- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Ben iş yapamadığım için yazmıyorum24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
Kiler dolabını düzenlemek
LListede olup hiç bir şey yazma zahmetinde bulunmayanları çıkardım. Günde bir iki mesaj yazmak zor olmasa gerek. Emek var ortada haksız mıyım bu konuda ondan da emin değilim ya neyse.. Sitede olup başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir.
Sadece temizlik düzen üzerine konuşmuyoruz neticede
malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
Organick__
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
İnşallahAmin kuzum, insallah rabbim yazmıştır
Biraz fazla gelmis olabilir canim. Daha az dene istersen. Benim oğlum da sadece emdiği zaman bile kusuyor. Ek gıdalari da kustuğu oluyo. Bu kusma işini ben hiç anlamadımBende bugün yoğurt verdim ama çıkardı acaba çok mu verdim 7_8 tatlı kaşığı kadar vermisimdir. Bildiğimi de unutturdu bu bebek bana
Efendin üpsün seniEfendim :)
Oğlumla on is 5 TL olarak anlaşma yaptık. Bugün indirim günüymüş.bulasik makinesi boşalttı, mutfağı çocuk oda ve koridoru süpürdü. Oyuncakları topladı. Mutfak halısı fırçaladı.
Efendin üpsün seni
Alırım tabi ki, eğer o ödevi yapmışsan yapmana gerek yok zaten. Hem zorunlu da değil, maksat düzen oturtmaya çalışmakNego beni de listeye alır mısın .ama bir sorum var senin verdiklerini yapmak mecburi mi değişim yapılabilir mi gerçi ben bugün yemek yapmaktan birşey yapmadım ama neyse
Bonus ne gülüyon bana bakayım kaç kilo oldun sen doksanlar kraliçesiydin en son
Neden olsun ki öylesin zaten hamilesin sen şimdiBen iş yapamadığım için yazmıyorum
Yapamadım diyince itici oluyor çünkü
Sanki prensesmişim gibi
Yok şimdi benime aldı başını gidiyor daAlırım tabi ki, eğer o ödevi zaten yapmışsan yapmana gerek yok zaten. Hem zorunlu da değil, maksat düzen oturtmaya çalışmak
Kız ordaki kimseyi unutmuyorum prenses anası da hamile kalmış onu da yakaladım hemenGebelikte hafızan güçlenmiş bırava
Arttım ben 90 larda değilim artık
Oo hamilelere kıyak mı varNeden olsun ki öylesin zaten hamilesin sen şimdi ❤
Kız ordaki kimseyi unutmuyorum prenses anası da hamile kalmış onu da yakaladım hemenarttın mı seni gruplara alalım
İnanayım mıAllah seni inandırsın 6.takımdayım
Oh ne güzel darısı başımaÜtüleri bitirdim bende bittim
Neyseki tüm işler bitti şimdi ayaklarımı uzatıp kitap okuyabilirim ❤
Eline sağlık canımEvi süpürdüm
Ocağı sildim
Tezgahı topladm
Bezelye yemeği yaptım
Kete için iç yaptım.
Bukadar Bugun fazla bişey yapamadım
Mutfak toplanacak
Oğlum yatınca hamur mayalıycam geceye kadar dursun.
Maşaallah ne güzel, bizde bu güzel sözleri duyarız bir gün inşaallahbüyük oğlum ek gıdaya geçemedi hiç bir şey yemedi anne sütünü dr kesti, çocuk ip gibi kaldı.balık yemez tavuk yemez et ağzına koymaz sebze desen nefret eder, allahım neler çektim onu büyütürken arı sütü polen propolis özel vitaminler falan :sonuç şu an hemen hemen herşeyi yiyor sevmediği yemekten bile 3kaşık yer kikikiki ve oğlum avukat oldu şimdi stajını yapıyor
Gelelim küçük oğluma ,oda tamtersi abisine göre beni bulsa masada yiyecek.o derece iştahlıydı
Neticede lise yılları vegan oldu şimdi ot hariç hiç bişi yemiyor kikikiki ama ottü de ing. Öğretmenlik okuyor
Ve bana dedikleri "tekrar dünyaya gelsek anne baba olarak sizleri seceriz" işte bu cümle yeterli :)
Tamam tamam sorun yok, maksat düzen olsunYok şimdi benime aldı başını gidiyor dakarnım burnumda bir de 15 aylık yavru var birşeyler yapmam lazım dış kapıdan başlayım dedim bazen tersten başlamayı seviyorum sen a yazarsın ben b temizlerim olur mu Yazmak için yaparım belki
Tabi canım evlere servisim var, gelip sizin yerinize ben yapıyorum ev işiniOo hamilelere kıyak mı varhem hamile hem bebeklilere ne var
İnanayım mıverdin mi kilo bak seni burdan da takip eder @Zipzip- a ispiyonlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?