu için geriliyorum ben de.

İyi akşamlar ❤

Limonsuzzcay geçmiş olsun yavrulara.

Bugün naptım hiç sayılır. Biraz dışarı çıktım. Gelince sukulentlerimi diktim 2 saat yer sofrasında uğraştım onlarla ağzını burnunu yedim hepsinin.

Koçtaşta indirim vardı cam önüne kalonşo aldım. Sorun bakalım bitmiş mi istediklerim

2 tane kasımpatı istiyorum alabilirsem. Pahalıydı onlar

Bulaşık makinesini temizledim hatta a101de temizleyici 10 tl üstü alışverişe 10 liraya dusmjs ondan da alıp koydum
Yazılı hazırladım bu ev işi değil ama
Beyazları yikadim
Tuvaleti temizledim çamaşır suyuyla falan
Ama arkadaşlar ev hala dağınık neler oluyor

Sen düzeldin mi boğazın kötüydü

iyiyim limonsuzum pek hızlı gördüm bugün seni:)
diziye mi yetişmeye çalışıyosun

kardeş olunca böyle oluyo limonsuzum inşallah tekrar tekrar bulaşmaz.
ablası gidiyo mu okula
İnşAllah canım benim evet teyzesi birinci sınıfa gidiyor ☺ ama işte bikaç gün gidemedi çok özledi

Evet diziye yetiştim

Sağol bonusum
Evin çiçek bahçesine döndü iyice

Sağol bonusum
Evin çiçek bahçesine döndü iyice
Yok kuzum ya salon çiçeklerim bi ara boldu sonra noldu anlamadım yavaş yavaş çürüdü çoğu.
Bi yerde hata yapıyorumdur illaki onu çözersem inş salonda büyütücem.

Mesela yaz başı sardunya açtı 1-2 ay sonra birden durdu hiç açmadı bu akşam gördüm minicik tomurcukları var bi şekilde durdu bi ara

Çamaşırları katladım yerleştirdim
Küçük tuvaleti yıkadım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kettle i yıkadım
Yemekten sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum
Pazardan gelenleri yerleştirdim
Makinaya paspasları attım çalıştırdım
Banyodaki kovaları yıkadım
Yatak odasındaki dolabı boşalttım yerleştirdim
Kullanmadıklarımızı çekyatın altına koydum
Deterjan koyduğum dolabı düzenledim
Havluları koyduğum yeri düzenledim
Lifleri hurca koydum
Gömme dolabı boşalttım havalandırıp yerleştirdim
Erzak dolabını bi tarafını düzenledim
Çocuklarla birlikte oyuncakları topladık

Şimdilik bu kadar ama daha çamaşırlar var

Ya çok üzüldüm
Benim çıçeklerimin üstünde de küçücük beyaz böcekler çıktı. Büyük olan kurudu böyle giderse diğerleri de gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…