Yaaaa çok güzelM Musluk Suyu bebişim baksana pink lady elime düştü
Sordum konuştum şehir dışı gönderimi yok dediler trendyolda mağazaları varmış ama aktif değillermiş zaten gönderiye başlanırsa böyle olmaz fiyatlar diyo
Eki Görüntüle 2950316
Hayrolsun neden acaba
Olur neden olmasın konmari usülü katlarsınAtletlerini bluzlerini koymak için nasıl olur acaba çekmece değil normal raf için bölmeli kutu almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu size danışmak istedim bonus
Hic eski pasakli hallerim aklima geldiHayrolsun neden acaba
Yemek yencekse hersey göze alınır ahsjsjskKapladim ben dedünden hazırlık yaptim ama aspiratör filtresi temizlemek falan bilemiyorum
Daha iyiyim canım sıcak su torbası rahatlattı epey ama sert hâlâgolgefeslegeni nasilsin canim sıcak tutabildin mi?
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Yarın yapayım inşallah11 kasım ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
Ben firinda da yapiyorum harika oluyobence firinda yapmalısın.
Ne yedinkinedermisim
Benm kadar yemis olamazsin bu aralar sanki kıtlıktan cikmis gibiyim bi yandan kendime kiziyorum bi yndan yemeye devam ediyorum
Ayy keske bu mesaji sabah yazsaydin canım hunharca temizlik yapip mis gibi evde güzel kokular arasinda kahve icmek cekti. Bu saatten sonra da yapamam baska bahara artik shdnsn
Uffff bilmezmiyim kolumu katladığım zama o puf puf olduğunu hisediyorumEvet öncesindeyim ama 12.gün olmadım daha
alıp kenara atarmıyım bilmiyorum balık zaten bizim evde pişmez bazen çoçuklara kızartma içinYorum yapamicam cnm ya inan hix kullanmadım bundan piknik tup devamke ben ama rahat oluyor ama alıp kullanırsan yorum yap mutlaka merak ederim
Bizim evde balık pişmezKızartma hiç sağlıklı değil ki hele balıkta ki faydalı yağlar tamamen gidiyor o yüzden asla kızartmam hem de ev berbat kokuyor dayanamam o kokuya.
Pişirme kağıdının içine koyuyorum balığın arasına etrafına kuru soğan sarımsak koyuyorum tuz atıyorum kendi yağıyla pişiyor. Kağıda sarıyorum fırında batmıyor. Metal bir kabın içine sirkeli su koyuyorum fırına onu da koyuyorum kokusunu alsın diye.
Içmedigim sey kalmadı günlerdir. Kekik hep yardimci olurdu bana misin demiyor. Agrilarim fazla ama bilemedimUffff bilmezmiyim kolumu katladığım zama o puf puf olduğunu hisediyorumyeşil çay iç bu ara maydanoz tüket annas kabuğuda kanatıp çayını yaparsan iyi gelir
alıp kenara atarmıyım bilmiyorum balık zaten bizim evde pişmez bazen çoçuklara kızartma için
Bizim yemeklerimiz bol soğanlı oluyor malum birde onun için istiyorum
Bizim evde balık pişmezeşim kokusunu yemesini sevmez benle oğlan arada canımız isterse siparış veririz oda bizi karantınaya alırlar
Soğan kaynattın mıIçmedigim sey kalmadı günlerdir. Kekik hep yardimci olurdu bana misin demiyor. Agrilarim fazla ama bilemedim
Yok onu yapmadımSoğan kaynattın mı
Sabah akşam iç belki iyi gelirYok onu yapmadım
Baslayayım bu akşam iyi aklıma getirdin teşekkür ederimSabah akşam iç belki iyi gelir
Onları da ufak şekilde katlayıp koyabilirsin siğar atlet falan.
Olur neden olmasın konmari usülü katlarsın
Hosbuldum canımHoşgeldin :)
Kimleri görüyorum kelebeğim gelmiş
Sen becerikli hatunsun bilezmiyim
Hamişleri çok yormuyoruz yavaşta ufaktan acıcık ucundan derken toplanırsın canın sıkma
Beni bilirsin yürümeye direnen kadınNego 'un himmet eliyle direnen ruhumu yola getiryor
Buna bayılıyorumBalkonda kızartma için bende bu kamp ocaklarından istiyorum tek kafama yatmayan tüplerini sipariş ediyorsun 1 tüp 4 saat dayana biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?