Düzenli Evimiz & Hayatımız

Toz aldım.Yemek yaptım,yendi.Oğlumun çamaşırlarını katladım yerleştirdim.Benim de yapmak istediklerim var.Koltuklar silinicek, avizeler silinecek, Banyo kireç sökücü ile temizlenecek, kapıları silemedim ve de onlar silinecek. Yapabilirsem bikaç çeşit kurabiye yapıp buzluğa atmak istiyorum.Sonra da fırını temizleyip, buzdolabını da tekrar bir elden geçirmem lazım.

Oğlanı uyutunca bugün azcık keyif yapayım diyordum ama seni görünce ders çalışasım geldi. Alan mı çalışayım tarih mi de bana karar veremedim

Takılıyorum ona ya bilmiyoruz bizde eşi karantinaya girdi ama bitti. O ara net komple değişcek demişti heralde onunla ilgili bi sorun oldu diye düşünüyoruz
Komple şehri yeniliyorlar herhalde uzun sürdü baya

Sabah ev havalandı yataklar toplandı
Nevresimler değişti
Süpürge yapıldı
Banyo tuvalet temizlendi
Kahvaltıdan sonra mutfak toplandı ocak silindi
Ödevleri yapamadım
Çünkü günğn geri kalan kısmını kendime ayırdım bugün.

Çok geçmiş olsun tekrardan zor durum
Sağl canım
Ayy bonusum bugün kargo vardı onu bekledim eğer beklemeseydim duşta yakanacaktım herşeyde var bir hikmet bununlada gelsin geçsin
Geçmiş olsun kızlar Allah korusun
Sağol canım
Sağol canım amin
Geçmiş olsun ya bizde salandik
Ya çevre ilerde Adıyamanda var
Sağol abla sizede geçmiş olsun

Z zeynebzeyneb bebeğin nasıl oldu, en son hasta yazmıştın. Girmemişsin de merak ettim.
Çok teşekkür ederim o düzeldi elhamdülillah bi on gün hava aldı. En sonunda düzelme gösterdiği için ilacı kesti doktorlar iki güne bir acile gitmekten pertim çıktı ama şükür ki böyle bir şey için gittik. Rabbim beterinden sakınsın.
Maalesef şimdi de oğlan hastalandı kulak enfeksiyonu bir de kızın hastalık zamanı huy değiştirdi onunla çok ilgilendiğimiz için sanırım. Beni baya zorluyor ha geçti ha geçecek diyorum ama ne gece ne gündüz kendime gelemiyorum.
E bir de bu kadar borç yata yata bitmez diyorum arada oruç tutuyorum. Yani aslında ben yoğum
Allah razı olsun hem düşünüp hal hatır sorduğun için hem de hep etiketlemissin hastalıklardan giremiyordum. Haber vereyim merak edersiniz diye düşündüm ben de

Canlar ben geldim karantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…