- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
O çiş tuvalete yapılınca alkış kıyamet kopuyor zatenalkış yapmadığıma şükür
Yok yok değmez, az görüşmenin yararlarımaşallah diyeyim nazar değmesin:) pek görülen şeyler değil bunlar teyocum
Susss duymak istemiyorumO anladı beniçişimiz tuvalette kakamız tuvalette artık kimse yapmayacak altındaki beze
Bezleri attık külotlar giydik
Sıkıysa ritimsiz oku sözleri
sizin tuvalet eğitimleri de sıkıntılıydı değil mi benimki gibiSusss duymak istemiyorum
Teşekkür ediyorum canımTünaydınnnn
Nego ödevlerden örtüler kısmını ben şifonyer çekmecelerinin tamamı olarak alıyorum.
U UcanSupurge Geçmiş olsun miniğe canım
nasıl oldun levaizTünaydınnnn
Nego ödevlerden örtüler kısmını ben şifonyer çekmecelerinin tamamı olarak alıyorum.
U UcanSupurge Geçmiş olsun miniğe canım
İyiyim Bonus çok şükür:) Dünki ağırlık da gitti kafamdan bugün mis gibiyimnasıl oldun levaiz
Benim büyük oğlum alkislayinca sinirleniyordu mum üflüyorduk ben wc ye götürüyordum her defasinda babasi arkadan mum getiriyodu ben de onu zor unutturdumO çiş tuvalete yapılınca alkış kıyamet kopuyor zatenanam alıştırana kadar anam ağlamıştı
Negocum dun gece tam da bunu yaptım8 kasım ödevi
Başörtüsü kullananlar için onları koyduğumuz yeri düzenlemek ve bir gün örterim deyip senede bir bile örtmediklerimizi elden çıkarmak.
Kanepe koltukları süpürmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
maalesef oluyor canım. Adamlar lüks ev yapıyor fazla priz koymaya üşeniyor.
Bu konuda çok dertliyimmaalesef oluyor canım. Adamlar lüks ev yapıyor fazla priz koymaya üşeniyor.
benim de öyle canım. Büyük banyo ve çamaşır odasına priz koydukları için hole koymamışlar. Mutfakta da ocağın yakınında yok. Blender için çorbayı prize götürüyorumBu konuda çok dertliyimeski binayı kayın pederim yaptırmıştı abartısız küçük odalarda 2 büyük odalarda en az 3 piriz vardı mutfakata 4 pirizim vardı fazla bile olabilir
Burda küçük hole piriz koymamışlar ya zaten çok uzun antireyi süpürüken fişi piriz piriz gezdiriyorum
benim de öyle canım. Büyük banyo ve çamaşır odasına priz koydukları için hole koymamışlar. Mutfakta da ocağın yakınında yok. Blender için çorbayı prize götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?