Kaç gündür ne TV ne bişey yapabildim.Haberlede son dakika çıktı malatya
Aynısı dün bana oldu. Nemli kafa ile işe gittim. Tam 1 gün boyunca başım ağrıdı. Ben bağlamıştım kumaşla. Ve uyudum. İlaç içme huyum da yoktur. Artık saçımı tamanen kurutmaya karar verdim.Başımı üşütmüşüm nasıl ağrıyor. Bere örttümne geçirir ki bunu
Çok teşekkür ederim nego.Fincan çok hoş
Gördüm haberlerde canım can kaybı yok zannedersem 2 ağır yaralı vardı en son baktığımda Allah ekiplere de enkaz altında olanlara da güç kuvvet versinBizim burda işlek cadde bir bina çökmüş
Çayı kuru bezle iyice çektir dut bastır ovala sil çekilmeyen içinde kalıyo dibe çöküyoÇay lekesini çıkaramadım ama kızlar. Var mı bi öneriniz ? Halım beyaz çok kötü duruyor
Dün dökülmüştü öyle yaptım ardından sildim arapsabunuyla. Kuruyunca geri çıktı rengi. Bugğn geri sildim kurudukça geri renk veriyoÇayı kuru bezle iyice çektir dut bastır ovala sil çekilmeyen içinde kalıyo dibe çöküyo
Tamam hemen denicem çok teşekkür ederim parlatıcıyı düşünemedimDevam ederken gönderdim mesajı ya amaan ne diyodum işte bez havlu vs ile iyice emicek çayı gerekirse üstten su dökücen alttan çıkıcak o çay.
Sonra aspirin işe yarıyor ben öyle çıkarmıştım demliğin çay çöpü komple düşmüştü halıya
Geçenlerde ucuna döküldü makine parlatıcısıyla sildim hemen çıktı varsa önce parlatıcı dene
Canım halı koltuktaki lekeler için bingonun ağartmayan çamaşır suyunu kullanıyorum çok memnunum fısfıslı şişedekini direkt lekeye sıkıp nemli bezle silebilirsin diğerini bi ufak leğende sulandır sileceğin bezi ona daldır sık halıyı sil sonra da züpürge kardeşine dua et bebesinin uykuları düzene girsin diyeÇay lekesini çıkaramadım ama kızlar. Var mı bi öneriniz ? Halım beyaz çok kötü duruyor
Canım halı koltuktaki lekeler için bingonun ağartmayan çamaşır suyunu kullanıyorum çok memnunum fısfıslı şişedekini direkt lekeye sıkıp nemli bezle silebilirsin diğerini bi ufak leğende sulandır sileceğin bezi ona daldır sık halıyı sil sonra da züpürge kardeşine dua et bebesinin uykuları düzene girsin diye
Eki Görüntüle 2948978
47 günlüktamam canım yarın alıp denerim çıkartamazsam lekeyi. Ben sana gene dua ederim kaç aylık bebe
Allah bağışlasın canımm47 günlüktavsiye ettiklerim memnun kaldı İnan Limonsuzzcay da denemişti çıkarmıştı lekeyi fısfıssız şişeyi lekeye direkt dökme mavi iz bırakabiliyor sulandırmayı unutma sadece
Ya dut burda bile komiksin yaAllah bağışlasın canımmboynunun altını kokla benim için. Gözünü korkutmak istemem ama baştan nasıl giderse sonu da öyle oluyo büyük kızım 4 yaşında hala deliksiz uyumaz gece. Küçüğüm 1,5 yaşında o da hala düzensiz. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sende benşm gibi olmazsın
Ya dut burda bile komiksin ya
Ben de bebeklerin boyun altı kokusuna hastayım bu arada.
Aşk aşk
Benim büyük de 3 buçuk yaşında dediğin gibi hala geceler bi iki kere uyanırAllah bağışlasın canımmboynunun altını kokla benim için. Gözünü korkutmak istemem ama baştan nasıl giderse sonu da öyle oluyo büyük kızım 4 yaşında hala deliksiz uyumaz gece. Küçüğüm 1,5 yaşında o da hala düzensiz. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sende benşm gibi olmazsın
BendeBenim büyük de 3 buçuk yaşında dediğin gibi hala geceler bi iki kere uyanırtabi eşime devrettim artık Onun gece uyanmalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?