6. Takıma gel canımAradan daldım ama bu gruplara nasıl giriliyorben de istiyorum da, ondan atlarım görünce
Kolay gelsin canımBu kadar mola yeter daha ütü yapıcam
Asagıya link bıraktım canım
Asagıya link bıraktım canım
Banane canım ödeyecek olan düşünsünBozulmasın kız valla ucmus fiyatlar
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.Ne güzel telaşlar, siz şikayet ettikçe ben özeniyorum (bebeğim olsun çok istiyorum, lütfen yanlış anlamayın beni) İnsallah diyorum ben de yasarim bunları
Ana ne değişik olmuş. Çok şaşırdım yaa.büyük oğlum ek gıdaya geçemedi hiç bir şey yemedi anne sütünü dr kesti, çocuk ip gibi kaldı.balık yemez tavuk yemez et ağzına koymaz sebze desen nefret eder, allahım neler çektim onu büyütürken arı sütü polen propolis özel vitaminler falan :sonuç şu an hemen hemen herşeyi yiyor sevmediği yemekten bile 3kaşık yer kikikiki ve oğlum avukat oldu şimdi stajını yapıyor
Gelelim küçük oğluma ,oda tamtersi abisine göre beni bulsa masada yiyecek.o derece iştahlıydı
Neticede lise yılları vegan oldu şimdi ot hariç hiç bişi yemiyor kikikiki ama ottü de ing. Öğretmenlik okuyor
Ve bana dedikleri "tekrar dünyaya gelsek anne baba olarak sizleri seceriz" işte bu cümle yeterli :)
Pazar günleri hep öyle oluyor. İş hiç bitmiyor.Ayy ağlıycam kim dedi itiraf etsin şu Negonun işi hiç bitmesin diye
Tam bakıyım dedim şarj öttü
Banane canım ödeyecek olan düşünsün
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Ahahah doğru diyorsun, herşeyi de sen düşünemezsin . Amin kuzum inşallah
işte büyüdüklerinde çok değişiyorlar , ruhen bakımları daha önemli :)Çocukları çok kafanıza takmayın bir şekilde büyüyorlar (açıklayacağım)
Piskolojik olarak rahat büyümeleri çok daha önemli
Özgüvenleri tam olsun, istediğinde başarılı olacağına inansınlar. Anne baba sevgisiyle büyüsünler ve tabii ana baba disiplinide çok önemli tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunlar çok ama çok önemliii
Evlendiğimde daha 18 e girmeme ay vardı :) bide okuldan mezun olup evlendim evi işi yemek falan bilmezdim hergün annem gelir evimi temizler giderdi falan şimdi 2 çocuk bile büyütmeye uğraşıyorum :)Kaç yaşında evlendin?
Allah yardımcın olsun. Ev idare etmek zor iş.
Yaşasın kötülük nihaha
Şaka şaka kız. Insanın evi gibisi var mı
Sana da çok geçmiş olsun canım. Ihmal etme doktora git.
Evlendiğimde daha 18 e girmeme ay vardı :) bide okuldan mezun olup evlendim evi işi yemek falan bilmezdim hergün annem gelir evimi temizler giderdi falan şimdi 2 çocuk bile büyütmeye uğraşıyorum :)
Yok ben şimdi 35 oldum kiAllah mutlu mesut etsin canım. 30 una geldiğinde biz bebiş buyuturken seninkiler kocaman olacak. keyif senin olacak.
Ben bulaşık deterjanı tableti atmistim camasır makinasi na arkadaşım demişti bozuldu makinam yenisi alındı. Bi dene istersen sendeBen çamaşır makinesi bozulsun istiyorum
Eline sağlık canım epey iş yapmışsınNego canım eve gece döndük yarından ödevlere katılıcam.
Sabahtan dip köşe evi süpürüp,sildim,toz aldım. 2 makine çamaşırı hallettim.
Mutfak dolabın içini yapmıştım,bugün dışını sildim,banyoları yıkadım.
1 haftadır evde yoktum heryer mahvolmuş.
Belki bilmeyen vardır porçöz banyo sprey aldım bugün duşa kabinde eskiden kalma nekadar kireç lekesi varsa mis gibi oldu. yalnız sıkarken maske,tülbent takın ağzınıza kokusu ağır biraz. İki süngerleyip su tuttum yorulmadan bitti.
Nego canım eve gece döndük yarından ödevlere katılıcam.
Sabahtan dip köşe evi süpürüp,sildim,toz aldım. 2 makine çamaşırı hallettim.
Mutfak dolabın içini yapmıştım,bugün dışını sildim,banyoları yıkadım.
1 haftadır evde yoktum heryer mahvolmuş.
Belki bilmeyen vardır porçöz banyo sprey aldım bugün duşa kabinde eskiden kalma nekadar kireç lekesi varsa mis gibi oldu. yalnız sıkarken maske,tülbent takın ağzınıza kokusu ağır biraz. İki süngerleyip su tuttum yorulmadan bitti.
Neden olsun ki öylesin zaten hamilesin sen şimdi ❤
Ben küçük sandım seni.Yok ben şimdi 35 oldum kibenim kuzularım hep geç geldiler bana :) biri 10 yıl sonra biride 8 seneye yakın yani :) ama vakitlice verseydi rabbim genç kızım yada delikanlı oğlum olacaktı.
Hemen deniyorumBen bulaşık deterjanı tableti atmistim camasır makinasi na arkadaşım demişti bozuldu makinam yenisi alındı. Bi dene istersen sende
Aynen bizde unuttuk valla :) dünyaya bı daha gelsem yine eşimle evlenirdim her zaman destek oldu çocuk olmadigi zamanlarda, çocuklar olduktan sonra ev iseri yemek herşeye yardım etti. Aminn allahım her isteyene versin acılarını göstermesin inşallah :)Ben küçük sandım seni.
Kusura bakma.
Olsun vardır her işte bir hayır. Bak şimdi ikisi de yanında. O zaman içinde de eşinle evliliğini yaşamışsındır. Ben bir sene birlik oturdum, kendi evime ciktim hamile kaldim. Kizim buyudu tam rahat oluruz derken ikinci geldi. Hepten ele geçirdi hayatımızı Geçen gün eşim diyor ki " Allah eksikliklerini vermesin ama kendimizi unuttuk,"
Dene dene benim çamaşırlarım kokuyordu diyodum inanmıyordu eşim arkadaşta içine bulaşık deterjani tableti at boş çalıştır dedi yaptım bozulduHemen deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?