Düzenli Evimiz & Hayatımız

terliksuu benimde 2.sınıf ve anasınıfı çocuğum var.
Bide daha büyük var.

Zor yükü ağır o yüzden daha rahat olmalıyız.
Nasıl rahat olacaz bilmiyorum bonus. Çamaşır yikamasam kıyafet kalmıyor, bulaşık yikamasam mutfak göçüyor, çocuklarla ilgilenmesem birbirlerini yiyorlar.

Eveeet biraz kendime geldim şükür temizlik yapmak nee güüüzeeelll en çok daa düzenli olmaaaaklk la la laaa

Çamaşırlarımı astım
Dağ gibi olan çamaşırlarımı katladım
Ütülencekleri ayırdım
Veee bütüüüünn dolaplarımı ve çekmecelerimi düzelttiimm çok mesuduumm
Elbise dolapları
Raflar
Havlu bölümü
Nevresim bölümü
Başörtü ve şal çekmecesi
Çorap çekmecesiii
Ve diğerlriii herşyi katladım herşeyiii

Sadece komodinlerim kaldı elhamdülillah
Şimdi önce yemeği koyucam sonrada ütü
Allahım ütüyüde bugüj yaparsam kendimi anlımdan öpücemm

Kendinle maraton yap

İçim açıldı okurken

Benim de yerim yok maalesef. Evde fazla eşya da sevmem. Çamaşır makinem bozulursa (inşallah bozulmaz ) kurutmalı almayı düşünüyorum.

Benim makina değişebilir de kurutma ayrı olunca daha verimli oluyor diye okumuştum ben. Dediğin gibi her yerde eşya beni de daraltıyor ama kışın çamaşır kurutmak daha da daraltiyor

Nasıl rahat olacaz bilmiyorum bonus. Çamaşır yikamasam kıyafet kalmıyor, bulaşık yikamasam mutfak göçüyor, çocuklarla ilgilenmesem birbirlerini yiyorlar.

Ne güzel telaşlar, siz şikayet ettikçe ben özeniyorum (bebeğim olsun çok istiyorum, lütfen yanlış anlamayın beni) İnsallah diyorum ben de yasarim bunları

Eline sağlık, en oyalayıcı yerler bitmiş ne güzel

Ne veriyim canım bilemedim. Diğer ikisini anne sütü hep. Yoğurt meyve suyu falan mı.
Selam benim oğlumda 6 aylık canım bende 1 -1 buçuk aydır filan yoğurt veriyorum, elmayi haşlayıp püresini yapıp yoğurda katıp veriyorum,, elma armut ikisini haşlayıp püre yaparak veriyorum filan böyle aklıma ne gelirse işte o an.. tabi farklı farklı günlerde veriyorum ve azar azar çok yüklenmeden midesin yormadan. bide alıştı sayılır artık. İlk yoğurt verdim 2-3çay kaşığı alıştıkca bunlara geçtim ben . Şimdi maşallah güzel yiyor ve biraz daha uzun uyuyor. Benimde fazla sütüm yok. Ben valla eski usul erkenden başladım ek bişeyler vermeye . bizde böyle büyümüsüz napalim . Kızıma çok geç başladım ek gıdaya hiç iyi de olmadı

Çocukları çok kafanıza takmayın bir şekilde büyüyorlar (açıklayacağım)
Piskolojik olarak rahat büyümeleri çok daha önemli
Özgüvenleri tam olsun, istediğinde başarılı olacağına inansınlar. Anne baba sevgisiyle büyüsünler ve tabii ana baba disiplinide çok önemli tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunlar çok ama çok önemliii

Bende bugün yoğurt verdim ama çıkardı acaba çok mu verdim 7_8 tatlı kaşığı kadar vermisimdir. Bildiğimi de unutturdu bu bebek bana

Ne güzel telaşlar, siz şikayet ettikçe ben özeniyorum (bebeğim olsun çok istiyorum, lütfen yanlış anlamayın beni) İnsallah diyorum ben de yasarim bunları
Allah sizede kısa zamanda nasip etsin inşallah evet gerçekten çok güzel sadece bazen yorucu.

büyük oğlum ek gıdaya geçemedi hiç bir şey yemedi anne sütünü dr kesti, çocuk ip gibi kaldı.balık yemez tavuk yemez et ağzına koymaz sebze desen nefret eder, allahım neler çektim onu büyütürken arı sütü polen propolis özel vitaminler falan :sonuç şu an hemen hemen herşeyi yiyor sevmediği yemekten bile 3kaşık yer kikikiki ve oğlum avukat oldu şimdi stajını yapıyor
Gelelim küçük oğluma ,oda tamtersi abisine göre beni bulsa masada yiyecek.o derece iştahlıydı
Neticede lise yılları vegan oldu şimdi ot hariç hiç bişi yemiyor kikikiki ama ottü de ing. Öğretmenlik okuyor
Ve bana dedikleri "tekrar dünyaya gelsek anne baba olarak sizleri seceriz" işte bu cümle yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…