Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu modelleri seviyorum cok istemistim oturumu rahat olmaz dedi eş kişisi diken ustunde oturucaz sandı
Çok aşırı rahat bende oturamayız sandım. Ama maşallah sağlamda bende zorla aldırdım. Dedim hadi bana hediye al. Bak vallah çok mutlu olurum.

Bende mi gelsem şöyle bi köşesine şuranın
Kabul ediyomusunuz
Zira kankim Efser burda takılıyormuş
Hamileyim isleri fena sardım
Kendimi cok yoramıyorum ama bu vesileyle biraz ceki duzen veririm kendimede eve de

Son düzenleme:
Balkon beni yika diye adeta bagiriyodu cok şükür uğraştım ama mis gibi yaptim Bi ara da erzak dolabini bosaltip silip yerlestirsem iyi olur.
Makineye camasir attim ama daha asmadim
Azcik da ders çalıştim
Corba yaptim
Mutfagi toparldim bulasik makinesini calistirdim
Asiri tatli krizim tuttu yapcaktim ama evde şeker bitmis bu bi isaret galiba
Narların cürüyen yerlerini ayikladim
Azck ütü yapilcak
Baska da bir sey yapmam galiba bugün ders calismaya devam ederim. Belki tatlı almaya giderim

Kızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Firinda yapsam nasıl olur ?
Kotu olur yap tekrar sil mi dersiniz yoksa
Eltim ocagin etrafina aliminyum folyo kapliyordu bitiminde cikarip atiyordu. Fırinda da güzel olur ama kızartması daha hoş

Kızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Firinda yapsam nasıl olur ?
Kotu olur yap tekrar sil mi dersiniz yoksa
Ocakda daha güzel olur cnm bencede balıktan sonra tekrar dolaplari sil tezgah camasr sulu yap imkanın varsa da balkonda küçük tüple yap en temzii ben öyle yapıyorum
Mecbursam da toplarken çamaşır suyu yapıyorum yine her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…