Biraz ya. Bi de damla damla sıçramış hep dağılmışÇok büyük bi yer mi
Bizim ki de sabah ezanında uyandı süt istedi.Burnu tıkalıydı, ateşte vardı hafif ağrı kesici içirdim.Sonra tekrar uyudu neyse ki,umarım ilerlemez.Bikaç gün olmuştur halbuki iyileşeli.7 yaştan bildiriyorum sabahın 6 sında hala ayakta, gece de illa uyanır
Slmlar ben çok dağıldm bu aralar, haftaya memlekete gideceğiz. Gitmeden toparlanmam lazım çünkü annemle döneceğiz ve annem temizlik takıntılı10 kasım ödevi
Kumanda silmek
Kitaplık düzenlemek
Uğramayan hanımlar listeden çıkarıyorum, çıkardıktan sonra geldim deyip bir iki gün görünüp geri kayboluyorsunuz.
Mazeretliler hariç.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
Cif kırmızı sprey de güzel. Her lekeye onu kullanıyorum ben:)parlatıcı yokmuş. Aspirinle sildim gitmemiş. Sen söyle bonus yoksa o fısfısın yerine parlatıcı mı alayım
Aynen kumaşa göre etkisi. Yinede kullanıyorum amaCanım negom bugünkü ödev tam benlik kumanda silmekanca bu kadar yapabilirim zira 7.30da hortlamış bebe hala uyumadı
Ciddi olamazsın ben şekerli çay, salçalı çorba, vişne suyu gibi lekeleri çıkardımkumaş türünden mi kaynaklı acaba
Neyse paylaşmış olduk ne yapalım
E ben hangisini alayımCif kırmızı sprey de güzel. Her lekeye onu kullanıyorum ben:)
Yardım ediyor mu peki annen?Slmlar ben çok dağıldm bu aralar, haftaya memlekete gideceğiz. Gitmeden toparlanmam lazım çünkü annemle döneceğiz ve annem temizlik takıntılıNe yapsam beğenmeyecek ama yine de pazara kadar evi yaşanılabilir kılmam lazım.
E ben hangisini alayım
Şunu al diyemem çünkü her leke çıkarıcı her halıda aynı etkiyi göstermiyor. Krem renkli yün halılarıma deterjanlar hep leke yapıyor mesela.E ben hangisini alayım
Hadi hepsini aldım halıya hangisini sıkayımHepsini tabiki
Yok denemedim hemen denicemŞunu al diyemem çünkü her leke çıkarıcı her halıda aynı etkiyi göstermiyor. Krem renkli yün halılarıma deterjanlar hep leke yapıyor mesela.
Beyaz banyo sabunu denedin mi?
Evet, hatta ben ona yardım ediyoruma dönüyor işYardım ediyor mu peki annen?
Fazla temizlik malzemesi göz çıkarmazE ben hangisini alayım
Uçacak dalacak moddayım
Sıkma canını o da öyle değişmez bu saatten sonra, iş yaptıkça kendini iyi hissediyordur.Evet, hatta ben ona yardım ediyoruma dönüyor işyorulmasını istemiyorum yapma diyorum ama çok seviyor ♀
O daha kötüymüşSıkma canını o da öyle değişmez bu saatten sonra, iş yaptıkça kendini iyi hissediyordur.
Benim annem tam tersi ona gidince de ben yaparım bana gelince de
Ovv maşallah en cazibeli halinUçacak dalacak moddayım
Bende yorulmasın istemeyip kendimi paralıyorum ama bakıyorum da şöyle kimse beni düşünmüyor:/O daha kötüymüşyok benim işime geliyor da yorulmasını istemiyorum. Hastalık derecesinde değil gerçi de her gün bir iş çıkarmayı bilir sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?