- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Günaydın kıslarGünaydın, sinir bozucu gıcııık, sinsi insanlardan uzak bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2947762
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
Bir şeyden korktu mu?Şimdi burda benden daha tecrübeli annenler var size bir şey sorucam.
3 yaşında kızım var bu yaz çişe alıştık. Tamamen öğrendikten sonra hiç kaçırmadı altına. Ama şu 2 aydır devamlı altına kaçırıyor. Dün kaçırmalara kaka da eklendi. Doktora mı götürsem bi sıkıntı mı var acaba dedim? Ama sıkıntı olsa ilk baştan beri kaçırırdı değil mi?
güzelbir temenni ile günaydın herkese :)Günaydın, sinir bozucu gıcııık, sinsi insanlardan uzak bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2947762
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
1. secenegi dün kıyafetlerim olarak yaptım 1 valıze yakın eşimle benım kıyafet cıktı hafıfledım sankı ama hala var gibi hiseddyorum :) bu arada farkettım ki eşiimin bnden dha cok kıyafeti varmışşşşşşş8 kasım ödevi
Başörtüsü kullananlar için onları koyduğumuz yeri düzenlemek ve bir gün örterim deyip senede bir bile örtmediklerimizi elden çıkarmak.
Kanepe koltukları süpürmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
Aslinda kıyabilsek dolap hafiflicek de işteBende kıyamam . Kullanöadıklarım en arkaya gider
Hatırlamıyırum kiBir şeyden korktu mu?
U UcanSupurge geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar teşekkür ediyorumGeçmiş olsun canım. İlla hastalanıyolar bu mevsim geçişlerinde. İnşallah çabucak toparlar
Allah Allah travmatik sayılabilecek bir şey yaşadı mı son zamanlarda düşme , Yaralanma, anne babadan ayrı kalma vb benim kızkardeşim kardeşimiz doğduğunda 6 yaşında idi nerdeyse o gece altını ıslatmıştı daha sonra ara ara kaçırmaya başlamıştıŞimdi burda benden daha tecrübeli annenler var size bir şey sorucam.
3 yaşında kızım var bu yaz çişe alıştık. Tamamen öğrendikten sonra hiç kaçırmadı altına. Ama şu 2 aydır devamlı altına kaçırıyor. Dün kaçırmalara kaka da eklendi. Doktora mı götürsem bi sıkıntı mı var acaba dedim? Ama sıkıntı olsa ilk baştan beri kaçırırdı değil mi?
Aslinda kıyabilsek dolap hafiflicek de işte
Şimdi sen böyle söyleyince aklıma geldi. Ağır bi grip geçirdim 2 gün ablam baktı. Eve geldiğimizde başladı. Bu ara hepten çıldırdı.Allah Allah travmatik sayılabilecek bir şey yaşadı mı son zamanlarda düşme , Yaralanma, anne babadan ayrı kalma vb benim kızkardeşim kardeşimiz doğduğunda 6 yaşında idi nerdeyse o gece altını ıslatmıştı daha sonra ara ara kaçırmaya başlamıştı
Muhtemelen ondan kaynaklıdır canım benim kız da martta öğrendi kardeşi doğduğundan bu yana çişini tutup son dakika söylemeye başladı klozetin önünde bi kere çişini bi kere de kakasını kaçırdı kardeşi odada uyanıkken bırakıp tuvalete gitmek istemediğini düşündükŞimdi sen böyle söyleyince aklıma geldi. Ağır bi grip geçirdim 2 gün ablam baktı. Eve geldiğimizde başladı. Bu ara hepten çıldırdı.
Aynenn bazen tam senin söylediğin gibi de yapıyor. Allah yardımcımız olsun :/Muhtemelen ondan kaynaklıdır canım benim kız da martta öğrendi kardeşi doğduğundan bu yana çişini tutup son dakika söylemeye başladı klozetin önünde bi kere çişini bi kere de kakasını kaçırdı kardeşi odada uyanıkken bırakıp tuvalete gitmek istemediğini düşündük
Amin canım cümlemizin şu sıra ilgi dozunu artır birlikte etkinlik vs yapın (resim , evcilik kitap okuma vs) tuvalete şarkı türküyle gidin düzelir inşallahAynenn bazen tam senin söylediğin gibi de yapıyor. Allah yardımcımız olsun :/
Amin canım cümlemizin şu sıra ilgi dozunu artır birlikte etkinlik vs yapın (resim , evcilik kitap okuma vs) tuvalete şarkı türküyle gidin düzelir inşallah
Çocuklarını büyütmüş ana gadın senişarkı türküyle mi
Oyun oynuyoruz zaten hepte arttılaralkm bakalımAmin canım cümlemizin şu sıra ilgi dozunu artır birlikte etkinlik vs yapın (resim , evcilik kitap okuma vs) tuvalete şarkı türküyle gidin düzelir inşallah
O anladı benişarkı türküyle mi
O anladı beniçişimiz tuvalette kakamız tuvalette artık kimse yapmayacak altındaki beze
Bezleri attık külotlar giydik
Sıkıysa ritimsiz oku sözleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?