Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başımı üşütmüşüm nasıl ağrıyor. Bere örttüm ne geçirir ki bunu
Aynısı dün bana oldu. Nemli kafa ile işe gittim. Tam 1 gün boyunca başım ağrıdı. Ben bağlamıştım kumaşla. Ve uyudum. İlaç içme huyum da yoktur. Artık saçımı tamanen kurutmaya karar verdim.

Ev havalandı ,toz alındı, süpürge silgi tamam ,banyo tuvalet temizlendi, mutfak toplandı ,çamaşır katlandı yerleştirildi,halıya çay dökülmüştü o silindi. Kız kardeşime kahveye gidildi şimdi de kızlarımuyutma vakti

Devam ederken gönderdim mesajı ya amaan ne diyodum işte bez havlu vs ile iyice emicek çayı gerekirse üstten su dökücen alttan çıkıcak o çay.

Sonra aspirin işe yarıyor ben öyle çıkarmıştım demliğin çay çöpü komple düşmüştü halıya

Geçenlerde ucuna döküldü makine parlatıcısıyla sildim hemen çıktı varsa önce parlatıcı dene

Tamam hemen denicem çok teşekkür ederim parlatıcıyı düşünemedim

Çay lekesini çıkaramadım ama kızlar. Var mı bi öneriniz ? Halım beyaz çok kötü duruyor
Canım halı koltuktaki lekeler için bingonun ağartmayan çamaşır suyunu kullanıyorum çok memnunum fısfıslı şişedekini direkt lekeye sıkıp nemli bezle silebilirsin diğerini bi ufak leğende sulandır sileceğin bezi ona daldır sık halıyı sil sonra da züpürge kardeşine dua et bebesinin uykuları düzene girsin diye

tamam canım yarın alıp denerim çıkartamazsam lekeyi. Ben sana gene dua ederim kaç aylık bebe

tamam canım yarın alıp denerim çıkartamazsam lekeyi. Ben sana gene dua ederim kaç aylık bebe
47 günlük tavsiye ettiklerim memnun kaldı İnan Limonsuzzcay da denemişti çıkarmıştı lekeyi fısfıssız şişeyi lekeye direkt dökme mavi iz bırakabiliyor sulandırmayı unutma sadece

47 günlük tavsiye ettiklerim memnun kaldı İnan Limonsuzzcay da denemişti çıkarmıştı lekeyi fısfıssız şişeyi lekeye direkt dökme mavi iz bırakabiliyor sulandırmayı unutma sadece
Allah bağışlasın canımm boynunun altını kokla benim için. Gözünü korkutmak istemem ama baştan nasıl giderse sonu da öyle oluyo büyük kızım 4 yaşında hala deliksiz uyumaz gece. Küçüğüm 1,5 yaşında o da hala düzensiz. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sende benşm gibi olmazsın

Ya dut burda bile komiksin ya
Ben de bebeklerin boyun altı kokusuna hastayım bu arada.
Aşk aşk

Benim büyük de 3 buçuk yaşında dediğin gibi hala geceler bi iki kere uyanır tabi eşime devrettim artık Onun gece uyanmalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…