Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben iş yapamadığım için yazmıyorum
Yapamadım diyince itici oluyor çünkü
Sanki prensesmişim gibi

Bende bugün yoğurt verdim ama çıkardı acaba çok mu verdim 7_8 tatlı kaşığı kadar vermisimdir. Bildiğimi de unutturdu bu bebek bana
Biraz fazla gelmis olabilir canim. Daha az dene istersen. Benim oğlum da sadece emdiği zaman bile kusuyor. Ek gıdalari da kustuğu oluyo. Bu kusma işini ben hiç anlamadım sağlık ocağında normal dediler

Nego beni de listeye alır mısın .ama bir sorum var senin verdiklerini yapmak mecburi mi değişim yapılabilir mi gerçi ben bugün yemek yapmaktan birşey yapmadım ama neyse
Alırım tabi ki, eğer o ödevi yapmışsan yapmana gerek yok zaten. Hem zorunlu da değil, maksat düzen oturtmaya çalışmak

Alırım tabi ki, eğer o ödevi zaten yapmışsan yapmana gerek yok zaten. Hem zorunlu da değil, maksat düzen oturtmaya çalışmak
Yok şimdi benime aldı başını gidiyor da karnım burnumda bir de 15 aylık yavru var birşeyler yapmam lazım dış kapıdan başlayım dedim bazen tersten başlamayı seviyorum sen a yazarsın ben b temizlerim olur mu Yazmak için yaparım belki

Ütüleri bitirdim bende bittim
Neyseki tüm işler bitti şimdi ayaklarımı uzatıp kitap okuyabilirim ❤
Oh ne güzel darısı başıma
Evi süpürdüm
Ocağı sildim
Tezgahı topladm
Bezelye yemeği yaptım
Kete için iç yaptım.
Bukadar Bugun fazla bişey yapamadım
Mutfak toplanacak
Oğlum yatınca hamur mayalıycam geceye kadar dursun.
Eline sağlık canım yine az yazıyorsun
Maşaallah ne güzel, bizde bu güzel sözleri duyarız bir gün inşaallah
Tamam tamam sorun yok, maksat düzen olsun
Oo hamilelere kıyak mı var hem hamile hem bebeklilere ne var
Tabi canım evlere servisim var, gelip sizin yerinize ben yapıyorum ev işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…