Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir şeyden korktu mu?

Kahvaltı beslenme hazırladım
Ütü yaptım
Mutfak tülünü çıkardım makineye attım
Çamaşır topladım
Bizim nevresimi değiştirdim, yatakları düzelttim
Koridor halılarını topladım
Kahvaltı sofrasını topladım, kendime odaya hazırladım

1. secenegi dün kıyafetlerim olarak yaptım 1 valıze yakın eşimle benım kıyafet cıktı hafıfledım sankı ama hala var gibi hiseddyorum :) bu arada farkettım ki eşiimin bnden dha cok kıyafeti varmışşşşşşş
bugün de 2. görevi yapıcam

U UcanSupurge geçmiş olsun süpürge.

Geçmiş olsun canım. İlla hastalanıyolar bu mevsim geçişlerinde. İnşallah çabucak toparlar
Çok sağolun kızlar teşekkür ediyorum
Allah Allah travmatik sayılabilecek bir şey yaşadı mı son zamanlarda düşme , Yaralanma, anne babadan ayrı kalma vb benim kızkardeşim kardeşimiz doğduğunda 6 yaşında idi nerdeyse o gece altını ıslatmıştı daha sonra ara ara kaçırmaya başlamıştı

Çoçukların okul kiyafetleri ütülendi
Yatakların çarşafları sirkelendi toplandı
Kahvaltı sofrası tolaplandı
Bulaşık makinesinesi boşaltım
Kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim
Balkon masanın tozu alındı
Çöpü çıkardım
Çamaşır serildi yeniden çamaşır attım
Toz bezlerim yıkanmıştı onları katladım

Son düzenleme:
Şimdi sen böyle söyleyince aklıma geldi. Ağır bi grip geçirdim 2 gün ablam baktı. Eve geldiğimizde başladı. Bu ara hepten çıldırdı.

Şimdi sen böyle söyleyince aklıma geldi. Ağır bi grip geçirdim 2 gün ablam baktı. Eve geldiğimizde başladı. Bu ara hepten çıldırdı.
Muhtemelen ondan kaynaklıdır canım benim kız da martta öğrendi kardeşi doğduğundan bu yana çişini tutup son dakika söylemeye başladı klozetin önünde bi kere çişini bi kere de kakasını kaçırdı kardeşi odada uyanıkken bırakıp tuvalete gitmek istemediğini düşündük

Aynenn bazen tam senin söylediğin gibi de yapıyor. Allah yardımcımız olsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…