- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Afiyet olsun canımTürk kahvesi gözümü açtığımda içmiştim:)
Benim de ilk tercihim hep o :)
Türk kahvesini makinede hiç yapamıyorum ben yaKahve makinesini unutup cezvede yapan bonusa bir aferin
Sen mi yaptın makine mi sorularından bunaldığım dekkeler yaşıyorum ayyy
Evimi çok seviyorum ama sitedekiler ı ıhh
Yönetim şirketinin de suçu yok aslında ama saçmalıklarla o kadar uğraşıyorlar ki normal insanların dertlerine sıra gelmiyor:)
Bknz. Normal insan ben
Negocum da çok beğenmişti:)
Kayınpederim seçmiş zevkli adam demek hiç çaktırmıyor bize
Türk kahvesini makinede hiç yapamıyorum ben ya
Berbat oluyor
Bakır cezve kalp ben
Mail olsa yine iyi 1500 kişilik watzart grubuşirkette mi yönetimsürekli mail atan tipler vardır kesin
Allah kolaylık versin. bizde binadakileri çöp toplanması için birini tutmaya ikna edemiyoruz. para vermek istemiyorlar herkes kendi atacakmış çöpünü
vaaayyyy hakikaten zevkli adammis kp:) benim kp secse düşünemiyorum modeli deseni
Mail olsa yine iyi 1500 kişilik watzart grubu
Çöp zaten delirmelik konu; toplama saati sabah 9-10 millet geceden bırakıyor heryer çöp
Otoparkta ayrı ayrı birsürü konteynır var çöpleri yere atıyorlar
Ay böyle anlatınca "insansız" sitede yaşıyorum gibi oldu
Yaa bizim düğünde Kv 'ye elbiseyi
bile o seçti, alırken de diyor ki yaşlı şeyleri alma artık yeter
Özel sebebi salak olmalarıoha ne biçim yönetim şirketi bu be. bizim oğlanın anaokulu bile wp grubu kabul etmiyo mail atıyoruz ya da okulun numarasına bireysel mesaj atıyoruz
insanlar da profesyonel insan değil gibi sanki levocumAllah sana sabır versin. inşallah değişir yönetimin saçma sapan yönetim biçimi
ilk kez çöplerin sabah toplandığını duyuyorum benözel bi sebebi var mı ki
Herşeye karışmayı seviyor diyelimdesene modacı gibi kp
benim eşim de zor beğenir. evdeki zigon sehpalar kırıldı adam sehpa secemedigi için sehpası oturuyoruz
Özel sebebi salak olmaları
Şirketin de suçu yok aslında kat malikleri öyle istemişAy beni buradan alın yaaa
Herşeye karışmayı seviyor diyelim
Aaa sehpa seçerseniz bana da göster canım ben de hiçbirini beğenmiyorumKoltuk altına girenlerden bakıyorum ama kullanışlı mı bilemedim
Bak canım bak beni buradan bi kahraman kurtarmalıbizim sokakta kiralık daire bakayım sana levo
site değil ama en azından 1500 kişilik wp grubu da yok
tabiki gösteririm canımeşime deyim artık bu ay alalım ya eve annesigil geldi evde sehpasız yiyip içtiler
onlarda denge sorunu olur diye düşünüyorum ben o yüzden hiç bakmadım bile
ben ikeanin sehpaları var ya lack onlardan üç dört tane alıp üst üste koymak istiyorum ama eşim estetik olmadığını düşünüyo
Katılırsın tabi aktif olKizlar ne güzel bir birinizi tanımış sohbet ediyorsunuz umarım araniza bende katılabilirim
Tabi hoşgeldinKatılabilir miyim :)
Olur
Ona robot süpürge gelmişti
Bizim de sabah alınıyoroha ne biçim yönetim şirketi bu be. bizim oğlanın anaokulu bile wp grubu kabul etmiyo mail atıyoruz ya da okulun numarasına bireysel mesaj atıyoruz
insanlar da profesyonel insan değil gibi sanki levocumAllah sana sabır versin. inşallah değişir yönetimin saçma sapan yönetim biçimi
ilk kez çöplerin sabah toplandığını duyuyorum benözel bi sebebi var mı ki
Bak canım bak beni buradan bi kahraman kurtarmalı
İkeanın şu kare devasa olanları mı? Ben de var ondan bi tane gerçekten hiç şık değilBaşka bi model var ikea o aklımda gidip mağazada bi bakacağım:)
Bizim de sabah alınıyor
Bizde imamı cağırın derdi annemMuhtarı çağır toplasın
Biz çocukken öyle derdi büyükler
Sana şaküteri paketi yollayalımTeom bize de gönder bu getirenleri geçmiş olsuna gelsinler
Sizin iyimiş bizimki sabah 8:30 çöp alıyor birdeMail olsa yine iyi 1500 kişilik watzart grubu
Çöp zaten delirmelik konu; toplama saati sabah 9-10 millet geceden bırakıyor heryer çöp
Otoparkta ayrı ayrı birsürü konteynır var çöpleri yere atıyorlar
Ay böyle anlatınca "insansız" sitede yaşıyorum gibi oldu
Elektrik yoktu yeni girdim nete ben bebeğin bikaç yıkanacak şeyi vardı ertelemiştim onları yıkadım.14 kasım ödevi
Herkes ertelediği bir işi yapsın
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@Minikkelebk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?