Eki Görüntüle 2947951
Kabloları şalaş ruhundan feminist ruhuna cevirip birer fiyonk attık
En azından yer silerken süpürürken beni deli etmiyecekler
Teşekkür ederim canımMerhaba günaydın. Hatta tünaydın demem gerekiyor.
Haftasonu çok yorulmuşum. Dün de öğleden sonra dışarıdaydık akşam geç geldik o da yordu galiba. Bu saat oldu hala yataktan çıkamadım. Kız uyudukça onunla birlikte ben de uyudum. Yapılacak çok iş var. İnşallah üstesinden gelebilirim bugün.
U UcanSupurge çok geçmiş olsun minnoşa. Şifa olsun her daim sütünüz.
Benim büyük oğlum alkislayinca sinirleniyordu mum üflüyorduk ben wc ye götürüyordum her defasinda babasi arkadan mum getiriyodu ben de onu zor unutturdum
Nerde kalmıştım müziğimle devammmmmVeee kalkıyorum son günlerde beni kıpırdatan müziğimle
Nerde kalmıştım müziğimle devammmmm
2 saatlik okul trafiği molası verdim.
Sen neşeli, enerjik birisin üstesinden gelirsin onlarınSinir bozucu, sinsi, gıcık insanlara olabilir mi
Babayla arası nasıl yeni bir şey yasadi mi? Veya sizin eşinizden etkilendiginiz durumu da icsellestirmis olabilir. Alt islatmanin psikolojik nedeni baba korkusu. Mehmet Teber var pedagog instagram paylasimlarini tavsiye ederim.Şimdi burda benden daha tecrübeli annenler var size bir şey sorucam.
3 yaşında kızım var bu yaz çişe alıştık. Tamamen öğrendikten sonra hiç kaçırmadı altına. Ama şu 2 aydır devamlı altına kaçırıyor. Dün kaçırmalara kaka da eklendi. Doktora mı götürsem bi sıkıntı mı var acaba dedim? Ama sıkıntı olsa ilk baştan beri kaçırırdı değil mi?
Ah o örtüler kiyafetler evimi arındırdim baya fazlalıklardan bir gün derince kiyafetlere girişmem lazim.8 kasım ödevi
Başörtüsü kullananlar için onları koyduğumuz yeri düzenlemek ve bir gün örterim deyip senede bir bile örtmediklerimizi elden çıkarmak.
Kanepe koltukları süpürmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
Kendinden mi geçtin deterjan koyarken ne ettin banlı güzelYatakları topladım
Evi havalandırdım
Ev gecede topluydu ama şuan dağıldı
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Çamaşır attım. Sıvı deterjanı fazla kaçırmışım her yer köpükyer temizlenir de o kıyafetler nasıl arındır şimdi en az 2 durulama lazım
Mumu ilk kez duydumBenim büyük oğlum alkislayinca sinirleniyordu mum üflüyorduk ben wc ye götürüyordum her defasinda babasi arkadan mum getiriyodu ben de onu zor unutturdum
Ya biz dogumgunu kutlama olayini cok sevmistik 2 güne pasta keserdikMumu ilk kez duydum
Ya biz dogumgunu kutlama olayini cok sevmistik 2 güne pasta keserdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?