Ayy okurken bile bi içim darlandı ben asla yapmazdımKızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Firinda yapsam nasıl olur ?
Kotu olur yap tekrar sil mi dersiniz yoksa
Afiyet olsun bu aradaKızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Hoşgeldin :)Bende mi gelsem şöyle bi köşesine şuranın
Kabul ediyomusunuz
Zira kankim @Efser burda takılıyormuş
Hamileyim isleri fena sardım
Kendimi cok yoramıyorum ama bu vesileyle biraz ceki duzen veririm kendimede eve de
Bana ne kadarda benziyor
Bana ne kadarda benziyor
Ne demek gidesim yokBilmem gidesim yok hevesim yok kuzum ya.
Bi haftadır görmüyom herifi görsem sobelicem de vardiyalar farklı
Aleyküm selam .Selam kızlar bu bu posta 3. Selamün galiba.Selam verip kaçanlardanım ama tilkinin hesap döndüm dolaştım gene geldim. Allahini seven söyledin nasıl motive oluyorsunuz?????
Ben hiç kızartmam ki balık. Hep fırında yaparımKızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Çok güzelmiş güle güle kullanBaşkanım attım resim bak da git
Ya beni cok sıkmışsııın cok yemistim
Maraton,halı fırçalama,sabah camasir atarken yumusatıci koklama, temizlik bittiginde koku sıkıp kahve yapmanın heyecanıylaSelam kızlar bu bu posta 3. Selamün galiba.Selam verip kaçanlardanım ama tilkinin hesap döndüm dolaştım gene geldim. Allahini seven söyledin nasıl motive oluyorsunuz?????
Ben kk da aktif değilim ama artık enazindan bu konu için girecegimAleyküm selam .
Ben burayı okuyarak motive oluyorum
Temizliği çok severim aslında ama simdi 8 be 6.5 yaşında olan çocuklarım peşpeşe doğduğu için ve çevremden maddi manevi destek görmediğim için. Çocukların gece uykuları düzensizdi dolayısıyla herşeyin üstüne birde uykusuzluk çekince ben düzen müzen kuramadim tam toparlayacağım derken okul ( 1. Sinif malum) sonra iki yıldır online ders. Bilmiyorum ben mi beceriksizim ama kısaca süreç böyle gelişti. Ha oldu ha olcak derken bu yilda küçük oğlum 1. Sınıfa basladi. Abartmıyorum evden kaçasım var artık bir jac gün önce burası aklıma geldi unutmuşum az önce gene gelince bi bakayım dedimYa beni cok sıkmışsııın cok yemistim
Maraton,halı fırçalama,sabah camasir atarken yumusatıci koklama, temizlik bittiginde koku sıkıp kahve yapmanın heyecanıyla
Bölmeli şeyleri sadece çorap için kullanıyorum ben canım sen çekmece için mi diyosunArkadaşlar size bir şey danisacagim.
Çocukların kıyafetleri için bölmeli kutular almayı düşünüyorum en azından daha düzenli olur diye.
Tavsiye eder misiniz kullanan var mı?
Temizliği çok severim aslında ama simdi 8 be 6.5 yaşında olan çocuklarım peşpeşe doğduğu için ve çevremden maddi manevi destek görmediğim için. Çocukların gece uykuları düzensizdi dolayısıyla herşeyin üstüne birde uykusuzluk çekince ben düzen müzen kuramadim tam toparlayacağım derken okul ( 1. Sinif malum) sonra iki yıldır online ders. Bilmiyorum ben mi beceriksizim ama kısaca süreç böyle gelişti. Ha oldu ha olcak derken bu yilda küçük oğlum 1. Sınıfa basladi. Abartmıyorum evden kaçasım var artık bir jac gün önce burası aklıma geldi unutmuşum az önce gene gelince bi bakayım dedim
Hemen hemen ayni durumdayiz. Burasi iyi geliyor gercekten burda toparlandim diyebilirim.Temizliği çok severim aslında ama simdi 8 be 6.5 yaşında olan çocuklarım peşpeşe doğduğu için ve çevremden maddi manevi destek görmediğim için. Çocukların gece uykuları düzensizdi dolayısıyla herşeyin üstüne birde uykusuzluk çekince ben düzen müzen kuramadim tam toparlayacağım derken okul ( 1. Sinif malum) sonra iki yıldır online ders. Bilmiyorum ben mi beceriksizim ama kısaca süreç böyle gelişti. Ha oldu ha olcak derken bu yilda küçük oğlum 1. Sınıfa basladi. Abartmıyorum evden kaçasım var artık bir jac gün önce burası aklıma geldi unutmuşum az önce gene gelince bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?