Düzenli Evimiz & Hayatımız

7 yaştan bildiriyorum sabahın 6 sında hala ayakta, gece de illa uyanır
Bizim ki de sabah ezanında uyandı süt istedi.Burnu tıkalıydı, ateşte vardı hafif ağrı kesici içirdim.Sonra tekrar uyudu neyse ki,umarım ilerlemez.Bikaç gün olmuştur halbuki iyileşeli.

Slmlar ben çok dağıldm bu aralar, haftaya memlekete gideceğiz. Gitmeden toparlanmam lazım çünkü annemle döneceğiz ve annem temizlik takıntılı Ne yapsam beğenmeyecek ama yine de pazara kadar evi yaşanılabilir kılmam lazım.

Aynen kumaşa göre etkisi. Yinede kullanıyorum ama

Yardım ediyor mu peki annen?

Evet, hatta ben ona yardım ediyoruma dönüyor iş yorulmasını istemiyorum yapma diyorum ama çok seviyor ‍♀
Sıkma canını o da öyle değişmez bu saatten sonra, iş yaptıkça kendini iyi hissediyordur.
Benim annem tam tersi ona gidince de ben yaparım bana gelince de

Sıkma canını o da öyle değişmez bu saatten sonra, iş yaptıkça kendini iyi hissediyordur.
Benim annem tam tersi ona gidince de ben yaparım bana gelince de
O daha kötüymüş yok benim işime geliyor da yorulmasını istemiyorum. Hastalık derecesinde değil gerçi de her gün bir iş çıkarmayı bilir sağ olsun

O daha kötüymüş yok benim işime geliyor da yorulmasını istemiyorum. Hastalık derecesinde değil gerçi de her gün bir iş çıkarmayı bilir sağ olsun
Bende yorulmasın istemeyip kendimi paralıyorum ama bakıyorum da şöyle kimse beni düşünmüyor:/
Annen benim gibi o zaman düzen mi seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…