Yok bana göre değil dengede tutmak iyidirPasaklı olacakcaksan en dibi olmalı yoksa
Öyle tadı çıkmıyor
Temiz olacaksanda en dibi bizim ev bitterse komşularınkine başlıyayım
Ben porselen fincanda ocakta çok yapardım köpüğü müthiş oluyor.
Bunu izleyen bonus kahretti
MaşallahCok saskinim ücü de temizben de kendimi gelistirmeye basladim galiba
Bende fincanda pişiririmYaa onu yerimsana da helal
Sende de benim gibi ya hep ya hiccilik var sanirim?burcun ne? Nerde görsem tanirim
Bardak nasil catlamadi? İlk basta bulasik cikmasin diye yapiyo dedim ama sonra onu da bardaklara paylastirdi aklimda tek soru neden? Güzelim cezvelerimize ne oldu?
O degil de yıllar önce icmistim icine ülker napoliten varya ondan katiyodu bi arkadasim. Dehset begenmistim simdi icsem begenir miyim bilmiyorum da
Baska bi arkadasim da direkt türk kahvesi fincanlarini ocaga koyuyodu öyle pisiriyodu. Bi tane normal pisiren arkadasim yokmus yalniz
Yoo hiç de öyle olmuyor çok leziz oluyor hem deYay 'ım
Fincanda pişirilen kahve nasıl içilirdudağın yapıştırırsan yanar beklersende köpüğü gider ne anladım bu işten
Nazar değmiştir kahvene.Eskiden güzel kahve yaptığımı söylerlerdi ama artık kahve ikram etmeye korkuyorum. Her ne kadar dediğiniz gibi yapsam da, kahve de taze olsa çok sulu kıvamsız oluyor. Köpük zaten olmuyor. Elektrikli cezve de bile yapamaz oldum. Bir kahve sever olarak yaralıyım.
Kahveyi görünce öyle dan diye girdim konuya. Günaydınlar herkese. Güzel, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Hep uçlardayımYok bana göre değil dengede tutmak iyidir
Bir gün pasaklı olursam eğer muhtemelen yaşamdan tat almayı bırakmışım demektir
Arçelik iyi diyolllaaaaBu arada memnun musun okkadan? Karaca hatır var bir de bir sey daha vardi. Ucunun arasinda kaldim bi ara. En son almaktan vazgectim
Geçmiş olsun önemli bir durum değildir umarım.Negocum bugün hastanede Olcam tüm gün şu an hastaneeden yazıyorum kirli sepeti dün temzlendi nevresim yeri de düzenlenmişti
14 yıllık tecrübemden ötürü söylüyorum ki gerek yok demeyin aslaBir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor.Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.
Benim eşim anlaştığı firma beko ydu bir ara tüm ev gereçlerim beko yduArçelik iyi diyolllaaaa
Temizliği bitirdin sen nerdeyseOturma odasının halısını süpürdüm kaldırdım
Perdesini makineye attım
Camını sildim
Koltuğu çekip süpürüp sildim
Yerleri sildim
Halıyı serdim perde çıktı onu astım
Koltuk örtüsünü de dün yıkamıştım akşam onu da serdim
Antreyi süpürdüm
Dün yıkananları katladım
Wc banyo temizlenecek
Mutfak toplanacak
Oğlana çorba yapılacak
Ders çalışılacak
Aynen aynı fabrika ürünü arçelik bekoBenim eşim anlaştığı firma beko ydu bir ara tüm ev gereçlerim beko ydu
O dönemden kahve makinam ben çok menunum
Arcelikle zaten kardeş firma
Ben de genelde mehmet efendi alıyorum. Altıntop da güzel oluyorPakette ki mehmet efendi bile diğerlerine göre çok iyi ya
Arçelik telvenin aynısı markası değişik var A101 de ama arçelik'e yaptırıyormuş çok güzelmiş:)Arçelik iyi diyolllaaaa
Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor.Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.
Bu kadar kahve muhabbetine gidip bi kahve icmezsem bi taraflarım sisecek vallahi buram buram kokusu geliyo burnuma olmayan kahveninYok ya pes etme yaparsın başka malzeme yok ki ateşi kısık tutuyosun dimi kahve şıp diye olmaz ağır pişeni makbul
Az köpürmeye başladı mı kaşıkla alıp tekrar ocağa koyucan yanlardan kabarıcak köpük tekrar alıcan tekrar bitene kadar böyle olunca sadece sarı köpük olmamış oluyor.
Bi akşam kahve köpürtmece yapalım köpürmemesi imkansız.
Canim kahveden de cok farkediyo.. benim bi ara aldigim o kadar ağırdı ki. 1 cay kasigi koyuyorum asiri yogun ve acı oluyodu.. sonradan taze cekilmis aldim onda da 1 tatli kasigi az gibi oluyodu.. en sonunda taze cekilmisin bi cesidi daha varmis bi tık sert olani. Onu aldim o tam ayarinda tat olarak sevdim köpüklü de. Yani kahve cok cok farkediyo farkli yerlerden alip dene derim ben..Taze alıyorum kahveyi ama. Çektiriyorum. Bilemedim nedenini:) bugün bi deneyeceğim uzun aradan sonra
Harbi mi simdi gidip denerdim ama elim kolum durmaz ocaga dökerim bir de. Kahve iciyim diye mutfaga gidip ocak temizlemek biraz şov olurBende fincanda pişiririm
Markası ne?Arçelik telvenin aynısı markası değişik var A101 de ama arçelik'e yaptırıyormuş çok güzelmiş:)
Tamam sorumu geri alayımArçelik markasıdır yazmışlar zaten:))
Eki Görüntüle 2948575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?