Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün naptım
Kalktım yatağı topladım
Khvaltı yaptım
İpteki çamaşırları topladım katlayıp yerine koydum
3 posta çamaşır yıkandı onları serdim
Evi süpürdüm sildim
Mkinenin üstünü sildim
Tozları aldım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Tuvaleti çamaşır suyuyla temizledim
Banyo yaptım
Hazırlandım işe gidiyom

Şimdi senin giriş tarihin 2019 yaa nasıl olduğunu anlamdım. Ama sen çok önceden uyeymissin sanırım.
2009dan beri üyeyim kuzum.o hesabı kapattırmıştım.bi sene yoktum sitede,başka hesap açtım.geçen aklıma geldi ben proydum diye.söyledim yönetime iki hesabı birleştirdiler sanırım iki hesaba ait herşey tek hesapta çünkü

bizde aşkımcımla kahvaltı yaptık oğlum ise paldır küldür işe gitti ( adliyeye) banyo ve wc havalndırma pencerelerini sildim sinekliklerini sabitledim( böcek felan girer neme lazım)
Ya kızlar lütfen havalandırma pencerelerini de silin valla midem bulandı .Toz toprak kabul sildim de Sigara izmaritleri ,kibrit çöpleri bulunca çıldırdım yaaa bu kadar da pislik olmaz ki ( yeni taşındım yavaş yavaş yerleşiyorum)

makinanın tahliye hortumunu çamaşır sepetinin içinde unutmuşum heryer battı
Yaaa çok kötü olmuş
kahvaltı sofrasını topladım şimdi
Evi bi süpürücem bir kek yapıp tamizlik için babaanneme gidicem inşallah
Kolay gelsin canım
Ne güzel artık hep yazmanı bekliyorum
Evi olduğu gibi bıraktım valla bankada işim vardı onları hallettim anneme geldim akşama doğru geçicem eve bi dünya çamaşır var offffffff
Kolay gelsin şimdiden
Bugün ben ödevimi yapamayacağım ama bu hafta yaparım bir ara kapıları
Tamam canım
Oo eline sağlık canım
Evi süpürdüm,
Toz aldım,
Banyo,wc yıkandı
Bir makine çamaşır katladım,yeniden attım,
Oğluşu uyuttum,
Yemeğim var,namazımı kılıp dizi keyfi yapıcam
Eline sağlık canım bende keyif yapmak istiyorum

Ben de bugün iş yaptım ki
1 makine bebek kıyafeti yıkandı
Günlük ev toplama yapıldı
Kiler düzenlendi silindi
Kapısı silindi
Koridor Petek’i sökülüp temizlendi
Bana yeter de artar bile
Bencede yeter de artar, eline sağlık

kızlar yatay samsung supurgem var yenı kullanmaya basladım ama dıkey olanlar hep daha kolay gıbı gelıyor kablosuz olanlar cok pahalı 5 metre kablolu vs bunlar nasıl onerecegınız var mı bana
Bende lü fakir ama çok ses çıkarıyor, onun dışında çekiş gücü iyi, yatay olan da fakir onun sesi epey az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…