Afiyet olsun bu arada
Ama yemek sonrası temzlkde daha güzel koku veriyorçok da yormaz bence ben keyif alırım balık sonrası temizliğine
Bana da biraz daralma geliyorAyy okurken bile bi içim darlandı ben asla yapmazdım
Ay nasıl bir güzelik@Gecenin Tenhasi bebişim baksana pink lady elime düştü
Sordum konuştum şehir dışı gönderimi yok dediler trendyolda mağazaları varmış ama aktif değillermiş zaten gönderiye başlanırsa böyle olmaz fiyatlar diyo
Eki Görüntüle 2950316
Kapladim ben deEltim ocagin etrafina aliminyum folyo kapliyordu bitiminde cikarip atiyordu. Fırinda da güzel olur ama kızartması daha hoş
Maalesef yok küçük tüpümOcakda daha güzel olur cnm bencede balıktan sonra tekrar dolaplari sil tezgah camasr sulu yap imkanın varsa da balkonda küçük tüple yap en temzii ben öyle yapıyorum
Mecbursam da toplarken çamaşır suyu yapıyorum yine her yeri
Ne oldu regli öncesindemisinEki Görüntüle 2950195
şu kadın gibiyimöyle bi odem var ki bezi tutarken ellerim uyuşuyo. Daha şişmemek icin dua ediyorum
Kimleri görüyorum kelebeğim gelmişBende mi gelsem şöyle bi köşesine şuranın
Kabul ediyomusunuz
Zira kankimEfser burda takılıyormuş
Hamileyim isleri fena sardım
Kendimi cok yoramıyorum ama bu vesileyle biraz ceki duzen veririm kendimede eve de
Teşekkürler gaptanımÇok güzelmiş güle güle kullan
Atletlerini bluzlerini koymak için nasıl olur acaba çekmece değil normal raf için bölmeli kutu almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu size danışmak istedim bonusBölmeli şeyleri sadece çorap için kullanıyorum ben canım sen çekmece için mi diyosun
Ben firinda da yapiyorum harika oluyoKızlar bugün balık yapacagim ama ocağını dolapların yeni sildim her yere yag sıçramasıni istemiyorum
Firinda yapsam nasıl olur ?
Kotu olur yap tekrar sil mi dersiniz yoksa
Ne yedinkineCuma gecesi inş yediklerim için tövbeye oturacağım
Ayy keske bu mesaji sabah yazsaydin canım hunharca temizlik yapip mis gibi evde güzel kokular arasinda kahve icmek cekti. Bu saatten sonra da yapamam baska bahara artik shdnsnYa beni cok sıkmışsııın cok yemistim
Maraton,halı fırçalama,sabah camasir atarken yumusatıci koklama, temizlik bittiginde koku sıkıp kahve yapmanın heyecanıyla
Evet öncesindeyim ama 12.gün olmadım dahaNe oldu regli öncesindemisin
Kimleri görüyorum kelebeğim gelmiş
Sen becerikli hatunsun bilezmiyim
Hamişleri çok yormuyoruz yavaşta ufaktan acıcık ucundan derken toplanırsın canın sıkma
Beni bilirsin yürümeye direnen kadınNego 'un himmet eliyle direnen ruhumu yola getiryor
Cok uzağa gitme yarın yapalım. Ev yine eski haline dönmek üzere zatenBen firinda da yapiyorum harika oluyobence firinda yapmalısın.
Ne yedinkinedermisim
Benm kadar yemis olamazsin bu aralar sanki kıtlıktan cikmis gibiyim bi yandan kendime kiziyorum bi yndan yemeye devam ediyorum
Ayy keske bu mesaji sabah yazsaydin canım hunharca temizlik yapip mis gibi evde güzel kokular arasinda kahve icmek cekti. Bu saatten sonra da yapamam baska bahara artik shdnsn
Onları da ufak şekilde katlayıp koyabilirsin siğar atlet falan.Atletlerini bluzlerini koymak için nasıl olur acaba çekmece değil normal raf için bölmeli kutu almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu size danışmak istedim bonus
Zor tabi bilmezmiyimMaalesef yok küçük tüpüm
Ayy tekrar silmek o kadar zor geliyor kihele aspiratör filtresini silmek falan
Yorum yapamicam cnm ya inan hix kullanmadım bundan piknik tup devamke ben ama rahat oluyor ama alıp kullanırsan yorum yap mutlaka merak ederimEki Görüntüle 2950371
Balkonda kızartma için bende bu kamp ocaklarından istiyorum tek kafama yatmayan tüplerini sipariş ediyorsun 1 tüp 4 saat dayana biliyor
Tuttum tuttum kapkalin giyindim .Evdeysen sıcak tut kendini terlemeye calış cabuk atarsın insallah
Kar yağsa bir havanın mikrobu kırılsa ama burda zor anca orda yağarOo kötü olmuş. Bugün burası da acayip soğuk kar soğuğu var.
Kızartma hiç sağlıklı değil ki hele balıkta ki faydalı yağlar tamamen gidiyor o yüzden asla kızartmam hem de ev berbat kokuyor dayanamam o kokuya.Yaaa
Nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?