- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Deniyim birazdan olmazsaTam da bu sebepten bulyon tadını çok severim bendedim buna da yakışır yap kızım
Ben hep cam kapta normal dolapta tutuyorum misira bir sey olmadi simdilik. Ama misirdan baska her sey güveleniyo buzdolabina koymazsam.daha önce buzdolabina koyuyodum. bunu alıp hiç acmamisim kiler dolabına koymuşum. kapalı pakette diye güvendim galiba.
ondan sonra orda ham ham yapmışlar negom.
yavaş yavaş saklama kapları alıyorum inşallah düzene sokucam herseyi:)
Protein kız nolcakDeniyim birazdan olmazsa
Ben hep cam kapta normal dolapta tutuyorum misira bir sey olmadi simdilik. Ama misirdan baska her sey güveleniyo buzdolabina koymazsam.
Misirim neden güvelenmiyo acaba yoksa güvelendi de farketmeden ben öyle güvelerle beraber mi yiyorum
Yok artik. Demek onu sevmiyo benim evdeki guveler ajansj
Hepsi.retrönün suçu civcivimGece bir daha girmicem sayfaya valla benim oburluğum bana yetiyo zatentursular misirlar kurabiyeler(ki bunu ben yaptim ) havada uçuşuyo
Yiyip kilo almayanlardan bir kere daha nefret ettim bu gece
Gecen de gece film izliyorum ışığı kapattim midem kazindi elma yiyim dedim. Kurtu yedim farketmeden karanlikta göremeden gömdüm hayvancagiziProtein kız nolcak
Bence de bu aralar doymuyorum zaten sebebi retroymus ellamHepsi.retrönün suçu civcivim
Şuraya kusabilir miyimGecen de gece film izliyorum ışığı kapattim midem kazindi elma yiyim dedim. Kurtu yedim farketmeden karanlikta göremeden gömdüm hayvancagizi
Kuscam simdi
Gece günüz yemek düşünğyomBence de bu aralar doymuyorum zaten sebebi retroymus ellam
Artik o elmalari buyutecle yiyorumŞuraya kusabilir miyimgemiş olsun. Neyse et ettir öyle düşün
Deniyim birazdan olmazsa
Ben hep cam kapta normal dolapta tutuyorum misira bir sey olmadi simdilik. Ama misirdan baska her sey güveleniyo buzdolabina koymazsam.
Misirim neden güvelenmiyo acaba yoksa güvelendi de farketmeden ben öyle güvelerle beraber mi yiyorum
Yok artik. Demek onu sevmiyo benim evdeki guveler ajansj
Ben olsam bidaha elma yememArtik o elmalari buyutecle yiyorum
Inan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakmaYaaa ne hos ❤ sağlıkla gelsin
Amin inşallah bana da
Ben olsam bidaha elma yemem
Kiraz yiyemem mesela
ayyyyyyyy anaaaaaağm ben nereye düştümbi gün iş yerinde hurma yiyoruz. bizim evde kimse hurmayi açmadan yemez kurt var diye. ben de zaten pek sevmem bi tane hurmayi yavaş yavaş ayırdım baktım falan sonra yedim.
karşımda arkadaş leblebi gibi yiyo beni görünce huylanmis. Bi tanesini açmış kurtkızın bütün gün midesi bulanmisti
kirazi da açarak yiyorum ben
Bebeğin adını dut koyacakInan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakmaanlatıyimde hanii umudunu kaybetme ama çokta düşünme gerçektende ondanda kaynaklı oluyormuş stresten uzak dur
ayyyyyyyy anaaaaaağm ben nereye düştümdolapta var atsam atılmaz şimdi yesem yiyemem aman allahım .
İşin kötüsü ona da cesaret edememyav aç da baksana içine yemeden önce
EvettttBebeğin adını dut koyacak
İşin kötüsü ona da cesaret edememya karşıma çıkar bana nanik yaparsa. Yıkar dökerim etrafı
Allah için hös bacım gurbanım saadaha kontrol etmeden yemediğim şeyleri saymaya devam edeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?