Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizimki de çok güzel uyuyordu. Sonra süt azaldı, mama vermiyim dedim. Kilo almamış. Mamaya başladım, emziriyorum yine kilo almıyor. İşi gücü uykusuzluğu geçtim üzüntüleri çok zor.
Süt artırıcı şeyler dene. 5. Ay ya ek gıdaya başla inceden.
Ben büyük kızıma 3,5 aylık başlamıştım ememiyor diye.

Ahahahhhhhhh aynen canım evimi özledim ama burda da rahattım yaaaa yemek derdi yok çamaşır derdi yokkkkk

Ne veriyim canım bilemedim. Diğer ikisini anne sütü hep. Yoğurt meyve suyu falan mı.
Ben yoğurtla başladım(Ev yogurdu) sonra buharda pisirdigim elmayı verdim tadımlık, kölük vardı çünkü. Diğer meyveleri de pişirdim verdim. Biraz alışınca patates, kabak, havuc püresi verdim.

Ben yoğurtla başladım(Ev yogurdu) sonra buharda pisirdigim elmayı verdim tadımlık, kölük vardı çünkü. Diğer meyveleri de pişirdim verdim. Biraz alışınca patates, kabak, havuc püresi verdim.
Sağol canım bende bugün baslayim inşallah yoğurtla. Koluk ne orayı anlamadım.

Ütüyü akşam yaparım zamanım kalırsa da kiler düzenlerim canım bugün kızımın doğum gününu kutliycaz aile arasında
Nego çok şey öğreniyoruz senin de öğretmenler günün kutlu olsun
Bence de bence de bugün senin de günün olsun tatlım öğretmenler günün kutlu olsun

Gunaydin yazacaktim
Neyse iyi öğleler o zaman.
Ütü yok canım. Kiler dolabı da düzenli. Ama ortalık rezalet
Ortalığı topla madem
Dün yapılanlar
- ortalık toplama
- süpürge
-cocuklarin odasını toparlama
-mutfagi toparladım
-yazlik kışlık yerleştirdim
- bir ton ütü yaptım
Yazlık kışlık yeter zaten başlı başına
Ne güzel canım çok şükür
Bugün neler yaptım

Evi toparaldım
Duşakabini temizledim
Bulaşık yıkadım
Çamaşırları asıcam şimdi
Bide ütü ve katlanacak çamaşırlarım var
Tabi bide yemek

Herkese kolay gelsin
Kolay gelsin canım
Oğlumla on is 5 TL olarak anlaşma yaptık. Bugün indirim günüymüş.bulasik makinesi boşalttı, mutfağı çocuk oda ve koridoru süpürdü. Oyuncakları topladı. Mutfak halısı fırçaladı.
A ha ha süper
Yok canım estağfurullah daha neler

İzlenim vermek değil de benim icin düzen demeksin şahsen. Sayende bu hafta evim düzenli gidiyor Ve böyle bir topik açıp duzenli olarak yapılacak işleri yazmak, etiket yapmak onca telaşının arasında hiç kolay değil, ben yapamazdım galiba Hakkini helal et kuzum

Evet akşam eşim dışarı çıkacak, o arada ben de ütü yapayım. Kilerim yok ama bakliyat ve baharatları elden geçireyim ben de

Ayy çamaşır kurutmak mesele artık. Kurutma makinası istiyorum ama evde koyacak yer yok

Helal olsun canım ne demek kolay gelsin
Ayy çamaşır kurutmak mesele artık. Kurutma makinası istiyorum ama evde koyacak yer yok
Bende istiyorum

Oğlumla on is 5 TL olarak anlaşma yaptık. Bugün indirim günüymüş.bulasik makinesi boşalttı, mutfağı çocuk oda ve koridoru süpürdü. Oyuncakları topladı. Mutfak halısı fırçaladı.

Sen artık kahveni yapar içersin Eline sağlık delikanlının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…