napim yavru burası ciddi hatunlar topiğimi . Özümden mi geçeyim.
Benim Aslan kızım da babacıBendebi de şükür ki sen git babam gelsin diye tutturuyo aslan kızım benim
Teşekkür ederim canım
Arada bir, girer okurum buraları sohbetleri hoşuma gidiyor.
Sen de katılmışsin aralarına renk gelmiş topiğe güldüm okurken .
Nasıl düzen oluşturabildin mi ?
Benim Aslan kızım da babacıanası olarak tek başarılı bulduğum yanım çocukumu babacı yetiştirmek
Darısı başıma..Teşekkür ederim canımevet bende uzaktan takip ediyordum beğeniyordum. Dedim beni kabul ederseniz geleyim . Sağolsunlar açtılar bana güzel kapılarını. Bende faydalanıyorum çok şükür. Ödevlerimi günü gününe yapıyom bu işten en mutlu olan kocam oldu
Ya aslında temizliği falan yapıyorum bazı takıntılarım da var nur ama nedense düzenli olamıyorumDarısı başıma..
Ben kurduğum topigi bile yönetemedigimden katılmak değil de okumak daha keyifli geliyor görünmez gizli hayran gibi hissediyorum yorum yazmadan okuduğum topikleri
İkinciyi kendime yaklaştırmayacağım diyor isyanda bizimki deahahahhahaha benimde. Bazen adam isyan çekiyo. Diyom napim ağlasın mı çpcuk git bak
İkinciyi kendime yaklaştırmayacağım diyor isyanda bizimki de
Bogazimi hissetmiyorum k sesini cikaricam diyeoglanin sesi cikmiyo ben k k diyorum habire sinirlerim bozuldu
Kıhh kıhhh dkdkdkdkkf anlıyorum seniBogazimi hissetmiyorum k sesini cikaricam diyeoglanin sesi cikmiyo ben k k diyorum habire sinirlerim bozuldu
Uyku düzeninden sonra ses düzeni var galibaKıhh kıhhh dkdkdkdkkf anlıyorum seni
Ben daha uyku düzenini yapmamışım ses düzeni neyimeUyku düzeninden sonra ses düzeni var galiba
Gereksiz ciddiyet samimiyetsiz zatennapim yavru burası ciddi hatunlar topiğimi . Özümden mi geçeyim.
Ben daha uyku düzenini yapmamışım ses düzeni neyime
Darısı başıma..
Ben kurduğum topigi bile yönetemedigimden katılmak değil de okumak daha keyifli geliyor görünmez gizli hayran gibi hissediyorum yorum yazmadan okuduğum topikleri
Bogazimi hissetmiyorum k sesini cikaricam diyeoglanin sesi cikmiyo ben k k diyorum habire sinirlerim bozuldu
Gözü açıldı bizim adamların iştebizimki de .ama şansıma küçük de bana düşkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?