Vaktini beklemiş sağlıkla doğsunInan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakmaanlatıyimde hanii umudunu kaybetme ama çokta düşünme gerçektende ondanda kaynaklı oluyormuş stresten uzak dur
İlk basta ben de ciglik cigliga kalıyodum bene yılan gibi kivrilinca daİşin kötüsü ona da cesaret edememya karşıma çıkar bana nanik yaparsa. Yıkar dökerim etrafı
O manavı yakarım manavı abooouuuv. Vallah yiyemiyomİlk basta ben de ciglik cigliga kalıyodum bene yılan gibi kivrilinca dasonradan alışıyosun kirazi ben de aciyorum eğer kurt gorursem sessizce geri kapatip cöpe basiyorum
Eyle biri değilsen haşa şu mübarek cumartesi gecesindeSayfanda ispiklerim seni
Evettt negomm öyle gerçekten amin inşaallahhVaktini beklemiş sağlıkla doğsun
Olur valla gecen ünlülerden biri bebeğinin adini üzüm koycak diye gördüm tvdeBebeğin adını dut koyacak
AynenOlur valla gecen ünlülerden biri bebeğinin adini üzüm koycak diye gördüm tvde
Özge özpirincciydi galiba
Kız kurt iyidir iyi organik olanlar kurtlanırO manavı yakarım manavı abooouuuv. Vallah yiyemiyom
Film açıyodular evin adamları dedim hiç bana demeyin aferim size derken acıdılar hadi gel dediler.
Yan etkileri beni düşündürmüş vaz gecmistimben yaptırmıştım ogluma iki üç gün hafif ishal kusma oldu. arkadas yaptirmamis. beş gün serum almışlar iki gün de yatmış hastanede.
imkan varsa yaptırmanı öneririm ben canım
Oyyy masallah subhanallahInan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakmaanlatıyimde hanii umudunu kaybetme ama çokta düşünme gerçektende ondanda kaynaklı oluyormuş stresten uzak dur
Tabi canim ben bizzat yiyorum meselaKız kurt iyidir iyi organik olanlar kurtlanır
AminnnEvettt negomm öyle gerçekten amin inşaallahh
Herkese tez zamanda nasip etsinn en en hayırlısıylaa
Canım tatlı istiyo ama kızlar uyusun gidip mısır patlatacam turşuyla yicem
NegomKız kurt iyidir iyi organik olanlar kurtlanır
Inşaallahh inşaallahhhYan etkileri beni düşündürmüş vaz gecmistim
Anam bana yaptırdı mi ki diye
Ama o kadar cok cektikki pisman olmustum yaptirmadigima
Çay içerim be tuzlu yağlı mısıra mı kaldım
Bonus sen boyle soyleyince kokusu benim burnuma kadar geldi
Az bisi ye gitsin
Oyyy masallah subhanallah
Sağlıkla gelsin ins
Ben normalim aslındaNormal insam gelmez sayfaya bak hele buna turşuyla mısır yiyo
Masallah cok sevindim adınaInan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakmaanlatıyimde hanii umudunu kaybetme ama çokta düşünme gerçektende ondanda kaynaklı oluyormuş stresten uzak dur
Canim neler yasamissin ama annelik boyle bir seyInan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakmaanlatıyimde hanii umudunu kaybetme ama çokta düşünme gerçektende ondanda kaynaklı oluyormuş stresten uzak dur
Teşekkür ederim canımMasallah cok sevindim adınaAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?