Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Firinda yapsam nasıl olur ?
Kotu olur yap tekrar sil mi dersiniz yoksa
Ayy okurken bile bi içim darlandı ben asla yapmazdım

Kızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Afiyet olsun bu arada
Ama yemek sonrası temzlkde daha güzel koku veriyor çok da yormaz bence ben keyif alırım balık sonrası temizliğine

Bende mi gelsem şöyle bi köşesine şuranın
Kabul ediyomusunuz
Zira kankim @Efser burda takılıyormuş
Hamileyim isleri fena sardım
Kendimi cok yoramıyorum ama bu vesileyle biraz ceki duzen veririm kendimede eve de
Hoşgeldin :)

Selam kızlar bu bu posta 3. Selamün galiba. Selam verip kaçanlardanım ama tilkinin hesap döndüm dolaştım gene geldim.Allahini seven söyledin nasıl motive oluyorsunuz?????
Aleyküm selam .
Ben burayı okuyarak motive oluyorum

Ben hiç kızartmam ki balık. Hep fırında yaparım

Ya beni cok sıkmışsııın cok yemistim

Maraton,halı fırçalama,sabah camasir atarken yumusatıci koklama, temizlik bittiginde koku sıkıp kahve yapmanın heyecanıyla
Temizliği çok severim aslında ama simdi 8 be 6.5 yaşında olan çocuklarım peşpeşe doğduğu için ve çevremden maddi manevi destek görmediğim için. Çocukların gece uykuları düzensizdi dolayısıyla herşeyin üstüne birde uykusuzluk çekince ben düzen müzen kuramadim tam toparlayacağım derken okul ( 1. Sinif malum) sonra iki yıldır online ders. Bilmiyorum ben mi beceriksizim ama kısaca süreç böyle gelişti. Ha oldu ha olcak derken bu yilda küçük oğlum 1. Sınıfa basladi. Abartmıyorum evden kaçasım var artık bir jac gün önce burası aklıma geldi unutmuşum az önce gene gelince bi bakayım dedim

En azından şöyle düşün şu an çocuklar okula gidiyo kendinle kalabiliyosun iş içinde kafa dinlemek içinde iyi bişey

Hemen hemen ayni durumdayiz. Burasi iyi geliyor gercekten burda toparlandim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…