Aaaa iyikide ilk doktorunada güvenmedin senCanim neler yasamissin ama annelik boyle bir sey
Benim bir kızım var Allah bagislarsa ona kardeş istiyorum cok tek başına kaldı
Kızımda da bir sene olmamisti benim belki bu da öyledir doktora falan gittim sorun yok dedi
Sonra covid oldum falan aynı senin gibi demek ki zamanı var dediğin gibi
Benim kızımda da doktor kese boş alalım bunu demisti başka doktora gittim bekle dedi sonra başka doktora gittim kalp atışı duyuldu falan illaki bir macera oluyor
Basit bir tarif mantıklı
Allah yardım etsin1.sınıf şu 9 günü iyi değerlendircekmişiz
AslanAldı:)
Doğurup ortaya koyurmak ne kolayBizimki perşembe toplantı yaptı tatili güzel değerlendirin diye:) sorunlu olan veliler gelmemişti toplantıya yani ödevleri yaptırmayan ilgilenmeyenlerboşa yapmış oldu.
Aradığında bile açmıyorlarmış şok oldum, isim vermedi ama zaten gelmeyenlerden anlaşıldı
Bol bol okuma yaptırıcam tatilde şu işi halledeyim yeter bezdum
Sudeme söyle bana üzgün atmasınBasit bir tarif mantıklıafiyet olsun şimdiden
Allah yardım etsin
Biz de gerçi oğlanı boş bırakmıyoz pandemi de yattı zaten.
Deneme olursa diye hazırlık yapıyoz.
Aslanenişte
Doğurup ortaya koyurmak ne kolay
Kız ben kurabiyeBeni petibör kesmedi be bonus bacı düstüm yine elmali kurabiye batagina Allah kahretmesin
Ben yaptım sen yapma
Off sorma elmalari ne güzel pisirdim sogumaya biraktim buzluga atmak icin. Seytan durttu gittim kurabiye yaptımsu an midemdeler
Yapmadan buraya yazcaktim bene siskosun diyin yapma diyin diye ama olmadi yapamadim
Gelmesem daha iyi valla gelmeden hunharca yedim gelsem seni bile yerim börek varmis hem de
Kanayan yarama parmak bastin cidden. Kestane olmus 40 50 tl, kışı hatırlatan nadir seylerden benim icinbu kadar pahali olmamali
Kızım sen o kadar dalga geç ben telepati ile dahi yamulturum interneti ayıpsınJES İn netine laf ettim 2 gündğr ttnet le uğraşıyoruz bina hattında sorun var.
Ah mı ettin ulan antepli?
Nego sana birşey anlatayımAllahım yazıdan çok resimlere bakıyor çocuğummasada ne güzel yemekler varmış diye isimlerini sayıyor
AynıJES
Tesekkür ederim.evet rota virüsü demiş doktor. Asi kokusunda birsey diyemeyeceğim siz bilirsiniz.Cok gecmis olsun rota virüsü mü
Ahhh ahh çocuklarımda şu hastalıktan çektiğim kadar hic biseyden cekmedim galiba
Yeni dogana acaba aşı yaptırsam mı diye düşünüyorum şimdiden
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Hiç utanmadan yamultursun dimiKızım sen o kadar dalga geç ben telepati ile dahi yamulturum interneti ayıpsın
Evet iyi ki deAaaa iyikide ilk doktorunada güvenmedin sen
Sorun olsada olmasa demekki zamanı varr
Allahh ilkini bile sana nasip etmiş çok şükür seninde mucize gibi olmuş
Evett canımEvet iyi ki de
Ben de öyle düşünüyorum demek ki zamanı var nasip iste
Tabii tüm bebeklwr mucize ama bazıları da mucize
Kasımın 19 da parcalı ay tutulması vargene retro falan mı var deyin bana kafa bi milyon. Canım saçma şeyler çekiyo
BiliiiyydimmmmNego sana birşey anlatayımben çocukken böyle resimli hikayelere bayılırdım yiyeceklerin olduğu sayfalara bakardım dakikalarca resim dersimde de hep Ya yemekte Ya piknikte çizerdim insanları ahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?