Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maalesef yok küçük tüpüm
Ayy tekrar silmek o kadar zor geliyor ki hele aspiratör filtresini silmek falan

Eki Görüntüle 2950195

şu kadın gibiyim öyle bi odem var ki bezi tutarken ellerim uyuşuyo. Daha şişmemek icin dua ediyorum
Ne oldu regli öncesindemisin
Kimleri görüyorum kelebeğim gelmiş
Sen becerikli hatunsun bilezmiyim
Hamişleri çok yormuyoruz yavaşta ufaktan acıcık ucundan derken toplanırsın canın sıkma
Beni bilirsin yürümeye direnen kadın Nego 'un himmet eliyle direnen ruhumu yola getiryor

Bölmeli şeyleri sadece çorap için kullanıyorum ben canım sen çekmece için mi diyosun
Atletlerini bluzlerini koymak için nasıl olur acaba çekmece değil normal raf için bölmeli kutu almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu size danışmak istedim bonus

Kızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Firinda yapsam nasıl olur ?
Kotu olur yap tekrar sil mi dersiniz yoksa
Ben firinda da yapiyorum harika oluyo bence firinda yapmalısın.
Cuma gecesi inş yediklerim için tövbeye oturacağım
Ne yedinkine dermisim
Benm kadar yemis olamazsin bu aralar sanki kıtlıktan cikmis gibiyim bi yandan kendime kiziyorum bi yndan yemeye devam ediyorum
Ya beni cok sıkmışsııın cok yemistim

Maraton,halı fırçalama,sabah camasir atarken yumusatıci koklama, temizlik bittiginde koku sıkıp kahve yapmanın heyecanıyla
Ayy keske bu mesaji sabah yazsaydin canım hunharca temizlik yapip mis gibi evde güzel kokular arasinda kahve icmek cekti. Bu saatten sonra da yapamam baska bahara artik shdnsn

Evet öncesindeyim ama 12.gün olmadım daha

Cok uzağa gitme yarın yapalım. Ev yine eski haline dönmek üzere zaten

Eki Görüntüle 2950371
Balkonda kızartma için bende bu kamp ocaklarından istiyorum tek kafama yatmayan tüplerini sipariş ediyorsun 1 tüp 4 saat dayana biliyor
Yorum yapamicam cnm ya inan hix kullanmadım bundan piknik tup devamke ben ama rahat oluyor ama alıp kullanırsan yorum yap mutlaka merak ederim

Kızartma hiç sağlıklı değil ki hele balıkta ki faydalı yağlar tamamen gidiyor o yüzden asla kızartmam hem de ev berbat kokuyor dayanamam o kokuya.
Pişirme kağıdının içine koyuyorum balığın arasına etrafına kuru soğan sarımsak koyuyorum tuz atıyorum kendi yağıyla pişiyor. Kağıda sarıyorum fırında batmıyor. Metal bir kabın içine sirkeli su koyuyorum fırına onu da koyuyorum kokusunu alsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…