- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Yarim saat öpücük pozisyonu üüü... sonra ben böyleOy o utkunun ülkünün ütülü atletlerinin
Ben okurken yoruldum başganımYatakları düzelttim
Kahvaltı, beslenme hazırladım
Sütü kavanozlara koydum
Ocağı sildim
Dağınıklığı topladım
Çamaşır attım
Çamaşır topladım, katladım
Evi havalandırdım
Mutfağı topladım
İki makine çamaşır astım
Kırlent yüzlerini yıkadım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Evi süpürdüm
Yavrumu aldım
Tatlı yaptım, kumpirlik patatesi fırına attım
Ödev yaptırdım
Kitap okudum
Yemeği yedik bir iki bulaşık var kaldırıcam
Çamaşırları toplayıp katlarım İnşallah.
Oy o utkunun ülkünün ütülü atletlerinin
Efser bırak insanlar artık mücevherlerimizi konuşsun
Ülkü atletleri ütüle
Ülkü atletleri ütülemiş
Efser ütülü aletleri çekmeceye koy
Ben hep kuruturum zaten yoksa anında hasta olurum. Korona sonrası terleme kaldı terle soğu o mahvediyor.Aynısı dün bana oldu. Nemli kafa ile işe gittim. Tam 1 gün boyunca başım ağrıdı. Ben bağlamıştım kumaşla. Ve uyudum. İlaç içme huyum da yoktur. Artık saçımı tamanen kurutmaya karar verdim.
Züpürge bir heves aldım çıkmıyor kız lekelerCanım halı koltuktaki lekeler için bingonun ağartmayan çamaşır suyunu kullanıyorum çok memnunum fısfıslı şişedekini direkt lekeye sıkıp nemli bezle silebilirsin diğerini bi ufak leğende sulandır sileceğin bezi ona daldır sık halıyı sil sonra da züpürge kardeşine dua et bebesinin uykuları düzene girsin diye
Eki Görüntüle 2948978
7 yaştan bildiriyorum sabahın 6 sında hala ayakta, gece de illa uyanırBenim büyük de 3 buçuk yaşında dediğin gibi hala geceler bi iki kere uyanırtabi eşime devrettim artık Onun gece uyanmalarını
Erkek istesede çok babacı olmaz zaten hadi yine yırttıİkinciyi kendime yaklaştırmayacağım diyor isyanda bizimki de
Bogazimi hissetmiyorum k sesini cikaricam diyeoglanin sesi cikmiyo ben k k diyorum habire sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?