Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar

Sabah bir hamaratimsi haller erkenden kalkıp bulaşıklari makineye attım.
Ocağı sildim.
Tezgahı sildim.
Krep yaptım kahvaltıya.
2 makine çamaşır yerleştirdim.
Okula git ,gel,fırın,market.
Bol kızartmalı bir kahvaltı

Hala daha miskin miskin oturuyorum.Biraz uyudum uyandım.Ev temiz süpürge tutuldu bugün Allah'tan.

Şimdi yemek yapmaya kalkıyorum

Herkesler iyi olsun.

Evlerimizden hastalık uzak olsun.İnsan moral psikoloji alt üst ediyor zira.

Atletlerini bluzlerini koymak için nasıl olur acaba çekmece değil normal raf için bölmeli kutu almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu size danışmak istedim bonus
Olur neden olmasın konmari usülü katlarsın

Yaptık bi cahillik civciv

Evet öncesindeyim ama 12.gün olmadım daha
Uffff bilmezmiyim kolumu katladığım zama o puf puf olduğunu hisediyorum yeşil çay iç bu ara maydanoz tüket annas kabuğuda kanatıp çayını yaparsan iyi gelir
Yorum yapamicam cnm ya inan hix kullanmadım bundan piknik tup devamke ben ama rahat oluyor ama alıp kullanırsan yorum yap mutlaka merak ederim
alıp kenara atarmıyım bilmiyorum balık zaten bizim evde pişmez bazen çoçuklara kızartma için
Bizim yemeklerimiz bol soğanlı oluyor malum birde onun için istiyorum
Bizim evde balık pişmezeşim kokusunu yemesini sevmez benle oğlan arada canımız isterse siparış veririz oda bizi karantınaya alırlar

Içmedigim sey kalmadı günlerdir. Kekik hep yardimci olurdu bana misin demiyor. Agrilarim fazla ama bilemedim

Hosbuldum canım

Ne oldu regli öncesindemisin
hosbuldum balımmm
Sen tam bir çiçeksin
Yapıyorum ama eski performansım düştü
Nerdeeee haftada bir cam silen bemn
Yapamıyorum artık
Artık olduğu kadar
Sizden aldığım gazla ins

Balkonda kızartma için bende bu kamp ocaklarından istiyorum tek kafama yatmayan tüplerini sipariş ediyorsun 1 tüp 4 saat dayana biliyor
Buna bayılıyorum
Bende araba da kullanmak icin istiyorum
Taşımak daha kolay
Portatif diye
İstedigim yerde cay demeyebilmeliyim gezerken
Valla baligi ben balkonda küçük tüpte yapıyorum
Misss
Gecen esim evde yaptı
Pöfff duvarlardan balık sildim
Kızarmayı tencerenin ağzını kapatıp yapıyorum artık
O zaman batmıyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…