Düzenli Evimiz & Hayatımız

Pasaklı olacakcaksan en dibi olmalı yoksa
Öyle tadı çıkmıyor
Temiz olacaksanda en dibi bizim ev bitterse komşularınkine başlıyayım
Yok bana göre değil dengede tutmak iyidir
Bir gün pasaklı olursam eğer muhtemelen yaşamdan tat almayı bırakmışım demektir

Bende fincanda pişiririm

Nazar değmiştir kahvene.

Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor. Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.
14 yıllık tecrübemden ötürü söylüyorum ki gerek yok demeyin asla
Alın, aldırın mütevazi olmayın hanım kardeşlerim
Kıymeti yok net.

Temizliği bitirdin sen nerdeyse

Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor. Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.

Bu kadar kahve muhabbetine gidip bi kahve icmezsem bi taraflarım sisecek vallahi buram buram kokusu geliyo burnuma olmayan kahvenin
Taze alıyorum kahveyi ama. Çektiriyorum. Bilemedim nedenini:) bugün bi deneyeceğim uzun aradan sonra
Canim kahveden de cok farkediyo.. benim bi ara aldigim o kadar ağırdı ki. 1 cay kasigi koyuyorum asiri yogun ve acı oluyodu.. sonradan taze cekilmis aldim onda da 1 tatli kasigi az gibi oluyodu.. en sonunda taze cekilmisin bi cesidi daha varmis bi tık sert olani. Onu aldim o tam ayarinda tat olarak sevdim köpüklü de. Yani kahve cok cok farkediyo farkli yerlerden alip dene derim ben..
Bende fincanda pişiririm
Harbi mi simdi gidip denerdim ama elim kolum durmaz ocaga dökerim bir de. Kahve iciyim diye mutfaga gidip ocak temizlemek biraz şov olur uslu uslu bildigim gibi yapiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…