Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aradan daldım ama bu gruplara nasıl giriliyor ben de istiyorum da, ondan atlarım görünce
6. Takıma gel canım
Bu kadar mola yeter daha ütü yapıcam
Kolay gelsin canım

Bozulmasın kız valla ucmus fiyatlar
Banane canım ödeyecek olan düşünsün
Ne güzel telaşlar, siz şikayet ettikçe ben özeniyorum (bebeğim olsun çok istiyorum, lütfen yanlış anlamayın beni) İnsallah diyorum ben de yasarim bunları
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Ana ne değişik olmuş. Çok şaşırdım yaa.
Ayy ağlıycam kim dedi itiraf etsin şu Negonun işi hiç bitmesin diye
Tam bakıyım dedim şarj öttü
Pazar günleri hep öyle oluyor. İş hiç bitmiyor.

işte büyüdüklerinde çok değişiyorlar , ruhen bakımları daha önemli :)

Evlendiğimde daha 18 e girmeme ay vardı :) bide okuldan mezun olup evlendim evi işi yemek falan bilmezdim hergün annem gelir evimi temizler giderdi falan şimdi 2 çocuk bile büyütmeye uğraşıyorum :)

Allah mutlu mesut etsin canım. 30 una geldiğinde biz bebiş buyuturken seninkiler kocaman olacak. keyif senin olacak.
Evlendiğimde daha 18 e girmeme ay vardı :) bide okuldan mezun olup evlendim evi işi yemek falan bilmezdim hergün annem gelir evimi temizler giderdi falan şimdi 2 çocuk bile büyütmeye uğraşıyorum :)

Allah mutlu mesut etsin canım. 30 una geldiğinde biz bebiş buyuturken seninkiler kocaman olacak. keyif senin olacak.
Yok ben şimdi 35 oldum ki benim kuzularım hep geç geldiler bana :) biri 10 yıl sonra biride 8 seneye yakın yani :) ama vakitlice verseydi rabbim genç kızım yada delikanlı oğlum olacaktı.

Nego canım eve gece döndük yarından ödevlere katılıcam.
Sabahtan dip köşe evi süpürüp,sildim,toz aldım. 2 makine çamaşırı hallettim.
Mutfak dolabın içini yapmıştım,bugün dışını sildim,banyoları yıkadım.
1 haftadır evde yoktum heryer mahvolmuş.
Belki bilmeyen vardır porçöz banyo sprey aldım bugün duşa kabinde eskiden kalma nekadar kireç lekesi varsa mis gibi oldu. yalnız sıkarken maske,tülbent takın ağzınıza kokusu ağır biraz. İki süngerleyip su tuttum yorulmadan bitti.

Eline sağlık canım epey iş yapmışsın
Kullandım sanırım ondan ben, porçöz ürünleri de güzel oluyor

Onu ben görmedim sanırım, markası ne canim. Eline sağlık, epey is halletmişsin

Herkese hayırlı gecelerr
Günü bitiriyorumm

Akşam yemek faslı sonrası bulaşıkları yıkadım
Ve ütümü de bitirdim Allahıma çok şükür
Üzerimden yük kalktı resmen gidip gelip dolaplarıma bakıyorum herşey katlı düzenli
Ütülü

Günlerdir kendimi salmıştım yavaş yavaş topatlanmak bana iyi geldi şimdi biraz kitap okuyup yatıcam tekrardan hayırlı geceler

Yok ben şimdi 35 oldum ki benim kuzularım hep geç geldiler bana :) biri 10 yıl sonra biride 8 seneye yakın yani :) ama vakitlice verseydi rabbim genç kızım yada delikanlı oğlum olacaktı.
Ben küçük sandım seni.
Kusura bakma.

Olsun vardır her işte bir hayır. Bak şimdi ikisi de yanında. O zaman içinde de eşinle evliliğini yaşamışsındır. Ben bir sene birlik oturdum, kendi evime ciktim hamile kaldim. Kizim buyudu tam rahat oluruz derken ikinci geldi. Hepten ele geçirdi hayatımızı Geçen gün eşim diyor ki " Allah eksikliklerini vermesin ama kendimizi unuttuk,"

Aynen bizde unuttuk valla :) dünyaya bı daha gelsem yine eşimle evlenirdim her zaman destek oldu çocuk olmadigi zamanlarda, çocuklar olduktan sonra ev iseri yemek herşeye yardım etti. Aminn allahım her isteyene versin acılarını göstermesin inşallah :)

Dene dene benim çamaşırlarım kokuyordu diyodum inanmıyordu eşim arkadaşta içine bulaşık deterjani tableti at boş çalıştır dedi yaptım bozuldu o tamburun içine 1 kutu kireç çözücü döküyormuş sonrada deterjan alırken makina bide ordan bi kutu kireç çözücü dökuyormuş bana dedi senin makina bozulur falan sen tablet dene dedi benim ki bozuldu onunki Sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…