Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahve makinesini unutup cezvede yapan bonusa bir aferin

Sen mi yaptın makine mi sorularından bunaldığım dekkeler yaşıyorum ayyy
Türk kahvesini makinede hiç yapamıyorum ben ya
Berbat oluyor
Bakır cezve kalp ben

Evimi çok seviyorum ama sitedekiler ı ıhh
Yönetim şirketinin de suçu yok aslında ama saçmalıklarla o kadar uğraşıyorlar ki normal insanların dertlerine sıra gelmiyor:)
Bknz. Normal insan ben

şirkette mi yönetim sürekli mail atan tipler vardır kesin

Allah kolaylık versin. bizde binadakileri çöp toplanması için birini tutmaya ikna edemiyoruz. para vermek istemiyorlar herkes kendi atacakmış çöpünü

Mail olsa yine iyi 1500 kişilik watzart grubu
Çöp zaten delirmelik konu; toplama saati sabah 9-10 millet geceden bırakıyor heryer çöp
Otoparkta ayrı ayrı birsürü konteynır var çöpleri yere atıyorlar
Ay böyle anlatınca "insansız" sitede yaşıyorum gibi oldu

oha ne biçim yönetim şirketi bu be. bizim oğlanın anaokulu bile wp grubu kabul etmiyo mail atıyoruz ya da okulun numarasına bireysel mesaj atıyoruz
insanlar da profesyonel insan değil gibi sanki levocum Allah sana sabır versin. inşallah değişir yönetimin saçma sapan yönetim biçimi

ilk kez çöplerin sabah toplandığını duyuyorum benözel bi sebebi var mı ki

Yaa bizim düğünde Kv 'ye elbiseyi
bile o seçti, alırken de diyor ki yaşlı şeyleri alma artık yeter

desene modacı gibi kp
benim eşim de zor beğenir. evdeki zigon sehpalar kırıldı adam sehpa secemedigi için sehpası oturuyoruz

Özel sebebi salak olmaları
Şirketin de suçu yok aslında kat malikleri öyle istemiş Ay beni buradan alın yaaa
desene modacı gibi kp
benim eşim de zor beğenir. evdeki zigon sehpalar kırıldı adam sehpa secemedigi için sehpası oturuyoruz
Herşeye karışmayı seviyor diyelim
Aaa sehpa seçerseniz bana da göster canım ben de hiçbirini beğenmiyorum Koltuk altına girenlerden bakıyorum ama kullanışlı mı bilemedim

bizim sokakta kiralık daire bakayım sana levo

site değil ama en azından 1500 kişilik wp grubu da yok

tabiki gösteririm canım eşime deyim artık bu ay alalım ya eve annesigil geldi evde sehpasız yiyip içtiler

onlarda denge sorunu olur diye düşünüyorum ben o yüzden hiç bakmadım bile
ben ikeanin sehpaları var ya lack onlardan üç dört tane alıp üst üste koymak istiyorum ama eşim estetik olmadığını düşünüyo

Bak canım bak beni buradan bi kahraman kurtarmalı
İkeanın şu kare devasa olanları mı? Ben de var ondan bi tane gerçekten hiç şık değil Başka bi model var ikea o aklımda gidip mağazada bi bakacağım:)

Bizim de sabah alınıyor

Bak canım bak beni buradan bi kahraman kurtarmalı
İkeanın şu kare devasa olanları mı? Ben de var ondan bi tane gerçekten hiç şık değil Başka bi model var ikea o aklımda gidip mağazada bi bakacağım:)

sehpanın iyisi güzeli de aşırı pahalı be levo
hangi model ona da bakayım

Bizim de sabah alınıyor

hergun şaşıracak bisey çıkıyo

Muhtarı çağır toplasın
Biz çocukken öyle derdi büyükler
Bizde imamı cağırın derdi annem
Teom bize de gönder bu getirenleri geçmiş olsuna gelsinler
Sana şaküteri paketi yollayalım
Sizin iyimiş bizimki sabah 8:30 çöp alıyor birde
Akşam 18:30 çok saçma sapan saatler her ikisinde yemek hazırlığına denk geliyor ya unutuluyor yada yetişemiyoruz sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…