Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dun evden 16da çıktım daha eve giremedim kızlar nobetciydim
Eve gidince yapacagim insallah kitaplığı çok dağıldı

Bende yorulmasın istemeyip kendimi paralıyorum ama bakıyorum da şöyle kimse beni düşünmüyor:/
Annen benim gibi o zaman düzen mi seviyor
Aynen öyle çok seviyor. Ben okuldan dönene kadar tüm işleri bitirip yemeği de yapmış oluyor maşallah o arada çocukların ikisine de bakıyordu bu seneye kadar. Bu sene biri okulda Allahtan. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Neyse tembellik boyutum da böylece açığa çıkmış oldu, gruptan atılmam değil mi

Aminnn.
Yok canım öyle olsa sayfada kimse kalmazdı

Günaydın bacılar. Bu sıvı deterjan işimi çözemedim banyonun yarısı köpük olmuş kendimden mi geçiyorum gözüm aç az olmuş bu deyip şişeyi mi deviriyorum hiç anlamadım
Ben bunu granül sabunla yapmıştım kızımın lekeli zıbınları temizlensin diye çok koymuşum banyoyu temizlemek zorunda kalmıştım

Züpürge de bana hala duruyo çay gidip alam mı o fısfıstan almayam mı . Ya leke çıkmazsa kulakların çınlar haberin ola
Halıdan çıkar eminim ama beyaz sabun kullanmışsın ben yazana kadar dur bakalım masrafa gerek kalmaz belki
Aynen kumaşa göre etkisi. Yinede kullanıyorum ama
Halı , koltuk için kullanıyorum ben bi tek. çamaşıra denemedim tuvalet banyoyu da çamaşır suyunun bildiğimiz ağır kokusu olmadıkça temizlenmediğini düşündüğümden oraya da kullanmıyorum

Beyaz sabun iyi grldi

Selam ödevleri aldım bütün evi topladım
Nevresimleri degistiridim
Bulaşık makinasını boşalttım
Öyle yemeği hazırladım kız geldi yedirip hemen yolluycam onu
Haftaya babamin yıl dönümü onun için yemek verelim dedi annem onun hazırlıkları var
Kız kardeşim hapşırmis biraz acımış karnı bebeğin bağı koptu kesin diye iki saat darladi beni
Kızımı yollayıp kalan işleri halledicem

Günaydın bacılar. Bu sıvı deterjan işimi çözemedim banyonun yarısı köpük olmuş kendimden mi geçiyorum gözüm aç az olmuş bu deyip şişeyi mi deviriyorum hiç anlamadım
Ben toz kullanıyorum sıvıyı çabuk bitiriyorum

Wc ye her gün çamaşır suyunu bıraktım artık bunu kullanıyorum bende tam tersi
Birde viking mani renkli organik çamaşır suyu var onu.

Kardeşine güldüm
Allah kabul etsin yemeğinizi şimdiden.

Pamuk ipliğiyle mi bağlıymış oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…