Hastanede yatmayı seven, hastalıkla ilgi çekmeye çalışan tiplerden. Adamı döve döve öldürmüşler ya ay neyse şiştimŞunu da anladım bazı insanların pskolojide adı ne bilimiyorum zevkine ameliyat olası var.
Üzülerek sölüyorum Doklarda sanırım bunu piyasasını yapıyor başka açıklaması yok
Tövbe estağfurullah hastalıkla gelmesin ekşın güzel şeylerle gelsinKafayı sıyırmaktan dibi aşındı artık biz de normal olsak artık ne var yani
Hiçbişey yok kız saman gibi yaşıyom işte arada hastalık mastalık oluyo da ekşın geliyo hayatımız şenleniyo işte
Birde her gün siliyoruz diye hava atıyorsunuz hacıTamam başkanım hemen kahvemi içim de gidim bacakları da silim
Benim oturma yerleri deri hemen siliyorum da ayakları falan her gün silemem o kadar da değil benim içinSalon mutfak bir olduğundan
Masa ve sandalye devamlı kullaniliyor .süpürüp siliyorum haliyle kumaşı kolay silinen kumaş rahat oluyor o yüzden
E ama telBirde her gün siliyoruz diye hava atıyorsunuz hacı
Mutfak masam yok salondaki demediğin için onu silmiyorum o zaman kaptanım11 kasım ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
Niye gitmedin70 metrekarelik evde anca bu kadar ekşın oluyo bacım napim
Gitmedim daha
Geçen sildim valla iki arada bir derede epey kirlenmişti sandalyeler11 kasım ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
Hadi gene iyisinMutfak masam yok salondaki demediğin için onu silmiyorum o zaman kaptanım
Modelini merak ettimE ama teldemir yani. Olsın seni mi kıracam
Hemen resim atıyorumModelini merak ettim
Yooo dostum çalışkan öğrenciler tam tersini diyordu hep sen ters köşe yaptınMutfak masam yok salondaki demediğin için onu silmiyorum o zaman kaptanım
O zaman akşam yemeğinden sonra ayaklarını da siliyim negoBenim oturma yerleri deri hemen siliyorum da ayakları falan her gün silemem o kadar da değil benim için
Hemen resim atıyorum
Bilmem gidesim yok hevesim yok kuzum ya.Niye gitmedin
Saklambaç oynayın hemen bulursunuz birbirinizi
Ne güzel iyi günler de kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?