Onlardan anca o kadar köpük yapar bence yine iyi çıkmıışÇok teşekkür ederim.Ay evet tek içimlik
Fincanin büyük gibi bir tık daha artırmayi dene yeni alinca.Bonus yaptım kahveyi. Evde tek kullanımlık Mehmet Efendi varmış. Onu yaptım. Köpüğü eh idare eder. Kıvamı biraz sulu oldu yine ama çok değil. Acaba benim fincanlarım mı büyük.
Eki Görüntüle 2948638
Evet haklısınız. Şu aralar çok fazla kahve içemiyorum. Benim bebe uyumuyor sonra.Fincanin büyük gibi bir tık daha artırmayi dene yeni alinca.
Benim de günde 1 hakkım var kalbim dayanmıyor ama o 1 taneye de üşeniyorumEvet haklısınız. Şu aralar çok fazla kahve içemiyorum. Benim bebe uyumuyor sonra.Bugün kahve muhabbeti açılınca canım çok istedi. Üç aydır içmemiştim. Birkaç hafta sonra tekrar deneyeceğim. Granül kahveyi de kafeinsiz aldım. Onu da haftada bir sütlü içiyorum ancak. :)
Okka bende yok ya kv ye inince yapıyoruz onda var sen mi yaptın diyolarBu arada memnun musun okkadan? Karaca hatır var bir de bir sey daha vardi. Ucunun arasinda kaldim bi ara. En son almaktan vazgectim
İlk kez duyuyorum ya örf gibiyse severüm örfleriO nasıl güzel bir dilek
Tünaydın kızlarcım
Süvari diyorlar canım o şekildeki kahveye sanayilerde falan da öyle olur bide bazı şehirlerimizde böyle içilir:)
Başarılı bir değerlendirme olmuş@Saricivcivcikcik Refika'nın kahve makinalarını incelediği bir videosu vardı. İlgilenen arkadaşlara da faydası olur belki.
Fincan çok hoş da ben koltuğu sorucam nerdenGel beraber içelim:)Eki Görüntüle 2948608
Uygunsuz içerik yazmışım. Konu sahipleri dalga geçerken bir şey yok ben yazınca uygunsuz.Ne olduki yaaa
Gitme kuzum oralaraUygunsuz içerik yazmışım. Konu sahipleri dalga geçerken bir şey yok ben yazınca uygunsuz.
Bilmiyorum canım eşimin babası Bursa'da yaptırdı:)Fincan çok hoş da ben koltuğu sorucam nerden
Ben Türk pek sevmem nadir içerim. Granül seviyorum onu da sonradan sevdim kahve hiç sevmezdimKahve canım istedi amaan yapmayi da sevmem
Muhteşem resimmişGünaydın hayatın güzel yönlerini gördüğümüz, her gün görüp de kanıksadığımız şükür sebeplerimizi idrak ettiğimiz bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2948418
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?