Sağol canım ♡ bende annemde gördümde denedim. Markası porçöz,üzerinde banyo yazıyor,mavi sprey şeklinde. Fiyatıda ucuz.Onu ben görmedim sanırım, markası ne canim. Eline sağlık, epey is halletmişsin
Allah canlarına sağlık versin de ne yapalım.Galiba öyle :) ya bende oğlumu kiz zannediyordum çok sevinmiştim yanlış alarm mis :) eşim diyor bak oğlum biz yaşlı insanlarız sakin ol
Çok geçmiş olsun. Hastalık havalarına girdik malesef..Günaydınlar herkeze ben dün ödevimi yaptım sonra gezmeye çıktık ama eve dönerken oğlumun ateşi var diye acile gittik ordan koştur koştur eve kızı yıkadım bebeğe ilaç falan. Bugünde kızı okula yolladım kahvaltı tamam dır oğlanı uyutup ödevimi bekliyorum :))
Eline sağlık canım ne güzel erkenden bir sürü iş yapmışsınGünaydın herkese :)
Hava buz olmasına rağmen ev havalandı,
Yatak yorgan toplandı,
Kahvaltı yapıldı,
Koca işe,çocuklar okula yollandı.şimdi minnağı uyutuyorum.
Çok geçmiş olsun. Hastalık havalarına girdik malesef..
NaberGünaydın herkese :)
Hava buz olmasına rağmen ev havalandı,
Yatak yorgan toplandı,
Kahvaltı yapıldı,
Koca işe,çocuklar okula yollandı.şimdi minnağı uyutuyorum.
Sağol canım :*Eline sağlık canım ne güzel erkenden bir sürü iş yapmışsın
İyiyim canım sen nasılsın? Senin topiğede uğrayacağım nasipse :) şimdilik geldim bakalım
Estağfurullah ne rahatsızlığı, memnun oldumgünaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum,
Hamarat hanımlar ne güzel ham dertleşiyorsunuz hem de işlerinizi yapıp bir birinize örnek oluyorsunuz bu sayfayı tutum, çok hoş ,ben paldır küldür aranıza daldım ama umarım rahatsızlık vermem,
Aaa ama ben ödev aşkıyla yanıp tutuşuyordumBugün çok işim var hanımlar, ödev yok benden. Herkes kendi maddelerini yazabilir bugün
Kız keşke cep telefonuna kaydedip dinletseydin yazık olmuş supurgeyeBüyük kızım süpürge sesiyle uyurdu. Onu uyuturken çok çalıştırdık motoru yandı. Işine yarar mı bilmem
Cimcime telefona kaydettiğim sesle uyumuyordu. Illa o supurge açık olacak.Kız keşke cep telefonuna kaydedip dinletseydin yazık olmuş supurgeye
Bizimkiler hiç sattırır mı?Tatlım bozana kadar satsana kikiki
Yeğnim eline geçen her şeyi satıyor netten
İkinci el satışlar var:)
Estağfurullahgünaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum,
Hamarat hanımlar ne güzel ham dertleşiyorsunuz hem de işlerinizi yapıp bir birinize örnek oluyorsunuz bu sayfayı tutum, çok hoş ,ben paldır küldür aranıza daldım ama umarım rahatsızlık vermem,
Dayanamadın değil mi25 Kasım Ödevi
Kapıları silmek
Etiket yapmayı unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen
malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Hoşgeldin o zaman tatlımSağol canım :*
İyiyim canım sen nasılsın? Senin topiğede uğrayacağım nasipse :) şimdilik geldim bakalımarada sıkıyor kk oyüzden ara veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?