Sadece dut var evde tarifi tam yazsana hayrına kaç kaşık kaç su
Yemin ederim yordunGöz kararı der iki dal küfür alırım
Tövbe est dediği lafa bak yaNegooooooo nerdesin negooooooooo az kalsın pamuğu tıkıyorlardı nego
Canım çok geçmiş olsun çok ağır hastalık geçirmişsin tez zamanda rabbim şifa versin inşaallahCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Tamam gıdısını kıtladığımın domdomuYa işte bir avuç dutu 2 bardak suda kaynat bi 10 dk yeter sanırım.
İçerken çok tatsız gelirse daha bol koyarsın bi dahakine.
Yalan mı ölüyordum beTövbe est dediği lafa bak ya
Amin amin allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun çok ağır hastalık geçirmişsin tez zamanda rabbim şifa versin inşaallah
Ben sanmıyorum da muhtemelen Boğaz enfeksiyonu Benim çünkü tat koku duruyorGariplik grip olanlar pozitif çıkıyor şans işte baya zorlamış hepsinde de negatif olması iyi ama üzüldüm ya umarım çabucak iyilesirsin negatif olmana sevindim ama Corona gibi olmuşsun zaten
İyi bak lan kendine kalbim var benimYalan mı ölüyordum be
Düşünsene ölüyormuşum gerçektenİyi bak lan kendine kalbim var benim
Vitamin yutacak hal yoktu İnan. Ama yarin d vitamini b 12 vs devam edeceğim bakalımBol bol vitamin takviyesi ve sirkeli gargara ilaçların yanında tabi onlarda çok etkili cnm
Düşünsene ölüyormuşum gerçektenüzülürdün dimi
Yok yok tatlı olmuş zAtenKat sen bilirsin tatlı oluyo ama balda iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?