Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tam da bu sebepten bulyon tadını çok severim ben dedim buna da yakışır yap kızım
Deniyim birazdan olmazsa
Ben hep cam kapta normal dolapta tutuyorum misira bir sey olmadi simdilik. Ama misirdan baska her sey güveleniyo buzdolabina koymazsam.
Misirim neden güvelenmiyo acaba yoksa güvelendi de farketmeden ben öyle güvelerle beraber mi yiyorum
Yok artik. Demek onu sevmiyo benim evdeki guveler ajansj

Protein kız nolcak

Gece bir daha girmicem sayfaya valla benim oburluğum bana yetiyo zaten tursular misirlar kurabiyeler(ki bunu ben yaptim) havada uçuşuyo

Yiyip kilo almayanlardan bir kere daha nefret ettim bu gece
Hepsi.retrönün suçu civcivim

Gecen de gece film izliyorum ışığı kapattim midem kazindi elma yiyim dedim. Kurtu yedim farketmeden karanlikta göremeden gömdüm hayvancagizi
Kuscam simdi
Şuraya kusabilir miyim gemiş olsun. Neyse et ettir öyle düşün

seninkiler gdolu mısır yemiyo demekki. güveler akilliymis

Yaaa ne hos ❤ sağlıkla gelsin
Amin inşallah bana da
Inan canım ben 4 senelik evliyim 3 senedie korunmuyorum üstüne klomen 3ay ve 2kez aşılama oldum onca iğneler vuruldum 15 gün yumurta geliştirmek için sadece yumurta çatlama sorunum vardı bi çatlardı bi çatlamazdı aşılamada çatlamıştı ama tutmadı ensonda çok yoruldum yetti dedim zamanı var demekki dedim zorlasakta olmaz dedim 8 9 ay boyunca ben hiç birşey yapmadım oluruna bıraktım zaten nisanda korona oldum 4 ay içinde 2 kez regl oldum reglim bile şaştı hep ensonda agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdim hastanelere git gel iğne vurul falan sonra adetim düzeldii ensonda ben eylülde dedim tüpe başlıyim artık hergün 10bin adım yürüyüş ettim iğnelerle şişecem diye ödemi yok ediyim dedim ayda 5 kilo verdim yumurtlama zamanımı genede uygulamaya çalıştım ama kafamdada hiç yoktu ben zaten hiç beklemiyordum genede son bi çalışalım dedim eşime oldum oldum olmadım artık tup dedim sonra reglimden 5 gün önce erken oldum ama bildiğin kıpkırmızı haa dedim tamam olmadı tüpe başlayayim randevu bile almıştım 2ci gün de gitcektim bi baktım kesildii alla alla dedim çünkü aklimda bebek yok ertesi gün test yapıyim derken hamileymişim ondan 2 saat sonr aben foşur foşur kanama gecirdim hemen hastaneyee düşme ihtimalide çok yüksektii çok vardı kese etrafında yani ben macera gibi yaşadımm canımm oyüzden inanki umudunu kaybetme vaktin zamanda oluveriyormuş çok şükür tutundu resmen mucize oldu bak inan allahh öyle biranda nasip ederkii sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım allahh tez zamanda hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsinn inşaallahh biraz uzun oldu kusura bakma anlatıyimde hanii umudunu kaybetme ama çokta düşünme gerçektende ondanda kaynaklı oluyormuş stresten uzak dur

Ben olsam bidaha elma yemem
Kiraz yiyemem mesela

bi gün iş yerinde hurma yiyoruz. bizim evde kimse hurmayi açmadan yemez kurt var diye. ben de zaten pek sevmem bi tane hurmayi yavaş yavaş ayırdım baktım falan sonra yedim.

karşımda arkadaş leblebi gibi yiyo beni görünce huylanmis. Bi tanesini açmış kurt kızın bütün gün midesi bulanmisti
kirazi da açarak yiyorum ben

ayyyyyyyy anaaaaaağm ben nereye düştüm dolapta var atsam atılmaz şimdi yesem yiyemem aman allahım .

Bebeğin adını dut koyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…