Kafamı kaldıramıyorum ama yazdıklarınızı etiketleri tek tek okudum. Ülen nasıl da deli gibi seviyorlar beni dedim
Kızım bak o etiketleri paylaşımları tek tek okudum sen bana deli oluyorsun itiraf et artık
Canlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Etmirim talaşımKızım bak o etiketleri paylaşımları tek tek okudum sen bana deli oluyorsun itiraf et artık
Çok geçmiş olsun JesimCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Ben anlamıyorum ya sadece burnu akan biri pozitif çıkıyor diğeri yerlerde sürünüyor tüm belirtiler var ama negatifBununla geçmiş olsun inşallah.
Amcam covid diye yatırıldığında negatif çıktı peşpeşe ama covid tedavisi uyguladılar. Crp si çok
Bugün içimden geçirdim tek net sorun olsun hasta olmasında diyeÇok geçmiş olsun Jesim
Ben internet sorunun falan var sanıyordum hasta olduğunu bilmiyordum hiç
Özledik seni
Çok şükür iyileşmiş biraz evindeymiş:) Allah'ım tüm hastalara şifalar versin şu pisliği de başımızdan alsın daha beterinden korusun hepimizi.Bugün içimden geçirdim tek net sorun olsun hasta olmasında diye
Çok çok geçmiş olsun ❤Canlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Bekim de 55 çıktı enfeksiyon Tedavisi uyguladıBununla geçmiş olsun inşallah.
Amcam covid diye yatırıldığında negatif çıktı peşpeşe ama covid tedavisi uyguladılar. Crp si çok yüksekti
Sağolasın iki gözüm bende çok özledim İnanÇok geçmiş olsun Jesim
Ben internet sorunun falan var sanıyordum hasta olduğunu bilmiyordum hiç
Özledik seni
Ablacım bende seviyorum be yaaaÇok çok geçmiş olsun ❤
Seviyoruz seni
Benim durum işte alevimBen anlamıyorum ya sadece burnu akan biri pozitif çıkıyor diğeri yerlerde sürünüyor tüm belirtiler var ama negatif
Keşke tek sorun o olaydı dediğin gibiBugün içimden geçirdim tek net sorun olsun hasta olmasında diye
Amiiiin amiiiiiinÇok şükür iyileşmiş biraz evindeymiş:) Allah'ım tüm hastalara şifalar versin şu pisliği de başımızdan alsın daha beterinden korusun hepimizi.
Bonus dut tarifi vardı kuru öksürüğü kesen neydi o
Sadece dut var evde tarifi tam yazsana hayrına kaç kaşık kaç suDut kurusunu kaynatıp içiyosun.
Ben sade dut yaptım sonra da 2 dilim ayva 1 küçük elmayla yaptım tadı daha güzel oldu iyi de geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?