Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün 5 makine çamaşır yıkadım astım kurumuş onları katlamam lazım.
Anneme gidicem Allah izin verirse bavul hazırlamam lazım
Evi temizlesrm mi böyle mi bıraksam bilemedim zaten gelince pis bulucam
Düzenli tut yeter dediğin gibi eşin zaten batırır iki iş yapma. Annen kesin orda iş yaptırır hem

Yok canım ya raf vs olmadığı için üst üste her şey.
Aynen valla şu an dondurucum çocuk odasında kızıma çalışma masası aldığımızda mecburen ordan çıkacak onu ebeveyn banyosuna koymayı düşünüyorum sığarsa tabi ıvır zıvırları nereye koyacağım bu defa bilmiyorum

Benimki epey küçük eşyalar anca sığıyor.

Benimki epey küçük eşyalar anca sığıyor.
Benimki de epey küçük musluğu fıskıyeleri filan söksek bi ihtimal belki eşim yatak odasına koydurmam diyor sesten yatamazmış mutfakta yer yok zaten salona koyacakmışız tabi dedim misafirlerimiz çay içerken o da eşlik eder

Sudeme söyle bana üzgün atmasın
Peki

Günaydın canlar

Sabah otogara gittim.Annem baya bir şey yollamıştı onları getirdim.Yerlestirdim.
Dün pazardan ekşi mayalı köy ekmeği almıştım kahvaltıya tirit yaptım özlemişim
Kahvaltı keyfisi çay keyfisi bitti.

Nego ertelediği iş kısmını biraz daha düşüneyim nerden başlasam bilemiyorum

Bonus diyetin hayırlı olsun Azmin daim olsun inşallah

Aslanım benim ya tam benim kafadan kilere onu kitlemekten vazgeçtim çok tatlı annesi ya

Efser senin kadar olmasa da dün akşam bana da güzel bir ev hediyesi geldi bana aker eşarp, eşime sarardan gömlek, bir de yarım altın
Bol hediyeli günler he güle güle kullanın

Efser e ne geldi ki ben onu kaçırmışım?

Ben de kendime kahve yapmayı seçtim ödev olarak Gel sana da yapayım yorulmuşsundur noterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…