Annemin bana aldığı benjaminde kanına girdiğim çiçekEfser:
Gogul +benjamin +enter
Çiçekliğide mi yer yok balkondaYere koydum yaa aldıklarımla sadece 2 uzun saksı arajman yaptım.
Önceki arajmana ekleme yaptım
Annemin bana aldığı benjaminde kanına girdiğim çiçek
Çiçekliğide mi yer yok balkonda
Beniki kocaman agaçtı sanki ablam konuşursam o bilir son 3.doğumda salon çiçeği aldım sana dedi anne ben çoçuklara yetiştim ağaçım kusur kaldı keşke almasaydın yazık dedim.Alacalısı bu kız küçümen tatlı bişey inş büyütürüm
Beniki kocaman agaçtı sanki ablam konuşursam o bilir son 3.doğumda salon çiçeği aldım sana dedi anne ben çoçuklara yetiştim ağaçım kusur kaldı keşke almasaydın yazık dedim.
Raf raf çiçeklikler var asmasın onlardan olur bakZaten eşim sinir oluyo masada kolunu koyacak yer yokmuş
Sabah bura sis bembeyazdı göz gözü görmüyo bende begonvili çektim.
Bu geldikten 1 ay sonra yaprak döktü görünüyo zaten aşağıda hiç yaprağı kalmadı bu dalın.
Sonra yeni çiçek verdi işte böyle oldu
Eki Görüntüle 2947288
Bu dediğin burada eskilerde varmış canım sen gençsin hala olması şaşırttı. Gerçi burada da vardır hala mutlaka ama benim çevremde yok.Bilimiyorum sizde var mı?buranın adetin gelinler aile büyük erkekleriyle konuşmaz sorulana işaret eder ya evet der yada hayır bunu adı gelinlik annem anlatır ben kp 3 4 yıl gelinlik ettim
Allahım çok sorguladım nedeeennn yav nedeeeeen.... kendini bilen bir insan kayınpederlede ne konuşaşacağını bilir yav ne kadar içli dışlı konuşabilirsinki samiyet denen şeyde 3 4 yılını alır zaten
Son dakika mı haber verilir bu ayyKızlaaarrr. Son dakika haberi ile kayınvalidemlerin geleceğini öğrendim. Hem de yatılı. İki saate burada olurlar.Ev pis, ben pis. Çocuk emiyor bırakamıyorum. Bişey söyleyin. Telaş yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?