Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınlar herkeze ben dün ödevimi yaptım sonra gezmeye çıktık ama eve dönerken oğlumun ateşi var diye acile gittik ordan koştur koştur eve kızı yıkadım bebeğe ilaç falan. Bugünde kızı okula yolladım kahvaltı tamam dır oğlanı uyutup ödevimi bekliyorum :))

Benim babam teknolojiyi severdi. Bir ürünün üst modeli çıksın hemen alırdı. Eşim öyle değil.
Erkekler hep mi öyle bilmem ama elindeki iş görüyorsa bozulana kadar asla yenisini almazlar. O yüzden çaktırmadan bozmak lazım

Geçmiş olsun canım. Oğlun kaç aylık?

Benim eşimde aynısı :) ayy babanızın o huyundan allah bizimkilerede azıcık versin inşallah :) bende bu aralar elektrik süpürgemi bozma peşindeyim

Allah şifa versin. Geçmiş olsun

12 aylik oldu çok saol boğazi şişmiş dedi bi iki gündür huysuz du ama boğazi aklıma gelmedi hiç. Seninkide 12 aylik diye hatırlıyorum dimi.
Aaa evet benimki de 12 aylık.
Allah yardımcın olsun.
Konuşamıyorlar ki dertlerini anlatsınlar

Aaa evet benimki de 12 aylık.
Allah yardımcın olsun.
Konuşamıyorlar ki dertlerini anlatsınlar
Aynen öyle sizinki de oğlan miydi? Sanki kızım daha kolay büyüdü gibi bu acayip miz miz deli ediyor yerde durmam diyor kucak istiyor sürekli yada yaşlandım artık zor geliyor

Aynen öyle sizinki de oğlan miydi? Sanki kızım daha kolay büyüdü gibi bu acayip miz miz deli ediyor yerde durmam diyor kucak istiyor sürekli yada yaşlandım artık zor geliyor
Estağfurullah da benim ikisi de kız. Büyük saatlerce ağlardı. 6 sene öncesi ben de daha sabirliydim sanki. Şimdi kafam kaldırmıyor. Ama küçük kızım da bildiğin terminator. Demek ki 2018 modeller böyle

Galiba öyle :) ya bende oğlumu kiz zannediyordum çok sevinmiştim yanlış alarm mis :) eşim diyor bak oğlum biz yaşlı insanlarız sakin ol

Büyük kızım süpürge sesiyle uyurdu. Onu uyuturken çok çalıştırdık motoru yandı. Işine yarar mı bilmem
Benim oğlanın aklı çıkıyor sesinden sessiz olandan alalım diyorum Sağlam makinayi napcaz bozulsun alalım diyor inat geçen sene bozuldu diye seviniyordum marka model araştırıyordum eşim arkadaşına anlatiyor mus getir bakıyım bi demiş meğer fisinde arıza varmış yine kurtulamadım

Kızlar dün fazla bir iş yapamadım yatağı topladım ortalığı topladım varsa yoksa küçük oğlumun okul hazırlıkları. Meğer İngilizce ödevi varmış derdini anlatamıyor ya hep biz koşuyoruz peşinden... onu kitap okurken çekip videoya aldım anaokulundan itibaren tüm öğretmenlerine attım kitaplarını toparladım ikindi de bir mevlit vardı ona katıldık akşam da büyüğünü ders çalıştırdım iş ne yaptım ben de bilmiyorum

Bugün çok işim var hanımlar, ödev yok benden. Herkes kendi maddelerini yazabilir bugün
Aynen yanlışlıkla çocukları uygun saatte kaldırmayı unutmuşum tatilin bitmesi beni çok kötü etkiledi hala tatildeyiz sanıyordum Allahtan çocuklar yetişti canım okula

Maşaallah sana da oğluna da, ne güzel emek veriyorsun o da karşılığını veriyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…