- 12 Haziran 2019
- 19.740
- 121.746
- 598
- 37
Eşin yok mu kuzum evdeKızlaaarrr. Son dakika haberi ile kayınvalidemlerin geleceğini öğrendim. Hem de yatılı. İki saate burada olurlar.Ev pis, ben pis. Çocuk emiyor bırakamıyorum. Bişey söyleyin. Telaş yaptım.
2 saat çok az değil panik yapma. Bi sepete fazla olan şeyleri doldur kaldır bi köşeye. Dağınıklık gitsin yeter.Kızlaaarrr. Son dakika haberi ile kayınvalidemlerin geleceğini öğrendim. Hem de yatılı. İki saate burada olurlar.Ev pis, ben pis. Çocuk emiyor bırakamıyorum. Bişey söyleyin. Telaş yaptım.
Sağol canım. Duş aldırdım bi de ateş düşürücü verdim çok şükür ateşi yok şuan.Geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Sağol canım. Duş aldırdım bi de ateş düşürücü verdim çok şükür ateşi yok şuan.
Sağol canım benim inşAllahçok geçmiş olsun limonsuzum
inşallah çabuk toparlarsiniz
Sağol canım benim inşAllah
Sevinmiştim aslında ablasından bu defa geçmedi diye. Sabah ateşli görünce hevesim kursağımda kaldı
Neyse ki eşim evde. Bugün işten biraz erken geldi. Yemekten sonra mutfağı toplayıp, makinayı çalıştırdı. Sığmayanlar lavaboda duruyor.Eşin yok mu kuzum evde
Evi biraz toparladım. Şu an her şey yolunda gibi.2 saat çok az değil panik yapma. Bi sepete fazla olan şeyleri doldur kaldır bi köşeye. Dağınıklık gitsin yeter.
Bulaşık makinesini temizledim hatta a101de temizleyici 10 tl üstü alışverişe 10 liraya dusmjs ondan da alıp koydum
Yazılı hazırladım bu ev işi değil ama
Beyazları yikadim
Tuvaleti temizledim çamaşır suyuyla falan
Ama arkadaşlar ev hala dağınık neler oluyor
Daha iyiyim antibiyotik ise yaradıSen düzeldin mi boğazın kötüydü
İnşAllah canım benimiyiyim limonsuzum pek hızlı gördüm bugün seni:)
diziye mi yetişmeye çalışıyosun
kardeş olunca böyle oluyo limonsuzum inşallah tekrar tekrar bulaşmaz.
ablası gidiyo mu okula
Sağol bonusumİyi akşamlar ❤
Limonsuzzcay geçmiş olsun yavrulara.
Bugün naptım hiç sayılır. Biraz dışarı çıktım. Gelince sukulentlerimi diktim 2 saat yer sofrasında uğraştım onlarla ağzını burnunu yedim hepsinin.
Koçtaşta indirim vardı cam önüne kalonşo aldım. Sorun bakalım bitmiş mi istediklerim
2 tane kasımpatı istiyorum alabilirsem. Pahalıydı onlar
Yok kuzum ya salon çiçeklerim bi ara boldu sonra noldu anlamadım yavaş yavaş çürüdü çoğu.Sağol bonusum
Evin çiçek bahçesine döndü iyice
Çamaşırları katladım yerleştirdimYatakları topladım
Pikeleri balkona astım havalansınlar
Dünden kuruyanları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım ocağın demirlerini makinaya attım
bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Ocağı sildim
Banyodaki rafı düzenledim, bitmiş kutuları attım
Balkonu yıkadım
Ayakkabılığı temizledim (ödev)
Çamaşırları astım
Salonu süpürdüm
Halı örtüsünü serdim
Kızımın masasını sildim
Duvardaki lekeleri sildim
Banyo dolabını sildim
Banyo ve mutfağın çöpünü boşalttım
Şimdilik bu kadar devamı gelecek
Ya çok üzüldümYok kuzum ya salon çiçeklerim bi ara boldu sonra noldu anlamadım yavaş yavaş çürüdü çoğu.
Bi yerde hata yapıyorumdur illaki onu çözersem inş salonda büyütücem.
Mesela yaz başı sardunya açtı 1-2 ay sonra birden durdu hiç açmadı bu akşam gördüm minicik tomurcukları var bi şekilde durdu bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?