- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Benim babam teknolojiyi severdi. Bir ürünün üst modeli çıksın hemen alırdı. Eşim öyle değil.Dene dene benim çamaşırlarım kokuyordu diyodum inanmıyordu eşim arkadaşta içine bulaşık deterjani tableti at boş çalıştır dedi yaptım bozulduo tamburun içine 1 kutu kireç çözücü döküyormuş sonrada deterjan alırken makina bide ordan bi kutu kireç çözücü dökuyormuş bana dedi senin makina bozulur falan sen tablet dene dedi benim ki bozuldu onunki Sağlam
Geçmiş olsun canım. Oğlun kaç aylık?Günaydınlar herkeze ben dün ödevimi yaptım sonra gezmeye çıktık ama eve dönerken oğlumun ateşi var diye acile gittik ordan koştur koştur eve kızı yıkadım bebeğe ilaç falan. Bugünde kızı okula yolladım kahvaltı tamam dır oğlanı uyutup ödevimi bekliyorum :))
Benim eşimde aynısı :) ayy babanızın o huyundan allah bizimkilerede azıcık versin inşallah :) bende bu aralar elektrik süpürgemi bozma peşindeyimBenim babam teknolojiyi severdi. Bir ürünün üst modeli çıksın hemen alırdı. Eşim öyle değil.
Erkekler hep mi öyle bilmem ama elindeki iş görüyorsa bozulana kadar asla yenisini almazlar. O yüzden çaktırmadan bozmak lazım
12 aylik oldu çok saol boğazi şişmiş dedi bi iki gündür huysuz du ama boğazi aklıma gelmedi hiç. Seninkide 12 aylik diye hatırlıyorum dimi.Geçmiş olsun canım. Oğlun kaç aylık?
Allah şifa versin. Geçmiş olsunGünaydınlar herkeze ben dün ödevimi yaptım sonra gezmeye çıktık ama eve dönerken oğlumun ateşi var diye acile gittik ordan koştur koştur eve kızı yıkadım bebeğe ilaç falan. Bugünde kızı okula yolladım kahvaltı tamam dır oğlanı uyutup ödevimi bekliyorum :))
Çok teşekkür ederim allah razı olsun :)Allah şifa versin. Geçmiş olsun
Aaa evet benimki de 12 aylık.12 aylik oldu çok saol boğazi şişmiş dedi bi iki gündür huysuz du ama boğazi aklıma gelmedi hiç. Seninkide 12 aylik diye hatırlıyorum dimi.
AminnnnnnBenim eşimde aynısı :) ayy babanızın o huyundan allah bizimkilerede azıcık versin inşallah :) bende bu aralar elektrik süpürgemi bozma peşindeyim
Aynen öyleAaa evet benimki de 12 aylık.
Allah yardımcın olsun.
Konuşamıyorlar ki dertlerini anlatsınlar
AminnnnAminnnnnn
(Süpürge bozmada) Allah kolaylık versin
Estağfurullah da benim ikisi de kız. Büyük saatlerce ağlardı. 6 sene öncesi ben de daha sabirliydim sanki. Şimdi kafam kaldırmıyor. Ama küçük kızım da bildiğin terminator. Demek ki 2018 modeller böyleAynen öylesizinki de oğlan miydi? Sanki kızım daha kolay büyüdü gibi bu acayip miz miz deli ediyor yerde durmam diyor kucak istiyor sürekli yada yaşlandım artık zor geliyor
Büyük kızım süpürge sesiyle uyurdu. Onu uyuturken çok çalıştırdık motoru yandı. Işine yarar mı bilmemAminnnnbozma konusunda önerilere açığım
Galiba öyle :) ya bende oğlumu kiz zannediyordum çok sevinmiştim yanlış alarm mis :) eşim diyor bak oğlum biz yaşlı insanlarız sakin olEstağfurullah da benim ikisi de kız. Büyük saatlerce ağlardı. 6 sene öncesi ben de daha sabirliydim sanki. Şimdi kafam kaldırmıyor. Ama küçük kızım da bildiğin terminator. Demek ki 2018 modeller böyle
Benim oğlanın aklı çıkıyor sesinden sessiz olandan alalım diyorum Sağlam makinayi napcaz bozulsun alalım diyor inatBüyük kızım süpürge sesiyle uyurdu. Onu uyuturken çok çalıştırdık motoru yandı. Işine yarar mı bilmem
Aynen yanlışlıkla çocukları uygun saatte kaldırmayı unutmuşum tatilin bitmesi beni çok kötü etkiledi hala tatildeyiz sanıyordum Allahtan çocuklar yetişti canım okulaBugün çok işim var hanımlar, ödev yok benden. Herkes kendi maddelerini yazabilir bugün
Maşaallah sana da oğluna da, ne güzel emek veriyorsun o da karşılığını veriyor sanaKızlar dün fazla bir iş yapamadım yatağı topladım ortalığı topladım varsa yoksa küçük oğlumun okul hazırlıkları. Meğer İngilizce ödevi varmış derdini anlatamıyor ya hep biz koşuyoruz peşinden... onu kitap okurken çekip videoya aldım anaokulundan itibaren tüm öğretmenlerine attım kitaplarını toparladım ikindi de bir mevlit vardı ona katıldık akşam da büyüğünü ders çalıştırdım iş ne yaptım ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?